Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Squarell

8 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Illusionists előadásai a Syma csarokban lesznek. A legolcsóbb jegyek 5900 Forintba kerülnek, akik pedig az első sorba szeretnének ülni, azok 17 900 Ft-ot kell, hogy kifizessenek. Tegyél magadnak egy szívességet és vegyél jegyet magadnak, hogy megnézhesd a világ néhány vezető bűvészét…..
Már tudom kinek kéne adni idén a hazai bűvészetért tett szolgálatokért odaítélt díjat, a Corodini emlékgyűrűt. A Discovery Channel programigazgatójának. Meg kéne hívni az idei gálára, hogy együtt leborulhassunk előtte és megköszönhessük, hogy már naponta reklámozza a…..
Squarell 2013.04.22 12:22:04
@Bencissimo: Az se rossz, bár a shotgun bölcsebb választás lett volna :)
Amikor gyakorlás során tükörben figyeled mozdulataidat a technikádat nagyon jól tudod fejleszteni, azonban megszokod, hogy önmagadnak dolgozol, s mikor a közönséged ott van veled szemben, akkor sem nekik adod elő a mutatványt, hanem csak megcsinálod. Hiányozni fog az előadásból a…..
Squarell 2013.04.09 17:05:06
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
Azt tudjuk, hogy a bűvészek csalnak. Azt is, hogy előfordulnak hitelkártya adatokkal visszaélések, még nagy amerikai cégek estében is. Egy hivatásos csalónak megadni a hitálkártya adataidat: rossz ötlet. Egy friss, pénteki hír:Harry P. Levy a Hank Lee's Magic Factory tulajdonosa…..
A filmezés megjelenésével egycsapásra látványosabb és meglepőbb "trükkök" megvalósítása vált lehetségessé, mint amilyeneket az élő bűvészet megoldásai valaha is megengednek. Természetesen nem az almát szeretném összehasonlítani a rántott mikrosütővel.…..
Nemrég indult a Magicians 2. évada Barry and Stuarttal, Jason Latimerrel és Pete Firmanal. Itt a teljes első rész: A tovább után interaktív kártyatrükk David Hasselhoffal (aki sosem arról volt híres, hogy válogatna a felkérések között, most már bűvészshowban is szrepel.)  …..
Squarell 2012.01.27 19:22:54
Bűvész blog Más Világ 2012.01.25 20:34:00
Vannak kulturális különbségek, vannak változó preferenciák, amelyek mondjuk jellemeznek egy nemzetet, vagy szomszédos országokat... De sírva-zokogva kérdem, EZ MI EZ???? Uri Geller társkereső utódját kereső műsorában megtanított bennünket, bűvészeket arra, hogy az…..
A német kormánykötvény-hozamok emelkedése és az euró gyengülése arra vall, hogy a piac most már egyre inkább tart az euróövezet szétesésétől - vélekedtek hétvégi helyzetértékeléseikben londoni pénzügyi elemzők. A Capital Economics, a City egyik legnagyobb…..
A svájci katonai zsebkések széles körben elterjed multifunkionális eszközök szerte a világban és számos helyen használják őket a mindennapi életben. A Victorinox zsebkések megjárták már a Mount Everest-et és az Északi-sarkot, még a NASA űrhajósai is magukkal vitték…..
Squarell 2011.11.26 15:05:42
@tojásoslecsó: Ha bejön a minimalista stílus, próbáld ki az Alox modellek valamelyikét!
Tudom, hogy a poszt címe egy kissé hatásvadász, de amilyen ütemben változik a körülöttünk lévő világ, úgy kerül egyre magasabbra az ingerküszöbünk is. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a rossz dolgok kizárólag csak a világ másik felén történhetnek meg, egy távoli…..
Squarell 2011.11.26 13:21:12
@internetszörfölő: Nehezen tudok elképzelni olyan önvédelmi szituációt, amit egy íjjal lehet megoldani. Az íj elsősorban sporteszköz. Lehet vele célba lőni, vadászni, ami jellegéből adódóan alkalmas arra, hogy komoly sérülést, vagy halált okozzon de ettől még nem tartozik az önvédelemre ajánlható eszközök sorába.
A fiatalok globális foglalkoztatási válságának hosszabb távú súlyosbodására és az ebből fakadó kockázatokra hívja fel a figyelmet a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) a múlt héten kiadott jelentésében.A fiatalok globális foglalkoztatottságában mutatkozó irányzatokat az…..
Squarell 2011.11.26 13:09:13
@internetszörfölő: Köszönöm! Örülök, hogy tetszik. Hamarosan lesznek új posztok és a Facebook oldal is elkészül.
A klímaváltozás várható hatásait hozza kézzel fogható közelségbe egy néhány napja megjelent novelláskötet, I'm With the Bears (Én a medvékkel vagyok) címmel, T.C. Boyle, Helen Simpson, Toby Litt, Paolo Bacigalupi és Kim Stanley Robinson egy-egy története is olvasható a…..
Talán úgy 25 éve, Oliver Stone Szakasz c. filmjében láttam először a jól ismert amerikai katonai zseblámpát, melyet Magyarországon mindenhol következetesen pipalámpának hívnak. Ennek felépítésnek az előnye, hogy a katona övre, mellényre, hátizsákra erősítheti, miközben…..
Squarell 2011.09.27 17:29:06
Az emberek 69 százaléka aggódik a globális felmelegedés miatt világszerte, a két legnagyobb széndioxid-kibocsátónak számító Kínában és Egyesült Államokban idén azonban kevesebbeket nyugtalanít a klímaváltozás - derült ki a Nielsen nemzetközi piackutató vállalat múlt…..
A kutatók előzetes számításaihoz igazodva az északi-sarki jégkiterjedés mértéke a múlt héten elérte az 1972-ben megkezdődött műholdas mérések óta feljegyzett legalacsonyabb értékét."Szeptember 8-án az északi-sarki jégkiterjedés mérete 4,240 millió négyzetkilométer…..
Helyi idő szerint szombaton reggel elérte Észak-Karolina állam partjait az Irén hurrikán.  A partvidéken mólók omlottak össze, és számos helyen keletkeztek károk a háztetőkben. A szél fákat és villanyoszlopokat döntött ki. A hurrikán miatt eddig mintegy 650 ezren maradtak…..
A különösen meleg években kétszer annyi polgárháború robban ki a trópusi régiókban, mint a hűvösebb időszakokban. Amerikai kutatók az 1950 és 2004 történt konfliktusok számát hasonlította össze az El Nino meleg klímajelenség és a La Nina hűvös jelenség megjelenésével.…..
Több mint száz rizsfajtát tesztelnek japán tudósok annak érdekében, hogy a radioaktiv céziumnak ellenállóvá tegyék a szigetország legfontosabb terményét. A betakarítási szezon közeledtével óriási kiterjedésű rizsmezők terményeit kénytelenek megsemmisíteni az ázsiai…..
Van a channel4-on egy statisztikákkal foglalkozó humoros celeb vetélkedő a 8 out of 10 cats. Ennek vendége volt nemrég Uri Geller, aki ezúttal nagyon elszámította magát. Egy humoros műsorban akart komoly bullshit parádét előadni. Túl magas volt a labda ahhoz, hogy ne kalapálják a…..
Este 20:30-tól az Rtl-en az első élő fordulóban fog szerepelni Kolos. Szorítsatok neki. Update: Kolos nem jutott tovább, aki lemaradt volna a produkcióról, az itt pótolhatja: ..
Két új főműsoridős bűvész tv vetélkedő is indul az új évben a briteknél:The Magicians - BBC1Minden adásban neves bűvészek és celeb társaik csatáznak egymással: Chris Korn, Luis De Matos és Barry & Stuart lesznek a versenyzők! Első adás: január 1.…..
Squarell 2011.01.05 22:11:39
@Bűvész Bence: "Nekem egyre kevésbé szimpatikusak az illuzionisták... semmit nem csinálnak, csak illegnek-billegnek a színpadon, a kellék dolgozik helyettük."

Kire gondolsz?
Squarell 2011.01.06 14:54:36
@Bűvész Bence: Na! Kíváncsian várom. Andy Nyman/Derren Brown is épített komplett műsort Berglas mutatványra :)
Steve Wyrick idén májusban jelentett csődöt - 54 millió dollárnyi adósságot halmozott fel addigra vegasi showjával. December 17-én lesz vagyontárgyainak árverése. Néhány éve még nagyon mentek a bűvész showk vegasban - akkoriban néhány jól sikerült publicity fotóval és jó…..