Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bat4

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragikomédia. Az uborkaszezonban egyetlen dolog foglalkoztatja a (még) politizáló magyarokat, hogy hova adják le azt a bánatos nemzeti konzultációs kérdőívüket. ..
   2009-ben Gyurcsány Ferenc lemondott miniszterelnöki posztjáról. A történetnek vége is, hiszen hogyan is térhetne bárki vissza nem, hogy a politikai elitbe, hanem a magyar közéletbe ilyen szégyenletes kormányzás után. Aztán mégsem így történt.    Az MSZP, vagyis az egykori kormánypárt soha többé…..
Miután az állam illetékesei több esetben is elutasították újságírók adatigényléseit, szerdán levelet írtunk a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak (NAIH), amiben arra kértük, hogy foglaljon állást a koronavírusos fertőzési adatok nyilvánosságáról. Úgy gondoljuk, a fertőzésre…..
bat4 2020.03.22 07:48:55
@math0: Megjelent az aberrált mathgeci is.
Az óvodák és iskolák kényszerű bezárása új kihívást jelent minden szülő és gyerek számára. Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogy ne kergessen őrületbe a kényszerű otthonlét, és hasznosan kösd le gyermeked fölös energiáit...
bat4 2020.03.16 06:51:26
Már a „klasszikus” időpontnak kikiáltott rendszerváltás óta is évtizedek teltek el. Hát még 1848. március idusa közepe óta. Így egyre nehezebb dolga van „nagyjainknak” hogy valami újdonsággal rukkoljanak elő a beszédeikben. Idén az élet „segített” ebben. Sajnos egy új környezetben „kellett” előadást…..
bat4 2020.03.16 06:46:07
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
Január 23-án, 18 órakor tartotta az Élhető Erzsébetváros Egyesület szókimondó beszámolóját a Wesselényi utcai Erőművház közösségi termében.  A terem befogadóképessége korlátozott volt, kb  30- 40 ember fért be, negyed órával a kezdés után pedig már tele is lett a kis közösségi tér az…..
Magyarországon jelentős az eltérés a nők és a férfiak fizetése között. Némi javulás megfigyelhető volt a 2005-től 2014-ig tartó időszak alatt, 19-ről 17 százalékra csökkent az eltérés az azonos pozícióban dolgozók között. Ezzel egyébként jobban állunk, mint az OECD…..
Talán nincs még egy olyan gyilkos, akinek személye köré annyi legenda, féligazságokat tartalmazó történet szövődött volna, mint Pipás Pista. Ha megpróbáljuk megtalálni a valóságot az évek során rárakódott, meseszerű rétegek alatt, akkor sem biztos, hogy eljutunk a teljes igazságig. Egy dolog azonban…..
A magyar csapat győzelme Ausztria fölött normális körülmények között egy örömteli sportsiker lenne. Egy sportsiker, aminek rossz szájíz nélkül örülhet bárki, akinek épp az a hobbija, hogy túlfizetett szórakoztatóipari munkásoknak drukkol szabadidejében. De ebben az országban már régóta nincsenek…..
Amióta a nép jótevői, Semjén és Harrach urak bezáratták a monoszlói kisboltot, de nemcsak vasárnap ám, hanem kedden is, nálunk is alábbhagyott némiképp az elvadult, nyakló nélküli konzumvilág. A határt nem ismerő, eszetlen fogyasztásnak az is gátat vet persze, hogy a főtéri…..
bat4 2015.08.31 21:51:15
Női miniszterelnök Görögország élén, menekültek a határokon, ukrán robbanó csapdák, diplomáciai krízis Dél-Amerikában, francia terrortámadást meghiúsító tengerészgyalogosok és civilek. Képes összefoglalónk a hét eseményeiről. ..
Az Orbán-kormány úgy viselkedik a menekültkérdés eszkalálódása láttán, mint egy lufiárus a nyílzáporban.  Ha nem propagandára használták volna fel a többmilliárdos kerítésépítést, akkor sokkal hatékonyabb védelmet alakíthattak volna ki a szerb-magyar határon. Most…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
bat4 2015.08.29 14:11:15
@ipartelep: Bezzeg ipartelepes patkányokkal értelmes szobaállni... Aha.
Miután az olvasói túl nagy számban lájkolták általuk nem kedvelt közéleti szereplők halálát, a Mandiner most már nem teszi lehetővé, hogy "tetszik" vagy "nem tetszik" gombot lehessen nyomni a halálhírekre. Emlékezetem szerint ez akkor indult el, amikor túl sokan lájkolták…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Tóbiás József tavalyi MSZP-elnökké választása csupán időhúzásra volt jó. Azzal együtt, hogy a politikus nem ért el jelentős áttörést, az Index…..
bat4 2015.08.16 16:58:24
@szabadság elvtársak!: "Ő csak elmondta az igazat. És legyünk őszinték, még senki nem mert ekkora önkritikát előadni. " Ja, meg az öszödi beszéd "igazságbeszéd" szerinted. Egy lófaszt, hazug, szarházi banda.
Volt szerencsém pár napot Washingtonban tölteni, kicsit beleszagolni az amerikai levegőbe, és szeretnék megosztani veletek pár gondolatot. Hogy kicsit beletekintsek az amerikai gondolkodásba végigjártam pár múzeumot, de…..
Torma Zsuzsanna (Édenkert tábor) Gazdasági Rádió műsorában osztott meg egy nagyonérdekes gondolatot a szegénységgel kapcsolatban, amiről mindenféleképpen kellene beszélnünk. "Van egy új…..
  Tulajdonképpen mi még az idegengyűlölethez is teljesen hülyék vagyunk. Bemondta a tévé, a rádió, ki volt szépen plakátolva, sőt még személyesen a miniszterelnök is…..
Az álkeresztény Fidesz-KDNP a saját politikai érdekében felhergelt egy országot azokkal a menekültekkel szemben, akiket egy ordas csúsztatással bevándorlónak nevezett. Orbánék nemzeti…..
bat4 2015.08.07 22:31:01
@sanyix: Na, megjelent a másik liberálbolsevik patkány.
Orbán Ismét Moszkvát választotta Brüsszel helyett, amiért azonban nem csupán erkölcsileg, de anyagilag is megfizethetünk. A Déli Áramlat gázvezeték ügyében  Brüsszel kooperációra kényszerítené Moszkvát a vezeték rendszer-üzemeltetési és a szállítási jogainak…..
bat4 2014.11.18 23:03:00
@Kerek négyszög: agyatlan bolsi söpredék.
Ennél hülyébb bírót még nem láttunk. Az hondurasi "Liga Nacional" legutóbbi fordulójában játszott Real Sociedad-Marathón mérkőzés békésen csordogált a maga 1-1-es medrében, amikor alig nyolc perccel a vége előtt a spori úgy döntött, örökre beírja nevét a Kapitális Barmok…..
bat4 2014.10.19 09:02:50
2013 január elseje óta ingyenes a tömegközlekedés Észtország fővárosában, Tallinnban. Az ingyenesség kizárólag a helyi lakosokra vonatkozik, azokra, akiknek a fővárosban van bejelentett lakcíme. A tallinni tömegközlekedési járműveket egy zöld színű kártyával lehet…..
Véget ért az MSZP történetének talán legmocskosabb korszaka, amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt. Elemésztették Mesterházy…..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..