Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungariangulasch

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
hungariangulasch 2010.01.30 19:52:13
@fegya94: Küldj egy mailt az info@jegkorong.tv-re és megbeszéljük, hogy hol, mikor adjuk oda a lemezt. Légyszi a mobil számod is add meg, úgy egyszerűbb.
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
hungariangulasch 2009.05.02 15:13:22
@sayyadina: nem, szidni tényleg nem kell a csapatot, de ahogy már valaki mondta előttem, ha pozitív kritikával tudtuk illetni őket, akkor negatívval is lehet. Sokkal nehezebb az utóbbi, könnyebb átesni a ló túloldalára, de annyi biztos, hogy a tegnapinál tényleg sokkal többet is ki tud hozni magából ez a csapat. Voltak nagyon nagy hibák, pl.Toki hibája legalább 1gól, viszont azért azt is látni kell, hogy volt legalább egy 1az1ben szituáció, amikor ő nyúlt közbe az utolsó pillanatban. És most szerintem azért is lehet őket kritizálni(mindamellett, hogy hajtjuk és biztatjuk őket tovább), mert ők maguk is ezt teszik:

www.hirsarok.hu/node/24173

sportside.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1935&Itemid=99999999

sportside.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1934&Itemid=130

luxxie: amúgy szerintem a blog mellett az imént linkelt két médium is felmenthető a felelősségre vonás alól, az viszont biztos, hogy nagyon sokakat felelősségre kéne vonni a támogatás nemléte miatt(kereskedelmi tévék, rádiók)
hungariangulasch 2009.05.02 18:05:37
@luxxie: ok, respekt:)
A Fehéroroszország elleni mérkőzésünkre ismét közel 5000 néző volt kíváncsi, ami – ha figyelembe vesszük, hogy hétköznap délután volt – igencsak elismerésre méltó. Szurkolótáborunk létszámban és hangban is felülmúlta ellenfelünk támogatóit. Mérkőzést…..
hungariangulasch 2009.04.29 17:34:12
@Bencito: Inkább lettek azok, mint litvánok, de tényleg nem kéne, hogy lenyomjanak!:)

Még egy szám a tegnapi meccshez: úgy tűnik, hogy a meccs után volt 3hülye, a 3tegnapi kimaradó:

sportside.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1926&Itemid=99999999

Én szakadtam a röhögéstől!
Azért azt jó látni, hogy úgy tűnik nem fog összezuhanni a csapat, és tudnak ökörködni a meccsek után. Persze, minek is zuhannának meg, hiszen a kiesési kört simán vesszük és bent maradunk!:)
hungariangulasch 2009.04.29 18:10:51
@Csokiii: ugye. és a 4-i már Bernben lesz, nem Klotenben!
Az esélyesek simábbnál simább győzelmeit hozta az A csoportos vb második játéknapja, csak a lettek ijesztették meg kicsit az amerikaiakat, de az ő tündöklésük sem tartott tovább másfél harmadnál. Ma már igazi rangadók jönnek az A és a B csoportban. A C csoportban fél…..