Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Balázs

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
Miként a blogger nem elérhető Kínahonban, nolens-volens a blog.hu-t kell használnom.A Kóka-Budapest-Moszkva-Shanghai-Nanjing túra nem egy kellemetes dolog. Ahogyan lezajlott pediglen rendesen kálvária gyanánt is elmegy. A lényegét tekintve itt vagyok, Nanjingban, és ez a lényeg. De mi…..
Ezennel szemelgetünk a rólunk megjelent cikkekből, nem kevés vidám percet okoztak helyenként az apró pontatlansággal vagy megalomániával, csakúgy, mint kommentelőink a félreértésekkel. De ez így van jól, ettől élvezetes:)Önbecsülésünket egyenesen az egekbe emelte a Blikk,…..
Azt hiszem sikerül ebből a "kényszerpihenőből" 200%-ot kihozni. Mik is voltak? Volt természettudományi múzeum, ahol többek között rájöttünk, hogy a földrajz és biológia, valamint a fizika egy kis show segítségével hihetetlen érdekfeszítő tud lenni. Ad absurdum,…..
Ma a SZEK Roadshow-n vagyok elméletben a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Végighallgatom az elektronikus kereskedelemről szóló előadásokat, megebédelek délután folytatom. Majd egy szakmailag sikeres napot tudhatok magam mögött. Ezen felül nem csak ott vagyok, elő is adok.…..
Ez a bejegyzés nem jött volna létre, ha nincs a levédetlen linksys a negyediken.  Ezúttal is köszönjük! Elfoglaltuk legújabb szállásunkat, melyben csak óvatosan rendezkedünk be. Úgy tűnik lesz még néhány költözés a héten. Jelenlegi tartózkodási helyünk nem igazán…..
kintragadtunk Te is kintragadtál? 2010.04.20 13:52:46
Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál mindenkivel, akkor írd meg nekünk.A következő e-mail címen várjuk a meghosszabbított utazások történeteit:kintragadtunk@freemail.huSzerkesszük együtt a kintragadtunk.blog.hu-t!..
Egy 24 fős delegáció képviselte Magyarországot New Yorkban egy nemzetközi, innovatív fiatalokat, egyetemi hallgatókat tömörítő közösség éves konferenciáján. A magyar intézmények közül a Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Eötvös Lóránd Tudományegyetem…..
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
Ügyfélszolgálati munkatársMagyarországi, internetes kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás keres ügyfélszolgálati munkatársat teljes munkaidőre. Feladatok:• A ügyfélszolgálatra érkező e-mailek megválaszolása• A weboldal GYIK (FAQ) építése, folyamatos…..
A Bookline.hu immár másodjára nyerte el az év internetes kereskedője címét. Az internetes kereskedelem esetében egyértelmű növekedés tapasztalható, részben az internethasználat terjedésének köszönhetően. A magyar internetezők közel 27 százaléka vásárol a világhálón, s ez…..
Az alábbi videó meglepő és meghökkentő adatokkal szolgál a közösségi média térnyeréséről, a videó feltöltője egyenesen az ipari forradalom jelentőségéhez méri ezt a folyamatot - vajon el lehet-e siklani ezen adatok mellett úgy, hogy nem gondolkodunk el a közösségi média…..
Mint ahogy már egy korábbi bejegyzésben ismertettük a Microsoft a Yahoo-val történő megállapodás után tovább igyekszik erősíteni a piaci pozícióját a keresők között.A legújabb fejlemény ma látott napvilágot, mely szerint a Microsoft által patrónált Bing és a korábban…..
Az e-kereskedelem térhódításának sarkallatos pontja volt a mérhetőség (measureability) megjelenése. A Wikipedia szócikke szerint az internetes látogatottság mérésben először a webstatisztika elnevezés honosodott meg. Amióta léteznek honlapok, valamiféle mérési lehetőségre…..
SzEKIT Blog Megalakult a SzEKIT 2009.04.25 16:42:00
Örömmel számolhatunk be arról, hogy 2009. április 24-én megtartottuk az alapító ülésünket, így hivatalosan is megalakult a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (www.szek.org) Ifjúsági Tagozata!A SzEKIT alapító tagjai:Antal Norbert: SzEKIT elnökBay Áron: e-Marketing felelős…..