Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RunnerLaca

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nicolò Schira arról írt, hogy Cristiano Giuntoli és Thiago Motta meglátása szerint értelmesebb Teun Koopmeinersre kiadni 50 millió eurót, mint Riccardo Calafiorira, miután az Öreg Hölgy látszólag lemaradt a fiatal olasz védőért zajló versenyben. A lemaradást Romeo Agresti is megerősítette,…..
Nemrégiben felszínre került Wojciech Szczęsny pár hete adott nyilatkozata, amit a Foot Truck YouTube-csatorna közölt, még június 19-én, s amelyben nyíltan beszélt a távozásról, ha ezt a klub szükségesnek ítéli meg. „Massimiliano Allegri rengeteget segített nekem, a borzasztó meccsek után odajött…..
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy változás történik a klub vezetésében, s Federico Cherubini 12 Torinóban töltött esztendő után távozik a klubtól. "Azt követően, hogy több, mint egy évtizedet töltött Torinóban, tele győzelmekkel és eredményekkel, Federico Cherubini kalandja a Juventusnál a…..
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Wojciech Szczęsny mindenképpen szeretné kitölteni szerződését, s nem kíván távozni a Juventustól, annak ellenére, hogy Michele Di Gregorio személyében hamarosan egy újabb kapus csatlakozik a zebramezesek keretéhez. Cristiano Giuntoli már a következő szezon…..
Ugyan a Juventus még nem erősítette meg Thiago Motta megbízását, a lapok már az edző elképzeléséről és a várható játékosmozgásokról írnak. Gianluca Di Marzio szerint az új edző nincs meggyőződve Federico Chiesa megfelelőségéről, és ezért nem számol kezdőként az olasz válogatottal, mivel az ő…..
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
RunnerLaca 2024.05.25 18:16:10
@SuperTrezi: köszi, az AMCMikro szuper:)
RunnerLaca 2024.05.25 18:33:19
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..
RunnerLaca 2024.05.25 13:52:38
@Leram7: örülök neki, jó kapus, fiatal, és a lábtechnikája is kiváló. Remélem Perin marad, szerintem összességében kompaktabb, mint Tek, és olcsóbb is sokkal. Két olasz kapus menő lenne:)
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
RunnerLaca 2024.05.17 22:57:47
@Leram7: Egyetértek, az milyen, hogy a búcsúmondat, hogy: "The club wishes Massimiliano Allegri good luck in his future endeavours". Egyértelmű volt, hogy csere kell, de ez így méltatlan és nem etikus.
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
RunnerLaca 2024.04.22 20:43:23
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
RunnerLaca 2024.03.10 18:53:21
@Apuleius: nagyon köszi!
Federico Chiesa a 2022 januárjában bekövetkezett súlyos térdsérülése után idén 18 mérkőzésen játszott, de csak 4 mérkőzésen játszotta végig a 90 percet, és 5 alkalommal pedig csak csereként szállt be, 5 bajnokit pedig sérülés miatt kihagyni kényszerült. A jelenleg megmondóemberként tevékenykedő…..
RunnerLaca 2024.02.10 21:53:34
@venember83: Közben pedig az Inter 2-1-es félidei Roma vezetés után 2-4-gyel küldi őket haza, olyan játékkal, amelyről mi egyelőre csak álmodhatunk.. Szomorú...
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Az olasz és az argentin sajtó értesülései szerint nem csupán Európában figyeltek fel a szezonban nagyszerű formát mutató Matías Soulé teljesítményére, s a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Ittihad 30 millió eurós ajánlatot tett a tehetséges játékos megszerzése érdekében. A 20 esztendős támadó…..
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Fabio Capello a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott a hétvégi forduló előtt, s igazat adott Massimiliano Allegrinek, bár azt is elmondta, hogy előnyt jelenthet a Juventus számára a péntek esti időzítés. „Ez már a harmadik alkalom, hogy a Juventus péntek este játszik. Az előző…..
RunnerLaca 2023.12.15 16:11:34
A hétfő különleges nap volt a Juventus igazgatója, Giovanni Manna számára, a torinóiak első csapatának vezetője ugyanis elnyerte a 2023-as USSI-díjat az év menedzsere kategóriában munkájáért és elkötelezettségéért, amelyet a Juventus Next Gen-csapatával kapcsolatos projekt fejlesztése terén…..