Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bullfrog

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben kilátogatok Firenzébe a Pitti Uomo Fashion Show-ra. Idén nyáron is így volt, majd a kanapén ücsörögve itthonról nézegettem instán a fotókat, mikor is olyan video jött velem szembe, hogy megborsódzott a hátam. Ha valami jó és profi, arra mindig azonnal felkapom a fejem és átjár egy olyan…..
Bullfrog 2016.11.05 18:53:25
@Bellagio: Aki ért hozzá, az megmondja.
A divatban nekem is van egy területem, aminél jóeséllyel még a gyártót is megmondom.
Mindig is el akartam menni egy BDSM eventre. Legfőképp az érdekelt, hogy mi történik egy ilyen eseményen. Mi az, amit bevállalnak a fellépők közönség előtt? Van egy Facebook csoport, akik viszonylagos rendszerességgel szerveznek BDSM találkozót bemutatóval és "játékkal". A helyszin eddig mindig…..
Bullfrog 2016.07.04 22:23:23
Hosszan gondolkodtam, mit is írhatnék, (azon kívül, hogy én is jelen voltam:), látom sikerült nagyobb katyvasszal távozni, mint amivel

érkeztél :D
Az előadás helyenként rendkívül szétszórt és csapongó volt, úgyhogy inkkább felfoghatjuk, baráti ismerkedős társalgásnak.
Napjainkban (2016) 3 db nagyobb rendezvény van amely "témába vágó" - a facénak köze van hozzá, meg nem is:)
- Pixie-Party, durván 3-4 havonta megrendezésre kerülő, iszogatós beszélgetős buli, az egyik hazai témaspecifikus társkereső oldal

szervezésében. Egy viszonylag jól elszeparált, zenés szórakozóhelyen.
Dresscode- nincs."Akció" (ez alatt nem tudom mit szeretnél, hallani) általában nincs. Beszélgetés van többnyire:)
A résztvevők száma 30 <150+n
- Frusztráció Játszóház - általában, minden évben 1 x (dec 30 -án) (most volt a második alkalom, hogy nyáron is volt)
Könnyített dresscode:(mint szinte mindenütt a világon " Latex, gumi, lakk, műbőr, vinyl, PVC, fém, nylon, bőr, lycra, csipke illetőleg

egyéb extrém és fényes anyagból készült ruhák, valamint magassarkú cipők, csizmák vagy bizarr álarcok, kiegészítők."
A résztvevők száma: 30 < 150 - 300
-A 3. Tavalyi első Luxuria (idén lesz a 2.) -az ötletgazda főszervező elmondta mi volt :)
-Ezek a nagyok.
Kisebbek Fb-n illetve egyéb közösségi oldalakon szerveződnek:) (de nincs belőlük túl sok)
----
Mindig érdekelt, hogy mit lát ebből az "avatatlan szemlélő" -na mostmár jobban képben vagyok.
A színpadon lévő lány (aki lakkban volt) nem domina :)
" A szubnak van-e dómja, vagy a dómnak van-e szubja?" - "dom" csak így simán (A Dominus szóból ered:)
Info pl itten:
lexikon.katolikus.hu/D/dominus.html
- A domináknak többféle változata van, erre nem igazán tértek ki (bár azthiszem senki nem kérdezte:)
Aki megszólalt -ő az a fajta, akit nem lehet megérinteni. Viszont a teljesség végett jó tudni, hogy van olyan, akit viszont meglehet, sőt

(egyeztetni kell minden esetben:)
A mezsgye jó tág:)
--
Az a lány, aki csak nőkkel szeretett volna bulizni - van megoldás a problémájára - regisztrál valamelyik alternatív társkeresőre -

(vannak ilyen házibulik) illetve, a határ nyugati oldalán (P.l: Osztrákok, Németek) már találhat magának ilyet. (nem egy van:)
-
" mindennapi öltözködésben a BDSM-kultúra követése."
Ez megint egy jó hosszú kifejtős, mondhatni szakdolgozatos kérdés. -teljeséggel embere válogatja. A nagy átlagban: sehogy.
"a nyakörv viselése, amit slave-ek (rabszolgák) viselnek, ha elköteleződtek a gazdájuk felé. Van egy ékszer-szerű nyakörv, amit utcán

hordanak, és nagy vastag bőrnyakörv, amit meg otthon. " :DDD
Nem :D Szentég, dehogy :DDD -teljes tévút-
--
Hol informálódjon az egyszeri érdeklődő mégis?
Ez egy nehéz kérdés. Jelenleg nem tudnék olyan magyar nyelvű oldalt mondani, ahol értelmes válaszok vannak.
(Sajnos a FB-n titkos csoportok vannak - csak így lehet védekezni, hogy ne trollkodják szét)
A Ryanair vezére néhány éve szájkosarat kapott, mert a részvényesek szerint a gyökérség már ártott a cégnek, leállt a profitbővülés. Azóta nem küldi el a büdös francba az utasokat és maga a cég is kedvesebb lett - a bázishoz mérve ez viszonylag kis erőfeszítést igényel -, írtunk róla többször. De…..
IDDQD Vége a Lionheadnek 2016.04.30 21:41:53
Most már hivatalos, amit másfél hónapja lehetett sejteni: bezárt a Lionhead Studios, sőt már a honlapja sem működik. Március elején a Microsoft a Fable Legends lelövését és a stúdió bezárását javasolta, de az akkori közleményből úgy tűnhetett, hogy van még remény a folytatásra. Mint kiderült, az…..
Bullfrog 2016.05.01 10:44:10
(SPOILERES KRITIKA!) Szomorúan kell bejelentenem: a Jedi ezúttal sajnos nem tért vissza. J.J. Abramsszel kapcsolatban sokszor elhangzott, hogy a Star Wars-saga azért van jó kezekben nála, mert ő maga is fanatikus rajongója a szériának. Vagy ha úgy tetszik, elkötelezett híve egy…..
Hopp, már el is érkeztünk a rettegett Klónok támadásához. Nem kíméltük, de a film se minket. Íme, minden idők legrosszabb Star Wars epizódja. Intergalaktikus hiszti, egy rakás fűben hempergés, és Az Ember, Akit a Midikloriánok Nemzettek. Mit is mondhatnánk még? Kapd be…..
 A világ legkülönbözőbb pontjain számtalan extrém vonzerőkkel bíró szálloda épült fel. Van, amelyik a belső luxussal, a különleges szolgáltatásokkal, de van, amely a csodás környezettel és páratlan kilátással hívja fel magára a figyelmet. A most következő hotelek is…..
Bullfrog 2015.11.29 14:15:08
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
Van, amikor a jövő tervezgetése helyett jobb, ha hagyjuk, hogy simán kiforrják magukat a dolgok. A futurista fatalista énje titkon szívesen dédelget ilyen gondolatokat, de úgy tűnik, nem jobbak az állítólag kiszámítható és mindig pontosan kalkuláló németek sem. Berlin lakói…..
Erotikus munka blog Szösszenetek 2014.01.11 03:18:21
A nyáron az volt a tervem, hogy egy bizonyos összeget megkeresek 3 hónap alatt, úgyhogy beköltöztem egy lakásba, ahol több lány is dolgozott és minden szempontból megfelelt. Elég sokat dolgoztam, és nyilván történt közben néhány dolog, amiket akkor máshova írtam, és most…..
Sexy Asian Girls Kokomi Sakura 2013.09.30 06:00:00
..
Bullfrog 2013.10.02 18:13:19
@Kis ördög: Az sokáig megy majd, ugyanis nem latex van rajta:DD
hanem lakk:)
Bullfrog 2013.10.02 18:14:15
A Versace 2013-as őszi/téli kampánya a már kiszivárogtatott néhány kép alapján legalább olyan rossznak ígérkezik, mint amilyen a márka maga. Pedig sem a modellválasztásban, sem a fotósok személyében nincs hiba, de lehet Kate Moss és Saskia de Brauw akármilyen remek modell,…..
A Baha Mar a nyugati félteke legnagyobb luxus pihenőhelye – lesz, amikor várhatóan jövő decemberre elkészül. Úgyhogy már lehet tervezgetni a két év múlva esedékes nyaralás helyszínét. A bahamai építők szándéka szerint egyszerre lesz a pihenés és a szórakoztatás…..
Bullfrog 2013.06.25 23:51:51
@Helyszíni zsemle: Savanyú a szőlő?:)
Araki az egyik leghíresebb japán kortárs fotóművész 1940. május 25-én született Tokióban. 1959-től tanult fotográfiát és filmezést a chibai egyetemen, majd 1963-tól egy reklámcég fotósaként dolgozott. Itt ismerte meg későbbi feleségét, Yokot. Híressé az 1971-ben Yokoval kiadott "Sentimental Journey"…..
Pluszmínusz Erotika a bugyiban 2012.11.23 10:54:59
Egy jól megválasztott fehérneműnek hatalma van. Lehet pamut, szatén, selyem vagy csipke, a látványt nem az anyag fogja befolyásolni, sokkal inkább a lelkünk és a testünk. A végeredmény meg úgyis mindig ugyanaz: lekerül a bugyi, melltartó, mert a hatalomtól néha érdemes…..
Az ártatlanság vélelme olyan fogalom, amelyet 1., rendszeresen mindenki rosszul mond vagy ír; 2., mindenki csak saját magára vonatkoztatja. Tele a sajtó egy öregember nevével és fényképével, lakcíme is könnyen beazonosítható. Náci mészáros - mondják. Valakik. Én egyetértek…..
Hm, mamipornó. Nem túl hízelgő jelző, bár látom benne a rációt. Mondjuk nekem tetszett a könyv, és nem tartom magamat (egyelőre) maminak, szóval felőlem lehetne simán pornóregénynek is hívni (mint ahogyan a csajokkal hívni is szoktuk FTT-t és társait). Kiérdemelte. Elég…..
Bullfrog 2012.07.15 19:38:10
@KKKKKKK: De izé, mondhatni sok ilyen jellegű mű van a neten, kapásból tudok mondani 4 nagy oldalt ahol csak ilyenek vannak.
Az feltűnt, hogy a Twilightre hasonlít (ami nagyon tetszett -a könyv) (ek)
Bullfrog 2012.07.15 20:23:46
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
Bullfrog 2012.02.05 17:14:47
@dtomika: Innen látszik, hogy káros a bagózás..öli az agysejteket:D
  A rajongók hetek óta nagyon várták már ezt az interjút, hisz az énekesnő igen régen nyilatkozott ilyen hosszan. Cynthia McFadden készítette, tegnap ment le a Nightline műsorban az ABC-n és egy része a reggeli adásban is. Mesélt az új filmjéről, arról, hogy…..
Lady Gaga nekem Phoebe Buffay - egyszer láttam a Youtube-on a videót, melyen még ismeretlenül, hosszú barna hajjal danázik egy hollywoodi klubban. Kísér a Reménytelenül Kinéző Közepesen Béna Gimnazisták zenekara. De Fibi Büfé odaver - bár nem gondoltam volna, hogy ez egyszer majd…..
  Kitüntető figyelemmel kísérjük természetesen, milyen dolgok történnek itthon a  divat körül. Most például egy tüntetés készülődik. Ez ugye vicces kicsit. Írtunk már róla, de azt nem gondoltuk, hogy tényleg meg is rendezik... Celebek és nem celebek indulnak…..
Lady Gaga folytatja meglepő klipjei sorát, most éppen úgy, hogy egy minden felhajtást mellőző videót készített, amiben egyedül táncol és még csak át sem öltözik! A White Lies az elmúlt időszak legmenőbb produkciós csapatával forgatott, a végeredmény pedig baromi szimbolikus…..
Egy balkáni macsó másik élete Közhely, de tény: az internet tömérdek hasznos és haszontalan tartalom tárháza. Paradox árukapcsolással pedig sokan keresnek online pénzt, vagy legalábbis megpróbálják. Többek között Bojana "Istennő" is, az (önbevallásos alapon) 24…..
Bullfrog 2011.06.14 09:26:23
@bikmakk: A salo az szar. Vannak a műfajban lényegesen jobbak is. (olyantól aki ért is hozzá)
Egy átlagos horrorra gondolj (pl valamelyik fűrész) mit gondolhatnak a szereplők?:)

Egyébként ízlések és pofonok(szó szerint), bár nekem Januray Seraph jobban tetszik:)