Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolo tomasi

536 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenei legendák gyerkőceként kevesen tudtak maradandót dobni. Bizonyára sokat mesélhetne erről Julian Lennon, de bármelyik Marley vagy Osbourne gyerek.   Adam Cohen helyzete sem könnyű, legalább is művészi szempontból egész biztosan. A folk-rock költő-énekes kolosszus Leonard…..
óriásiblog R.I.P. Donna Summer 2012.05.17 20:54:11
  ..
óriásiblog Ne már!! 2012.05.17 10:14:28
      ..
Natalie McIntyre (anyakönyvi név)  fura, rekedt orgánumáért rendesen kapta az ívet  Canton városka elemi iskolájának padjaiban pajkos kis osztálytársaitól, akik jókora frusztráció pakkal puttonyozták fel az énekléssel igen korán kacérkodó kislányt. Mára a világ összes…..
óriásiblog Coming Soon! 2012.05.08 16:11:42
A Prometheus mellett a másik film, amit már nagyon várunk! Remélhetőleg sok helyen kiveri a biztosítékot.     ..
óriásiblog Visszatértek! 2012.05.07 16:19:02
    ..
Jövő hétvégén 2 NAPOS kötelező buli a PECSA Gardenben. Egy fontos zenekar ünneplése és lemezbemutató koncertje, egy egyre fontosabb részvételével, a 2 napos electrorock minifesztivál keretében. További részletek erre. Kedvcsináló születésnapi videó: Új Colorstar…..
A színészek színészek ma 72 éves. Lee Strasberg tanítványa az amerikai film egyik legcsodásabb időszakában, a felejthetetlen 70-es években élte virágkorát. 1972-től zsinórban húzta be legnagyobb alakításait, szédületes pályakezdés, négy megkerülhetetlen alapmozi 3 év…..
Nyuszi pajtás tojt pár igen erős lemezt, melyek közül egy figyelemre méltó darabot vennénk át ma. Damon Albarn Blur-ön túli  vállalkozásai mindig hírértékűek (The Good,The Bad,and the Queen, Gorillaz), így legújabb húzására is felfigyelt a szakma. Fanyalogókból egyenlőre…..
A túlélős mozikat zabálja korunk embere.Carnahan filmjében pedig minden benne van, ami székbe szoríthatja a plázák népét, sőt sokkal több is annál.     Az alaszkai fúrótornyon igázó fémemberek közül kilóg a szerelmi bánattal terhelt bérvadász (Liam Neeson), aki a…..
óriásiblog Coming soon! 2012.03.19 15:50:03
Íme egy kis ízelítő, milyen amikor az agg mester felveszi a rég mellőzött varázssipkáját, és ismét a sci-fi felé veszi az irányt, mely műfajba a legnagyobb alapvetései tartoznak. Ridley Scott az Alien széria előzményfilmjének indult Promotheus-t végül teljesen új alapokra…..
Régóta figyelemmel kísérjük az Oltalom SE tevékenységét, melynek fő oka, hogy kedveljük a szélmalom harcosokat. Mivel a foci is kedvenc témáink közé tartozik, pár éve már felfigyeltünk a hazai futball élet egyetlen csapatára, mely folyamatos résztvevője a nemzetközi…..
Holnap dEUS koncertre megyünk kedvenc dunai hajónkra, s mivel a koncertbeszámoló írás legnagyobb rákfenéje az élményt mélybe rántó másnapi zombizás, előrevettem mire számíthatunk a futó turné eddigi állomásain elhangzottak, és megérzések alapján.  Ha mégsem ez lesz, majd…..
óriásiblog SZIGET TIPPMIX 2012.02.21 10:33:33
Újabb nevek váltak hivatalossá Magyarország vezető zenei fesztiváljának programfüzetében. Az eddig beharangozott nagymenők (Placebo,The Stone Roses ,Friendly Fires) mellé feliratkozott a jövő héten A38-on is fellépő drága dEUS, a technósított Korn, a brutális Ministry, és jó…..
óriásiblog Musculus subclavius 2012.02.09 11:13:27
Az Expendables 2. forgatásán (írásunk az első részről) elszenvedett sok-sok csúnya bibit Sly, és az ismét filmező ex-kormányzó közösen heveri ki. Mindkettőjüknek esedékes volt már egy vállműtét, így fogták magukat,és közösen befeküdtek. Aranyosak,nem?     A film…..
óriásiblog 2011 legjobb filmjei 2012.02.02 14:10:15
Eltelt egy év. Kicsit elhúztuk ugyan, de vessünk számot, foglaljunk össze, nézzük meg hányadán állunk, a 2011-es filmek tekintetében.     Bitang erős a termés, régen láttunk ennyi jó mozit, ráadásul azok a filmek ütöttek a legjobban, melyekkel nem is számoltunk…..
óriásiblog 70 éves Muhammad Ali 2012.01.17 14:47:18
Nehézsúlyú világbajnok,próféta,forradalmár,költő,színész,megingathatatlan békeharcos,a nép bajnoka.         "A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az…..
A frissen befutott The Hobbit: An Unexpected  Journey  ajánlót nézve tolulnak az emlékek, eszembe jut,hogy épp 10 éve volt,amikor az első rész éjszakai premierén ültem, majd még aznap délután repetáztam, és beszippantott az egész. Még egy év. Addig is itt az első ajánló,…..
óriásiblog New Haircut Day 2011.12.16 17:37:29
Erik Schrody kacifántos pályaíve a Songs of the Ungrateful Living  című, napokban megjelent hatodik stúdió albumával ismét helyrebilleni látszik.       A rapper testben megbúvó country/blues énekes a 90-es években fedte fel magát a House of Pain frontember álcája mögül,…..
A címbéli szókapcsolat valójában lovas kifejezésen alapul, de Tom Barman zenekarának biztoskezűségét illetően találó bekezdésnek tűnt.     A dEUS kétségkívül az európai rockszíntér egyik legfényesebb állócsillaga, az elmúlt 15 év alatt összehoztak 5 lemezt( Worst…..
Mostanában sok helyen téma volt, hogy bár a Red Hot Chili Peppers immár ukrán,litván,észt stadionokban is tolja, Magyarországot konzekvensen kihagyja a turnéjából.     Ám ha hinni lehet az első beszámolóknak, a tegnapi osztrák koncerten Anthony Kiedis a lentieket üzente a magyar…..
óriásiblog Stoner télapó 2011.12.06 10:55:25
    Kedves gyerkőcök, ilyesmik lesznek a puttonyban:      ..