Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mychael

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mi vagyunk a célközönség, de hát csak egy Magyarországon működő tévéről van szó. A sajtóközlemény szerint a megújúlásra július 21-én, hétfőn, azaz ma kerül sor, új logó lesz, és felfrissített grafikai megjelenés. Ezt nem mi találtuk ki, így ember nem tud…..
mychael 2014.07.21 21:56:11
@schnee: 4:3-nál ragadtak, ami szerintem is már eléggé gáz
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
A tajvani cég két kicsi, kompakt és olcsó eszközzel bizonyítja, hogy továbbra is komoly potenciált lát az optikai meghajtók, és a hozzá tartozó fizikai hordozók piacán. Internetes letöltések, Flash memóriára épülő pendriveok, illetve memóriakártyák ide vagy oda,a jó…..
Üdv Ismét egy új videó, kicsit sokat kellett várni rá, de most itt van. Sajnos a feliratozó program nem volt hajlandó elfogadni a videó típusokat, de már megoldódott. Gondoltam ez rövidebb, hamar feliratozom, az előző videót pedig hamarosan. Jó szórakozást. ..
Blogolkodom, tehát vagyok E.T. 2013.01.24 19:17:14
Marha rég láttam már, jól jött most ez a Blu-Ray kiadás. Remélem a műtős résznél nem fogok pityeregni, mint anno :( ..
A Viacom tovább bővíti csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central…..
Az RTL Klub az X-Faktor fináléja után idén is egy teljes X-Faktor nappal ünnepli saját magát. Lesz egy olyan talkshow is, amiben bárki beszólhat az énekeseknek vagy a mentoroknak, már keresik a fanokat. Itt a csatorna felhívása: "Minden szombaton nézed az X-faktort? Rajongásig…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Amióta a RPCJS leállt, újra van időm más, szép dolgokra. Például elővenni a jó öreg Playstation 1-em, illetve kettőmet. Emlékszem anno, vagy 7 hónapig gyűjtöttem az akkor még szuperlatívusznak számító PS2-re, de amikor megvettem, valahogy nem is használtam annyit, mint…..
comment:com A nap képe 2011.03.23 10:00:00
Legjobb magyar retró evör: a Lays chipek zacsijában voltak ilyen kártyák, bárcsak gyűjtöttem volna őket. Scullynak köszönjük a találatot. Klikkre nagyobb lesz. ..
Két kedvenc realitym a Survivor és a The Amazing Race, és ugyan nem vagyok híve az all-star évadoknak, a celebes kiadásoknak meg még kevésbé, de azt el kell ismernem, hogy mindkét veterán műsor a lehető legtöbbet hozza ki a húzásból. A Survivor ilyen-olyan indokkal talán az…..
 Üdv mindenkinek!Nos tudom,hogy ez nem igazán tartozik a blog témájához de gondoltam írok pár sort,akit az hidegen hagy itt hagyja abba az olvasást.Nos első meglepetés ott ért,hogy én azt hittem ma és holnap kerül megrendezésre. Reggel 3/4 8-kor szólt egyik srác a suliból,hogy…..
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
mychael 2010.11.06 22:31:11
Már ezer éve lehet kapni AVGN pólókat:

www.screwattackstore.com/avgnshirts.html

Lehet, hogy ezek drágábbak, de legalább minőségibbek! Én inkább ezeket venném meg. Eléggé le vagytok maradva.
Na, és a hátsó képről ezért lehet lemondani, mert már van erről póló.
mychael 2010.11.06 22:33:53
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
A hétszeres Emmy-díjas Amazing Race a televíziózás egyik legizgalmasabb reality-műsora, ami a saját esetlen módján még valódi értékeket is közvetít, hiszen az átlagamerikai (de az átlagmagyar sem) nemigen jut el azokra a helyekre magától, ahová világkörüli flúgos futam…..
mychael 2010.09.04 23:19:34
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
mychael 2010.09.01 17:50:36