Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsb

12 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok nehéz feladat vár a vállalatokban szegény vezetőkre: jelentéseket kell gyártaniuk, megbeszéléseken ülniük, okosakat mondaniuk, értékelő beszélgetéseket tartaniuk. De egyik teendő sem olyan nehéz és embert próbáló, mint a menedzsment csúcspontja, a vezetői lét kiteljesedésének végső állomása a…..
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
tsb 2013.07.17 15:06:53
@ex-dr. vuk: Ott van utána :)
Annak a hangját felismerik a legtöbben.
Persze ha csak vidéken két falu között a földúton bringáznék, ahol max traktort érek utol, akkor nem kell. A budai rakparton ellenben...
tsb 2013.07.17 15:16:39
@wowww: Hja kérem, ha már olyan közel vagy, hogy ugrania kell, amikor csengetsz...
Ha kiabálsz, akkor néznek körbe nagy szemekkel, meg visszakérdeznek, max utána megy arrébb.
Biztos nekem van gyönge hangom, de a csengőt hamarabb meghallják, meg különben is, üvöltözzön az akinek fáj valamije.
Szóval én nem ezt tapasztaltam, biztos más ritmusban vagy helyen közlekedünk.
tsb 2013.07.17 15:23:41
@airzound: jajhagyjálmár... A szembe jövő legrosszabb esetben is 40-50 méterről észrevesz, ha világítok, szerinted nem mindegy, hogy 30 centivel feljebb vagy lejjebb van a pilács?
BuheraBlog OWASP Nap 2012 2012.11.19 12:30:22
Az első kevésbé sikeres kezdeményezés után újra alakulóban van egy hazai OWASP tagozat, melynek első, alakuló rendezvényére jövő szerdán kerül sor: Időpont: 2012. november 28., szerda, 16:00 - 20:00 Helyszín: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatti Professzorok…..
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
tsb 2012.06.05 21:56:47
@rowi: Ja, azért is WTF, hogy hogyan, ill. mivel is gyújtják fel a Félkezű tetemét a vadak fél perc alatt, mikor Csontpofa arra utasítja őket. Petróleumot pisálnak ezek, vagy mi?
Próbáljunk ki egy újítást: nem az epizód időrendje szerint haladunk, hanem helyszínek szerint, aztán majd meglátjuk, bejön-e a jónépnek. Deres: A kis hernyó Theon csak megcsinálta, és nekiesett Deresnek, ami azért nem egy nagy truváj ugye úgy, hogy Ser Rodrick minden katonával…..
tsb 2012.05.08 21:03:25
@Thomas Dantes: Theonnak volt helyismerete. Átúszta a várárkot az éj leple alatt pár kemény csávó, legyilkoltak pár őrt csendben, és kinyitották a kaput a többieknek. Érdemes elolvasni .-)
tsb 2012.05.08 22:30:44
@zumm: "esetleg le kell fejeznie a fickót, akitől vívni meg nyilazni tanult."
Jól megszivatták szegényt a forgatókönyvírók, hogy -megint csak a könyvtől eltérően- vele nyíratták ki Ser Rodrikot. :)
Renly táborában nyitunk, a katonák izgágáskodnak a mezőn, hogy mi értelme kardod csörtetni a sötétben az nem tiszta, de mit értek én a hadviseléshez. A király Catlyn Starkkal tárgyal a sátrában, csak egy testőr védi, a manusgádzsi Brienne, mondjuk Catet elnézve elég is, tán…..
tsb 2012.05.01 19:55:52
@beacska: Az Lord Bolton lesz, sokkal később, a többi spoiler.
Létezhet-e jobb túra a Kinizsi Százasnál? Örömmel jelentjük be az első vendég-cikket blogunk történetében. Egyik kedves olvasónk, akit nevezzünk mondjuk FerRaRónak, itt, a Vadon szava hasábjain kívánja közzétenni exkluzív beszámolóját egy valóban nem mindennapi…..
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..
tsb 2011.06.07 12:34:19
@sixx: Khömm. Az ilyen wiki linkek a legspoilerebb spoilerek, ha már témánál vagyunk. Ne nézze meg aki jót akar, vagy ha már megnézte, legalább ne kattintson tovább a belső linkekre...
Na kérem szépen, az első órában megismertük a főszereplőket, megtudtuk, hogy a vérfertőzés a kitalált birodalmakban is népszerű, találkoztunk egy hirtelenszőke gyökérrel, aki egy barbár vezérnek adta a saját húgát 40 000 fegyveresért cserébe és nagyon szeretne király…..
Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára A vadon szava blogot. Célunk az volt, hogy a természetjárás, a szabadban való élet témakörében (és mindenben, ami ehhez kapcsolódik) megosszuk meglehetősen szerény tapasztalatainkat - remélve, hogy a hozzászóló olvasók is így tesznek -, és…..
tsb 2011.03.17 13:56:04
Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagány, sportos brit…..
Sziasztok!Csak életjel, hogy rendben vagyok. Sokat melózom, amikor nem, akkor vagy alszom vagy eszem. Mióta haza jöttem a fesztiválról bulizni is csak éppen jutott kis idő, bár az inkább csak ivászat volt a beach-en! Igen, a tengerpart mostanában elég pöpec. Szőke topless lánykák,…..
Az eddigi beszámolókból már kiderült, hogy a magas hőmérséklet szinte kötelező tartozéka  a Százasnak, de nem mindig van így. Az ilyen ritka esetekben derül ki sokak számára, hogy a rekordhőségnél talán csak egy rosszabb van: a sáros-esős Kinizsi. Aki nem hiszi, olvasson tovább...
tsb 2010.05.25 13:32:33
HVDJ ++

Továbbá "Áh, bolhacsípéés!" és "A Fekete Lovag mindig győz!"
ld:
www.youtube.com/watch?v=gRqSVIW9pN0

Sajnos a 2006-os eseményekhez hasonlóra van kilátás idén is. (akkor nem voltam) Egész héten záporok várhatóak, nem fog felszáradni a talaj szombatig, az aznapi esőről már nem is beszélve.
(-Mit festesz a falra, Nyuszika? -Ördögöt.)

Egy óra múlva kezdődik az előnevezés!
Most, hogy részletesen átvettük a felkészülés és a felszerelés részleteit, csapjunk a lecsóba és – egyelőre gondolatban – induljunk neki és tekintsük át azt is, mi mindennel kell törődnünk menet közben...
Jó reggelt! Csak azért írok, hogy meg ne ijedjetek, még élek és virulok, csak péntekre  (negyedév záró) le kell adnom egy durva házit (olyasmi mint a múltkor, csak egy kicsit nagyobb falat) szóval eléggé el leszek vele foglalva, a hétvégém meg már most teljesen be van telve,…..
Sziasztok! Szeretnék már valami olyasmit is írni, ami azt próbálja imitálni, hogy én itt valami hasznosat is csinálok, és az adófizetők pénze nem vész kárba. (ja igen, mellékesen megjegyzem, hogy a csehek, majdnem kétszer annyi hozzájárulást kapnak Erasmus ösztöndíj néven,…..
TiszA-Team Randinapló 2009.12.20 03:06:00
06.04.,17:35Nő: Ma megismerkedtem a kávézóban egy aranyos, kedves és baromi jóképű sráccal. Elkérte a telefonszámomat. Remélem nemsokára felhív.Férfi: Ma felszedtem egy kiscsajt egy kávézóban. Szinte könyörgött a szemeivel, hogy kérjem el a számát. El is kértem, hadd…..
TiszA-Team Egész fasza 2009.12.03 18:05:00
Barátok közt 2 mondatban: "Laci! Tudom, mit tettél Zoltán cégével, amiről Miklós azt mondta, hogy Gézáé. Magdi anyus nem tűrné, hogy elmondjam Klaudiának, amit a Miklós tudott meg Tildáról." Zseniális!..