Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skorpiós

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap én is az „Együtt. Magyarországért” egyik fapados buszával jártam az országot, konkrétan Siklóson, Szigetváron és Pécsett voltunk. Utcai beszélgetések, aztán fórumok. Emberek. Szigetváron, az ún. kitelepülésen (lásd: fotó) beszélgettem egy helybélivel, aki mellett…..
Ruth Medina és a járműve: Chevrolet Malibu Classic...
skorpiós 2013.02.10 13:22:53
1000 leütés Führerprinzip 2013.02.09 08:37:34
Én, aki egy poszttal lejjebb még a nemzeti kiegyezésért, néhány poszttal lejjebb meg az Orbán indukálta nemzeti kerekasztalért rimánkodtam (indokok helyben), most már elvesztettem minden reményem: nem csak ezekben, hanem abban is, hogy a jelentős ellenzéki győzelemnél lehetne jobb…..
Pézsma A nagy zabálás 2013.02.09 14:21:05
„Nemcsak az Alaptörvény Átmeneti rendelkezéseinek megsemmisített szabályait, de egy sor egyéb, az Alkotmánybíróság által korábban törölt jogszabályt az Alaptörvénybe ír be a koalíció. Úgy tűnik, a parlamenti többség tart az AB-től, mert azt is megszabják, hogy a…..
Nesze!szer Halbicikli 2012.07.30 17:05:27
A nagy hal esete a kerékpárral - mondhatnánk így ezt az új ausztrál furiságot. A szóbanforgó járművek világítanak is, nem csak a zavarosban halásznak. A Vivid Sidney-re készítették őket, a cég facebookos oldala ITT. Tekernél egy ilyen halat? Bár az Oktogonnál furán…..
skorpiós 2012.07.31 08:48:03
Hatalmasat szólt a miniszterelnök minapi beszéde a Vállalkozók Országos Szövetsége előtt. Őszintén: nem értem, hogy miért. Illetve: nem értem, hogy miért úgy, ahogy. Nem értem egyrészt azért, mert szerintem Orbán Viktor semmi újat nem mondott. És…..
skorpiós 2012.07.29 11:11:32
@Meridian74:
Bocsi te 2018-ban vagy? Mert (2+2+3)x4=28!
1990 + 28 = 2018!!!
Megmondom őszintén, nem irigylem Szanyi Tibort. Az MSZP totális bukása tulajdonképpen garantált, ő mégis elvállalta a kampányfőnök szerepét. Igaz, jobbat nem is találhattak volna a szocik, ő volt az egyik, aki egyéniben bejutott a Parlamentbe, ezen felül arca is van, hatalmas.Ugye…..
A Facebook oldalon hozzászólásként kaptuk az alábbi videót: Miután meghallgattuk, három "olvasmányélmény" jutott eszünkbe, ezeket most megosztjuk.Az első teljesen általános, a Füveskönyv 94. "cikkelye" (A zenéről): "Tolsztojnak igaza volt, a zene…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Kevés dologban szoktak egyetérteni az Urbanista olvasói, de azt eddig mindenki elismerte, hogy Budapest jelenlegi önkormányzati rendszere tarthatatlanul pocsék. Ennek ellenére húsz év alatt senki nem mert hozzányúlni. Éppen ezért örültem meg a tegnapi hírnek, hogy a Fidesz ismét…..
Közeleg az európai parlamenti (EP) képviselőválasztás napja, nagyban dübörögnek a kampányok az adófizetők pénzén, hátha sikerül 50% (leginkább 25%) fölé tornászni a részvételt. De mennyit csengetünk ki mi, európai adófizetők egy EP-képviselőnek? Nem állítom, hogy…..