Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubulgéza

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
ubulgéza 2010.10.23 18:38:04
@mcs: Helló!

Hogy az Air netbook vagy sem, rátok bízom.

Egy dolgot szeretnék kiemelni: az általad belinkelt 'Geforce 320M' az a

'GeForce GT 320M'

-re mutat, ami NEM az, amivel az Air-eket szerelik. A második bekezdésben utalnak is rá, igaz a 13 colos áprilisi kiadásra, hogy a GT külön grafikus csip, míg az Air-ekben használt

GeForce 320M (nem GT)

nem az, hanem integrált cucc - és az újakban is ez van. Teljesítményben ez azért nagy eltérés, ha a netbook-laptop kérdést nem is dönti el.
The Munsters: Bryan Fuller komolyan gondolja a The Munsters című klasszikus sitcom rebootját. A hatvanas években népszerű sorozat egy középosztálybeli szörnycsaládról szólt, az új verzió egyfajta Modern Family-True Blood elegy lenne. Fuller a képünkön látható Kirsten Bellt…..
ubulgéza 2010.10.11 20:39:18
@The General: Vágom, hogy a kettő nem ugyanaz, csak Sixx is simán írót írt, az meg lehet az öreg is. Ma már szinte mindenki a TV-ben nyomul, ő miért maradna ki belőle? :)
Mai egyszer futott zenekaraink vagy előadóink között olyanok vannak, mint a Stiltskin, Shabba Ranks és a Kris Kross. Alul pedig továbbra is meg lehet mondani, mekkora hülyék vagyunk. Stiltskin: Inside Íme, egy zenekar, melynek biográfiája kevesebb karakterszámot tartalmaz, mint a…..
Sőt, inkább mi legyen? Az első évadát még úgy kezdte ugye Courtney Cox sitcomja, hogy a főszereplő negyvenes csaj fiatal fasz(o/i)kat vadászott magának, de már ekkor, az első 8-10 részben is lehetett látni, hogy ebben a sorozatban az igazi lehetőség a főszereplő baráti társaság…..
ubulgéza 2010.06.29 19:32:10
Egri Viktor, Faragó Richard, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos és Somos Zoltán a 19. labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésének közvetítése mellett megmutatják Dél-Afrikát, a stadionok és az utcák hangulatát, esélyeket latolgatnak a meccsek kezdete előtt, és értékelnek a…..
A Kotaku spanyolviaszügyi szakújságírója nagy igazságokra hívta fel a figyelmet a Microsoft kontroller nélküli játékrendszere, a Project Natal kapcsán:Az emberek nem néznek ki jól, amikor hadonásznak. Ezért az emberek nem néznek ki jól, amikor a Project Natallal játszanak. Te sem…..
ubulgéza 2010.06.07 12:54:25
@moli: hááát...

Nem tudom, szabad-e más honlapokat emlegetni, de éppen hogy a GT-n emlegették, hogy a hardvert is durván fejlesztették az elmúlt 1 évben... Állítólag nagyon durva dolgokat tud a legújabb verzió. Mélységérzékelés, arcfelismerés, érzékenység, felbontás... Állítólag.

A Wii más tészta, az valóban gyengus, de ott nem is az volt a cél. Ha a PS3 Move beválik, az komoly problémákat okozhat a Nintendo-nak. Lesz HD's mozgásérzékelős konzol, amin pl. már faszán működik egy fps is.

De ugye, jövő hét... :)
ubulgéza 2010.06.07 13:43:40
@moli: Ismétlem, ÁLLÍTÓLAG nagyon sokat javítottak rajta, és nem vitatom, hogy fárasztó, ezért vagyok kíváncsi rá, mit villant a Microsoft az E3-on.

Igen, 4 év, de a Nintendo, legalább is, úgy tűnik, nem akar HD-t nyomni, ami, ha neked nem is, de sokaknak fontos és döntő tényező konzolvásárlás esetén. És, ha (és ismételem) HA a MOVE közel olyan jól műxik majd, mint a Wii Remote, az fájhat majd a Nintendo-nak, mert lesz, aki elpártolhat tőlük, a Wii már nem lesz annyira különleges. És most ŐK a legjobbak a piacon, ez így igaz.

Ami az fps-t illeti, arra a pár darabra azért nem mondanám, hogy annyira probléma mentesen menne. a COD4 átirata elég jól sikerült, a Red Steel 2 pedig pofás a kardozással, de nem elég kiforrott. Ja, és sajnos a 'family friendly company' image miatt eleve sok progit kiherélnek - lásd a fenti RS2-t.

De én is szeretem őket, nekik is dolgozom és szorítok, hogy lépést tartsanak a többiekkel, de azért a Natal és a MOVE is érdekes... :D
ubulgéza 2010.06.07 14:24:32
@BoneSayeR: A 3DS tény, de hogy végül milyen teljesítménye lesz... Nem feltétlenül kell ahhoz erőmű, és nem is szabad, hogy sokat egyen, mert akkor bukik a hordozhatóság. Már a DSi-nál is fogszívás megy, a DS Lite sokkal jobban bírja, és ideálisabb ehhez.

Ha ugye a közel HD-szintű konzolokról beszélünk, ott a PSP, ami, ugye, bárki bármit is mond, bukta lett. Nem ez kell a zsebbe... :)
Nem volt tökéletes rész, de a Sheldon-Wesley jelenetek azért ütöttek. Az ugrás után csajos képünk is van. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.13 09:34:00
Miközben Conan végre otthonra talált (lásd külön posztunkat később), a Tonight Show elveszít egy embert: Jay Leno mellől kiszáll régi harcostársa, Chris Kevin Eubanks zenekarvezető/gitáros, Az Ember Aki Soha Nem Mondott Még Semi Vicceset Vagy Lényegeset A Műsorban. Bret…..
ubulgéza 2010.04.13 11:02:38
A mai nap kulcsszava a "fuck" lesz: a Ponyvaregényben konkrétan 265-ször hangzik el (22:15-től a Duna tévé vetíti, hoppá!!!), de persze Rourke papa és a fűzőben nyavalygó Jane Austen-hősnők helyett végre őrült gépfegyveres picsát játsszó Keira Knightley is…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.09 09:24:00
Tina Fey és Steve Carell is ellenzi, hogy valaha is legyen egy 30 Rock - Office crossover. Nyugi, mi sem szeretnénk.Az ABC felpakolta a Hulura a Happy Town első 18 percét, persze geobannolva, Ha valakinek van kedve és ideje az ip címével bohóckodni, akkor itt megnézheti.Nahát, a Popular…..
Pikachuról szerintem viszonylag kevés embernek van pozitív véleménye, mert az odáig rendben van, hogy színre sárga, fajra meghatározhatatlan, de amikor azon az idegesítő cincogó hangján azt mondja, hogy "pika-pika", szerintem mérhető mennyiséggel csökken az emberiség…..
„Nem tanult és nem felejtett semmit”a mandzsu-kínai állam legfelső vezetése a 19. század során elszenvedett rengeteg katonai, kül- és belpolitikai kudarc ellenére sem. A reformkísérlet leverése után elkövette a másik végzetes hibát is – most külpolitikai…..
Geekblog Mass Effect 2 2010.02.08 12:57:00
Gyúrd össze a Star Trek optimizmusát a Star Wars furcsa lényeivel, helyezd őket a nem túl távoli jövőbe, adj hozzá misztikumot, tudományt és lézerpuskákat, s megkapod a Bioware legjobb akció-szerepjátékát, a Mass Effect-et. Több, mint egyszerű Star Trek klón: olyan részletesen…..
Április elején készítettem először fényképet a szomszéd Kyung-hee Egyetem kampuszáról. A gyönyörű szökőkút hátterében látható katedrálist közelebbről is lefényképeztem azóta többször is, de nagyon jó képet nem sikerült összehoznom, mert akkora nagy az épület (és…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
ubulgéza 2009.04.26 20:20:36
vazz, félek megadni, mert nekem még megy, és itten elcseszem magamnak, de lássuk:

tv.0n-line.info/

klikk a rtlklub-os linkre, az a sport1.

csak meg ne pusztuljon ez is...