Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonatos Flash játék

1 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 munkanapot ígért a Mall.hu kiszállításra, kár, hoyg ezt még tavaly decemberben tette. Az eredmény egy klasszik Vigasztalan Várakozó Webess Vásárló levél sok mérgelődéssel és csigalassúsággal haladó ügyintézéssel. A tanulságot maga Péter vonta le: "Ha valaki mégis…..
Vonatos Flash játék 2016.02.19 10:36:50
Olvasónk leírásában több túlzásnak tűnő állítás is van, mert az biztosan nem igaz, hogy "a szerződött összeg dupláját kell fizetned és nem csak 2 évig, hanem örökké", de az is biztos, hogy a szolgáltatók szeretik az ügyfeleket talpig nehéz hűségbe bújtatni. Olvasónk…..
Vonatos Flash játék 2016.02.10 08:06:57
@Zirowe: Pont ezt akartam írni, hogy nem olvas itt senki Homárt? Hűségidős szerződést a törvény szerint csak határozatlanra lehet meghosszabbítani mindegy mit írnak a szerződésbe...
Már az is érthetetlen, hogy a Wizz Air rendszerét kicsinálja, ha a Gipsz Jakab család azonos nevű tagjai együtt szeretnének utazni, de ez még lehet sima technikai zűr. De vajon miért olyan baromi nehéz az ügyfélszolgálatukkal kommunikálni? Tisztelt Fogyasztóvédelmi iroda, A mai napon a Wizzair…..
Vonatos Flash játék 2016.02.03 07:53:02
@Kopi3.14: Hááát, Wizz Air jegyet biztosan nem :D
Rengetegszer megkaptam már, hogy túlságosan is rajongok a 80-as és 90-es évekért, ami miatt már-már nosztalgiasznob lettem. Mindazonáltal én ennek örülök, mert tudom, hogy a hibái ellenére is két olyan évtizedről beszélünk, amik a sajátos hangvételük és stílusuk miatt váltak milliók kedvencévé. A…..
Vonatos Flash játék 2016.01.17 18:24:19
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Vonatos Flash játék 2015.11.15 12:58:52
@streetsta: Megnéztem, annyiban hasonlít, hogy súlyemelős pantomim. Ezek szerint bárki csinál ilyet tőle lopta? Ugyan már... A magyar sokkal viccesebb és ügyesebb volt.
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
Vonatos Flash játék 2015.05.26 20:38:07
@motu: OFF
VT Computer sincs...
"Nagy valasztekban talalhatoak minoseges szabadidok,cipok stb!Top markak,Bomba aron" - hülye, akit ez nem győz meg arról, hogy itt kell Nike és Adidas cuccokat vásárolni! Laciék bedőltek, de talán jobb egy cipővel bukni most, mint egy akciós elektromos fűrésszel évek múlva. Az okos…..
Mel Brooks régi vígjátékaiban mindig is az volt a zseniális, hogy az Űrgolyhókat, a Drakula halott és élvezit vagy a Robin Hood - A fuszeklik fejedelmét azok is végig tudták röhögni, akik egyetlen percet sem láttak a Star Warsból, a Draculából és a Robin Hoodból. Az…..
Ma (szombat)  délelőtt Kelenföld és Háros állomások között azonos vágányra került, és egymással szemben haladt két vonat, és egymástól mintegy 100 méterre álltak meg. Országos hír lett belőle, de vajon tényleg olyan veszélyes helyzet volt ez? Mint minden komolyabb…..
A wellingtoni Victoria Egyetem Építészet és Design Tanszékén nemrég diplomázott Jake Evill érdekes projektet kivitelez: a Cortex nevű pólyaszerű, „külsővázi” kötés (exoskeletal cast) a törést pontosan lokalizáló „igazi 21. századi” – high tech – rendszerrel…..
Gábor saját hatáskörén belül indította be a párbeszédet a joszaki.hu-ról kinézett mesterrel, de törölték az értékelését: A joszaki.hu oldalon kerestem mestert. Az oldal azért volt vonzó számomra, mert lakóhelyhez közeli mestert ajánl, az oldalon meg lehet nézni a mester…..
Sokat megélt énekesnek tartja Zámbó Krisztiánt Novák Emil, Balázs Béla-díjas rendező, aki azonnal filmet is forgatna Jimmy fiának az életéből. Novák Emil szerint döbbenetes lehet, ha egy ifjú fiatalember arra ébred január elsején, hogy apja éjjel fejbe lőtte magát. „Ez egy…..
Sikerült pár hónapja szereznem egy Amiga600-as gépet. Semmi extra nincs benne,de szépen, komótosan beolvassa a floppykat, látszólag rendben működik.Hallottam róla, hogy lehet memória kártyáról is bootolni Amigával, és ehhez nem is kell nagy beruházás!Kell hozzá egy CF-IDE…..
Vonatos Flash játék 2013.04.02 18:59:04
Szia! bocs hogy ide írok de a
terkepek.sg-1.hu/magazin/
oldal nem jön be, máshonnan le lehetne az újságokat tölteni?
Gergő még épp időben érkezett édesanyjához, hogy megfékezze a túlzott számítógépjavítást. A 20 ezer forintos vírusírtás után további 40 ezres, enyhén túlárazott javításra beszélte volna rá a szakember a hozzá nem értő ügyfelet: Bizonyára mindenkinél felmerült…..
A Postán kívül kinek jó a sárga csekk? Mindig kitör a parasztlázadás, ha egy-egy szolgáltató fölszámolja költségeit azoknak, akik sárga csekken, a postán fizetik be a szolgáltatási díjakat. Pedig ha ingyenes marad a sárga csekk, akkor helyettük is fizetnek azok, akik utalnak,…..
Gábor közel egy éve mondta fel tárhelyét a Dataglobe-nál, de még mindig az azóta keletkezett fantomtartozással bombázzák. Emailen kiderítette, hogy tavaly karácsony előtt pár nappal már olyan állapotba kerülhettek, hogy nem sikerült feldolgozniuk a lemondását. Viszont a…..
András nem fogott gyanút, amikor "fél méterig vízálló" fejkamerát vásárolt. Természetesen a tengerparton az első hullámnál elpusztult. Azóta lassan 3 hónapja tart a küzdelem a szervizzel, akik még a kamerában maradt memóriakártyát is benyelték:Idén márciusban egy…..
Rosszfiúkban eddig sem volt hiány Csillagkúton, most azonban egy új szereplő is bonyolítja Pongrácz doktor életét a Jóban Rosszban című tévésorozatban. Richárd ugyanis bérencein keresztül próbálja a távolból véghezvinni nagyra törő terveit. A TV2-s sorozat dörzsölt…..
Vonatos Flash játék 2011.09.05 13:22:14
@kiwy: és gondolom még tévéd sincs :)
Igazán naiv ügyfél egy év hűséggel fizetett elő egy olyan vezetékes telefonra, amit sosem használt, majd amikor le akarta mondani, derült ki, hogy már le van tiltva, és még visszakapcsolási díja is van a megszüntetésnek.Inviteles történet:  Volt egy vezetékes telefonom.…..
Priscin belefutott a feltehetőleg pont a nem bennszülöttek szivatására kitalált kedvezményes (20 forinttal olcsóbb), kizárólag 13.00-ig érvényes buszjegyekbe:Tegnap (2011.08.05) kicsiny családommal vonattal érkeztem Nyíregyházára rokonlátogatóba. Hosszú évek óta nem jártam…..
Vonatos Flash játék 2011.08.08 12:11:18
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: De akkor kit büntetnének a kallerek? Ez tuti szándékos...
A UPC "felemelte" közkedvelt Fibernet-csomagjai sebességét, így a korábbi 15-30-60 Mbit helyett már csak 10-25-50 Mbitre fizethetnek elő az új ügyfelek. De a legjobb még hátravan. Kulabácsi ugyanis rákattintott a tízmegabites ajánlatra, ahol kiderül, hogy 5 Gb-os havi…..
Van egy reality, amit még vagy három éve terveztek bemutatni az USA-ban, de aztán vagy nem lett belőle semmi, vagy csak simán rosszul emlékszem, előfordulhat, de nem ez a lényeg. A műsorban a nemzet legrosszabb sofőrjét keresték, ami ugye meglehetősen szubjektív műsorötlet - én nem…..
Vonatos Flash játék 2011.07.12 11:05:57
@dekás dezső: A tűzszerészt nem keresik mert már nem él :)
Túlvagyunk a DNF megjelenése utáni első megrázkódtatásokon, a játék olyan lett, amilyen, az első tesztek mindenesetre módszeresen a földbe döngölik. A játék PR-ját egyengető Redner Group érthető módon mocskosul ideges, viszont kevéssé érthető módon ezt kifejezésre is…..
Üdv mindenkinek, úgy döntöttem, hogy játék nélkül mutatkoznék be a nagyérdeműnek. :) Én vagyok tehát nervus, a Mindennapiflash blog alapítója, akit Stöki volt szíves felkeresni meghívni a Munkakerülő csapatába. Civilben webfejlesztő, programozó és grafikus vagyok és a…..
Vonatos Flash játék 2011.05.10 12:34:01