Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orgyen

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
orgyen 2015.10.05 17:25:30
@sixx: A Készhelyzet milyen volt/lesz?
Mielőtt még Mr. Bean lett volna Rowan Atkinson, vagy hollywoodi sztár Hugh Laurie, volt az itthon Fekete vipera címen futó brit tévésorozat, ami négy különböző történelmi korszakot dolgozott fel a lehető legfeketébb humorral. A komédia mindössze négy évadot élt meg, de máig a…..
orgyen 2015.08.23 23:56:15
@vacsad: Mármint Benigni. ;) www.imdb.com/title/tt0118799/?ref_=fn_al_tt_2
Fellini "élete" édes, nem pedig szép. www.imdb.com/title/tt0053779/?ref_=nv_sr_1
Napok óta nem tudom kiverni a fejemből azt a képet, amelyet Uva kommentelt a Columbo-szoborról szóló poszthoz:    szeretnek egy peticiot benyujtani, hogy a gazdagreten allitsak fel taki bacsi szobrat a huseges taxijaval!!!   Szinte látom magam előtt! Egyből meg is lódult a…..
orgyen 2014.03.19 16:42:42
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
orgyen 2013.12.01 21:10:08
@sixx: "A csuklóján mi van, lakáskulcs?"
Az bizony egy kereszt, sőt, meglehet, hogy rózsafüzér. :Đ
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Hétfőn érkezik Sixx. (képünkön) Aaron Paul sztorizgatott picit a Breaking Bad utolsó forgatási napjáról. "Bryan, ha teheti, mindig megmutatja (nekem) a csupasz seggét. Igen, ez egy csodás dolog." Elkaszálták a Coppert. A második évaddal annyi a sorozatnak. Mark Burnett nem egy…..
orgyen 2013.09.21 00:51:27
@sixx: Csak nem dubrovnyikhajkodtál a Trónok harca forgatásán? :D Néma-, vagy szöveges statiszta voltál?
Na, el sem hiszem, de én vagyok az a „szerencsés” flótás, aki felveszi az X-Faktor hogyvoltjainak fonalát és továbbviszem Candyparfumegirls szellemi örökségét. Előre szólok, hogy én nem ő vagyok, viszont a műsor iránt érzett ellenszenvemet visszafojtom annyira, hogy akik,…..
Szikora Robi saját lelki üdvössége miatt szavazott nemmel Mitru Tímea metálos énekprodukciójára, de a lány munkáltatója már saját imidzsükre összpontosítva döntött úgy, hogy megköszönik az eddigi munkálatokat és eltanácsolják a hölgyet az X-Faktoros szereplése miatt.…..
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
A Trónok harca harmadik évadának egyik legzseniálisabb jelenetéből egy lelkes user kivágta az összes dialógust, és úgy rakta össze iszonyú ütős három perccé. Ezekkel az emberekkel nem karácsonyoznék, az biztos. ..
Nem kertelünk, minek. A posztnak semmi értelme azon felül, hogy a c:c férfi olvasói végigklikkoljanak egy olyan galériát, amiben nincsenek pucér csöcsök, csak mindenféle jelmezbe beöltözött csajok, oszt kalap. A képek az idei Comic Con három napja alatt készültek, de gondolom, ez…..
Így hülyéskedtek a Hannibal szereplői a sorozat első ávadának forgatásán. Fishburne még ezt is képes túljátszani, hihetetlen. ..
A simpsonizálás nagyszerű mulatság, bután vigyorgó/vicsorgó sárga bőrű rajzolt figurát mindenkiből lehet csinálni, de ahhoz művész kell, hogy annyira jó legyen a végeredmény, mint ez:   ..
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
orgyen 2013.07.14 22:01:38
@sixx: ez már volt? vimeo.com/43148591
Naszóval, Will Graham egész évados pokoljárása és zuhanása az őrület tengermély kútjába kezd a végéhez érni. A kisfickót az előző részben Hannibál olyan sztoikus arccal mártotta be Jacknél, hogy csak néztünk, ennyire érzelemmentesen gecinek lenni nem sok embernek sikerül…..
A Daily Mail kedves címmel és címlapfotóval köszöntötte a Glastonbury fesztiválon fellépett Rolling Stones két tagját, Mick Jagger énekest (69) és Keith Richards gitárost (69). Mondjuk ezt a címet mi is ellőttük volna.   ..
hogyvolt Hannibal 1x12 - Steak 2013.06.27 11:00:00
Will kicsit elcsámborog a kórházi ágyikójától, hogy dumálhasson a múltkor megmentett lánnyal, a magát halottnak képzelő, arcokat nem látó Georgiával. – Kis sorozattörténelmi érdekesség: ugyan nem akarok a semmibe károgó összeesküvés-elmélet generátor lenni, de csak nem…..
A hogyan basszunk ki a gyerekünkkel versenyben az emberek találékonysága kimeríthetetlen, a North keresztnevet kapó West-gyerektől a Major Major Major nevű karakterig, aki ugye a 22-es csapdájában című Heller-regényben szerepelt. Van még példa rengeteg, reggelig sorolhatnánk az…..
Rögtön egy doktor-doktor vacsorával nyitunk, ami már csak azért is furcsa, mert az eddigi részek struktúráját nézve a gurmet-menza leginkább az epizód kétharmadánál szokott kinyitni, de ne akadjunk fenn ilyen piszlicsáré dolgokon. Dr Chilton és Hannibal beszélgetnek egy tál…..
hogyvolt Hannibal 1x10 - Metélt 2013.06.13 06:54:32
Ezt a részt hajnalban néztem meg. nem volt túl okos ötlet. Ennyit rólam, nézzük inkább, ki és hogyan lett megedve, megölve ebben a részben. Idegtépő zene kíséretében kocsikázik haza egy csinos kis nőci. Félő oldalpillantás a zárt pajtára, mert mintha valami motoszkálna…..
orgyen 2013.06.14 22:28:42
@doggfather: Nahát, pedig azt hittem, hogy ibériai sonka lesz belőle. :Đ
@Eugenie Danglars: Továbbá rátett egy kalappal az MRI-gépekben fekvés klausztrofóbiájára!