Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ján kádár

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
- It was OK, but one of your teammate just pissed me off, he was so sly with me on the track. - Oh, really? Was it around 14.30? - Yes, I think... - Take it easy, sweetheart, that was me. And that was a race, not a scout-jamboree. Mai cikkünk blogposztja...
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
ján kádár 2010.02.18 08:12:24
@tom sailor:
Akkor nem kőagyú a pk?
Simán elővezethették volna akkor is tehetnek kényszerítő intézkedést.
Apropó,látom nem gyakoroltak még rajtad a yagallók:-))))
Majd metudod!
ján kádár 2010.02.18 08:21:09
@tincze:
Ne keseredj el!
A 70' és az előtti években a seregben szolgáló idősebb tisztek hagytak többségünkben felejthetetlen szép emléket a honvédségről.
Akik 56-ban nem szaladtak százfelé a laktanyákból azokat a Kádár rendszer jól felcsillagozta "hűségükért"
Olyan hülye volt többségük mint egy segg!
Sok hasznot(semmit)nem hajtottak a nemzetnek, csak vitték a pénzt, és korkedvezményes nyuggerként szív(ják)ták továbbra is a vérünket.
Sajna nemzet f@szán a pattanás a feleslegesen eltartott inproduktív katonaság.
Bocs ezt nem személyeskedésnek szántam!
Tóth Ákos, a Népszabadság Seszták Ágnese a január végén megjelent „Igazság, szolgáltatás” rettentően blikkfangos címmel ellátott cikkében a Zuschlag üggyel kapcsolatban nem is titkolt gúnnyal azt írta le, hogy „Nyilván nagyon sok még az elvarratlan szál,…..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Pilu Kedves Ojbán Viktoj bácsi! 2010.02.01 12:47:00
 Mi itt a Kaposháromszék Utcai Óvodában már nagyon izgulunk a választások miatt. Igaz, mi még nem szavazhatunk, de délutánonként legózás közben mindig megbeszéljük a politikai történéseket. Éppen tegnap mondta a Lajcsika, hogy szerinte tökje szimpi a pártod, de mégsem…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
Sziasztok! Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú…..
Miután talpába és helyére állítottuk a fenyőt, Naokónak és Kosztyának megmutattuk a fát eddig összekötöző zsinórt és a feleslegessé vált egy-két ágacskát is. Elmondhatjuk róluk, hogy minden új játékot imádnak, továbbá minden hajlékony pálcaszerű játékot szeretnek…..
A piaci árnál 30-50 százalékkal drágábban szállíthat irodaszert az államnak egy szocialista kötődésű, offshore hátterű cég évi 4,3 milliárd forintért...