Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kr1ssz

7 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A légi csaták a háborúk fontos elemei - a SteamBirds-ben mi is irányíthatjuk flottácskánkat, hogy megsemmisítsük a gonosz németeket. A térképasztalnál ülve a célunk az, hogy minél kevesebb sérüléssel megússzuk a 15 küldetést, amit a játék csillagokkal honorál. Nem…..
A Home Sheep Home cukiság-faktorban erős. Adva van három, különböző méretű bárány, akiket haza kell juttatnunk különféle akadálypályákon át. Édes zene, aranyos hangeffektek, ötletes feladatok a játék erősségei. Az irányítás viszont nekem gyakran beragadt, és a nem túl…..
Kr1ssz 2010.03.01 13:22:55
TJ fedőnevű munkakerülőnk küldte be a Palisade Guardian 2 linkjét (az első részről itt írtunk). „Új fegyverek új ellenfelek egy-két apró fejlesztés, jó idő elklikkelni” – írja emberünk, és igaza van: nagyobb fejlesztések tényleg nem kerültek a játékba, csak…..
A lufipukkasztó kis majmot már több játékban megismerhettük, eddig elég nagy népszerűségnek örvendett. Íme, itt egy újabb változat: ezúttal a szupermajom a levegőben repdesve lövöldözi le a trükkös lufikat. A fegyverzete akár a hullám kellős közepén is fejleszthető, a kis…..
Az Age of War kellemes ötvözete volt a tower defense és a várvédős játékoknak, és a második rész is hasonló szellemben készült. Kicsit szebb a grafika, kicsit több a fejlesztési lehetőség, kicsit talán nehezebb is, mint az előd, de a lényeg ugyanaz: gyártani az egységeket,…..
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
Kr1ssz 2009.12.23 11:44:05
@diodavid7: :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kr1ssz 2009.12.23 13:23:33
@Hooshee: ne töltsd fel nagyon az életét. Elvegetál az 25-30as szívfrekin is. Az max 2-3 injekció még ha ~10 körül volt is
Tegnap már szállingózott a hó, ezért most a jégkockás Bloxorz-klónt, a Brickert vettük elő, amit már többen is elküldtetek nekünk. A főhös ezúttal egy jégtömb, aminek mindenféle trükkös pályákon kell eljutnia a megváltást jelentő sárga négyzetig. Alakjából adódóan…..
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
A Multitask meglehetősen szemétparaszt játék. Először egy golyót kell megtartanunk egy pallón. Aztán mellé egy kék téglalappal kell elkerülnünk a fekete nyilakat, majd egy négyzettel kell elérni a többi négyzetet, természetesen időre. A legvégén pedig egy negyedik feladvány is…..
Kr1ssz 2009.08.12 12:54:07
A Pixelvader újabb képviselője a „lövöldözz és fejlessz” típusú játékoknak. Egy csavar van csak a játékmenetben: nem a gyilkolásra, inkább az ellenséges lövedékek kikerülésére helyezi a hangsúlyt. A grafika egyszerű (talán túlságosan is az), de a sok…..
Megérkezett a Phage Wars sokak által várva várt második része, a Phage Wars 2. Az előző részhez hasonlóan most is több képességel felruházott sejtek ellen kell küzdenünk a dominanciáét. A játék folyamán a sejtünk képességeit fejleszthetjük, így válhatunk a leggyilkosabb…..
A Get off my lawn kitűnő játék, csak kicsit nehéz. Hosszabb munkakerülésre ad alkalmat, ha elég ügyes vagy; könnyűnek látszik, de a 16-17. szintek felé nekem már reménytelen volt. Egy kék emberrel kell menni, aki gondozza a kertjét, vigyáz rá. Egyszer csak meglátja, hogy kis…..
  A jövőben játszódó City Invasion játékmenete nagyban hasonlít a Warlordséhoz: a sorokra osztott csatatéren különböző tempóban újratermelődő, eltérő erejű egységeket küldünk egymásnak, majd az erősebb elpusztítja a gyengébbet. A cél az ellenfél bázisának…..
A nemrég posztolt Iron Maiden Flight 666-hoz hasonlóan a Paint that shit gold is marketingcélú "játék", és szintén egy zenekart reklámoz. Az idézőjel a kivitelnek szól: nem hagyományos értelemben vett játékról van szó. Igazi cél nincs, az általunk…..
Kr1ssz 2009.06.18 21:02:42
Még két versenyző van hátra az I. KMK Játékpályázat pályaművei közül, az egyik Soothsayer alkotása, az Asteroids 4K. A címből is látszik, hogy a program egy Asteroids-klón, illetve hogy nagyon pici: 4, azaz négy kilobájtos. Ez utóbbi nem kis fegyvertény az egyre többet…..
Először is üdvözölnék mindenkit. Aki esetleg furcsálja az előző mondatot: a posztot nem -sg- írta, ugyanis mostantól több szerkesztő is segít abban, hogy a GDP ne szökjön túl magasra ;) A Cargo Bridge már meg lett említve a kommentekben, de szerintem egy külön posztot is…..
Kr1ssz 2009.05.28 09:44:36
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
HokiVB2009 Utolsó nap képei 2009.04.30 12:47:00
Sziasztok! Felkerültek az utolsó nap képei is a http://picasaweb.google.hu/hokivb oldalra. De leírom hogy meg legyen összegezve is: http://picasaweb.google.hu/csaba.lephttp://picasaweb.google.hu/krisztian.szokahttp://picasaweb.google.hu/hokivb Hazajöttünk magyarországra.…..
Mit is lehet írni egy ilyen meccs után. Mindkét oldalon rengeteg helyzet, mindent beleadtunk, úgytűnt hogy meg is lesz az eredménye, de a döntő gólt nem mi ütöttük...:( Viszont amit mindenek elött meg kell említenem az az, hogy ma már a magyarokon kívül a kanadai, szlovák, és cseh…..
HokiVB2009 Oldalletöltések 2009.04.28 11:52:00
Sziasztok!Örömmel látjuk hogy sokan érdeklődnek a blog iránt. A számok exponenciálisan nőnek :) Ma Magyar - Fehéroroszország!! :D Már látom előre milyen jó is lesz! Esik az eső de szerintem ez senkit sem fog zavarni :D  Dátum    Oldalletöltés  …..
A mérkőzést úgy kezdtük, hogy inkább az ellenfelet csodáltuk, ahelyett, hogy a saját játékunkat játszottuk volna, mondta a Sportside-nak Énekes Lajos edző. Ladányi Balázs sem volt elégedett a csapat Kanada elleni teljesítményével. Legjobb csatáraink egyike úgy véli, a…..
A csehek éppúgy öt gólt ütöttek másodjára, mint elsőre a dánoknak, annyi a különbség, hogy most kaptak is kettőt. Jagrék az első harmadban odatették magukat, összehozták a biztonságos előnyt, aztán a másodikat meglepetésre elvesztették. A harmadikban Klepis gondoskodott a…..
Ahogy az első, úgy a harmadik napnak is a magyar válogatott volt az egyik főszereplője, megint kétszeresen. A kanadai meccs után a szurkolók érdemlik a legnagyobb dicséretet. A szlovák–fehéroroszon először győzött le hátrébb jegyzett csapat elvben erősebbet. Ma nem nagyon…..