Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blue_Angel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Egyszerűen eltűnt 2010.12.22 14:46:00
Tegyük fel, hogy Te egy céget irányítasz, és történik egy nem várt, és igen kellemetlen esemény, és rávilágít arra, hogy még ha nem is történt emberi mulasztás, akkor is valami nem jól működik a folyamatban, mert ennek így nem lett volna szabad megtörténnie. Mint egy okos…..
Blue_Angel 2010.12.22 21:55:31
@zero: Ha jól értem, _nem_ volt jogerős ítélet, hisz fellebezték egyből. Eszerint kisétálhatott...?
Az előzőekben kicsit elkezdtünk foglalkozni a gyermekkori elhízás témával: nem meglepő módon a tudatos étkezés és a mozgás hiányának róhatjuk fel ezt. Kicsit mélyebbre ásom most  ez utóbbi témában, meg a bennem lapuló kisgyerek lelkében is. Ugyanis a gyerek - legyen…..
Blue_Angel 2010.10.23 22:13:30
@Törpillla: Bocsi, nem neked szántam, nem olvastam a kommenteket.
"Testnevelésből meg ugye csakis képességeket/készségeket osztályoztak" - Ezen még gondolkodom. Mert pl. matekból nem azt osztályoznak? OK, ha kuka vagyok, de szorgalmas, akkor kaphatok mondjuk hármast, mert igyekszem. De ez igaz testnevelésre is, nem? A logikus gondolkodás, az irodalmi véna, a nyelvérzék, a rajzkészség, a kézügyesség, a "hallás", a mozgáskoordináció, stb. mind készség, képesség, nem? És mind fejleszthető valamilyen szinten.
comment:com Mágnesorrú bébi 2010.09.15 16:50:00
Múlt szerdán kezdődött, de még nem bírtam belenézni A Karamazov testvérekbe, pedig biztos nagyon jó, és ma már jön a 3. meg a 4. része is (20:30, 21:10 Duna TV), jaj, sose fogom utolérni magam, de sebaj, azért rögzíteni kell, sőt, muszáj. Akik már múlt héten sem vették fel,…..
Gyerekszoba Paranoia vagy védelem? 2010.08.19 17:23:00
Két harmadéves fotós tanonc, Samantha Harvey és Anna Brooks azt a feladatot kapták az egyetemen, hogy fotózzanak osztályokat. Fel  is kerestek egy iskolát, hogy szeretnének képeket készíteni a gyerekekről. Mivel a szülők nem voltak jelen és nem adtak beleegyező nyilatkozatot…..
Ma este a világ szeme Madridra irányul, eljött a BL döntő napja, így Európa két legjobbja egymás torkának esik. Jókai klasszikusa is életre kel, valamint kedvenc osztrák testépítőnk harcba indul, hogy megmentse a Földet. Nem meglepő módon az m1-en láthatjuk majd Tímár Mihály…..
A BL-döntő utáni megrendülés után minden folytatódik a normális kerékvágásban. Kabos Gyulára emlékezünk ma este, miközben elkényesztetett hercegnők villognak. A többdiplomás könyvtáros harcba indul, de a szájkaraté is szerepet kap, így legalább változatos programnak…..
Blue_Angel 2010.05.23 23:11:38
Tegnap igazi filmdömping volt, ma viszont csak félig lehetne megtölteni egy Nokia-dobozt az ajánlóban szereplő filmek dvd-verzióival. Mire ez a poszt élesedik, a begyorsított Benny Hill már ezerrel taperolja a csajokat a Filmmúzeumon (Best of Benny Hill, 16:45). Ha a pocakos brit…..
A tegnap esti fáradalmak után jól eshet egy kis agytorna, erre pedig némi tévézés nyújthat megoldást. Érdekes, de rövid időt megért sorozatok, összeesküvős és térben ugrálós filmek, valamint a hétvégi focikörkép fogadja ma a kapcsoló után nyúlókat. A sort az m1-el…..