Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akárki Akármit Mond

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány a felhők felett járt, méghozzá szó szerint, ugyanis tízezer méteren találkozik egy igazán jó pasival. A dologból még sokkal több is sikeredett volna, ha a srác nem nyúlja le a csaj kameráját. Most megtanulhatod, hogy a jó magyar gyanakvás egészséges, de néha árnyékra…..
Akárki Akármit Mond 2009.12.30 12:56:01
@Zsu0805: Ha nem érdekel a poszt akkor lehet máshol fórumozni vagy akár csinálni egyet. Én mindig végigolvasom a kommenteket mert sajnos nem lehet máshogy megtalálni a kapcsolódókat. Nem hiszem hogy nekem kellene ezen változtatni. Régen sokkal tisztábbak voltak a fórumok. Nem kell mindenhol ugyanannyi hozzászólást írni, ha valami csak 10 kommentre érdemes, akkor annyi lesz ott, de azt mindenki elolvassa hiszen témába vág.

A poszthoz még annyit hogy én is sokszor jártam úgy hogy a legjobb helyekre olyanok kerültek akik végig aludtak vagy újságot olvastak. Ha az ember megkéri őket, álltalában rendesek. Sajnos nem mindig. Én végig szoktam nézelődni az utat ha nem felhős az ég bár ahogy egyszer egyik ismerősöm mondta, ugyanolyan mint a google maps, csak nem te irányítod :)
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Subba A hét videója: Betyársereg 2009.11.06 13:19:00
Megalakult a betyársereg! Honlapjuk is van, olyan érdekes menüpontokkal, mint például a Betyáros cselekedetek ma, vagy a Híres betyárok ma. Kedvencem a címlapról: "A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza... Figyelem! Betyárpóló és a…..
addict Gyerekbiztos szexcsatorna 2009.11.03 18:20:00
Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt írtam a Beate Uhse cég ügyes reklámfilmjéről, ami olyan, mintha maga a népmesékből ismert félig meztelen, félig felöltözött, féilg gyalog, félig egy szamárra támaszkodva, galambot ajándékba vivő okos lány készítette volna őket. A filmben…..
Akárki Akármit Mond 2009.11.04 08:22:49
Ma délután, a Klub Rádió bolgáruras műsorába (amit Vicsek Ferenc vezetett) betelefonált egy úr, és elmesélte, hogy a településükön lévő nyolc gyógyszertárban egyikben sem lehetett kapni a H1N1 oltást. Egy másik hallgató felhívta a központi szervet, ahol egy 60km-re lévő…..
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.30 18:17:50
@Németh András: "aki aldiba meg lidlibe meg a többibe jár az meg is érdemli"

Anyád is megérdemel téged hogy egy rendes hozzászólást sem tudsz tenni.
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
Még meddig tudják csökkenteni az árakat (és a minőséget) a netbookoknál? A Sungworldöt például 73 dollárért árulják. De sok jóra ne számítsunk, a gépben 300MHz VIA VT8500 processzor van, 7 colos 800x480-as felbontású a kijelzője, 128 MB memóriát és 1GB tárhelyet tettek…..
Csak dönteni kell Mars és Vénusz között.Hali!Viszonylag friss sztorit osztanék meg a T. közönséggel. Múltheti kocsmatúra+Living Room kombón ismertem meg a leányzót. Megtörtént aminek meg kellett történnie, vasárnap vízipipázás haverokkal, elhívtam őt is. Beállít egy…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.13 19:32:10
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
Pár hete kaptunk egy levelet, ami szerint a magyar Samsung elhajtotta az egy mára megszűnt bolt garanciapapírjával nála próbálkozó naiv ügyfelet. Minthogy a nemzetközi oldal visszaigazolta, hogy garanciális a merevlemez, kipostázta Hollandiába, ahol szó nélkül cserélték: Úgy…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.08 18:52:30
@Bakter: Mint Samsung vásárló eléggé tisztába lehetek a garanciális ügyintézésetekkel...
Ha szopatjátok az embert, akkor legalább ne kelljen jól érezni magunkat...

Nekem is megszünt a bolt ahol vettem, elhajtottatok a picsába. 3 boltban vásárlok azóta, egyik helyen sem adnak gari papírt. Mondják, majd ők visszaveszik ha elromlik.
Akárki Akármit Mond 2009.10.08 19:19:15
@HgGina: "szerintem meg te írtál bugyutaságot. Ha egy icipicit tisztában lennél a jogaiddal, nem küldenének el téged sehova. Csak háta magyar virtus az, hogy lusta a fogyasztó megismerni a jogait. Kiállni azokért meg kifejezetten gyáva."

Hidd el, tisztába voltam a jogaimmal csak egyszerűen belefáradtam már hogy itt mindenért perelni kell. Egyszerűbb volt a gyár...
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.08 18:17:26
@munkatarsunktol: " Sajnálom a srácot akit megvertek, de akik ide beírtak, azoknak mind kívánok egy jó nagy maflást egy jó kigyúrt cigánytól, úgyis menthetetlenek.
"
Légyszíves jelentkezz náluk a sajátodéra, majd pedig kérd el az enyémet is, idióta...
Isten bizony nem bringás blognak indítottam ezt itt, de kétségtelen, hogy a kerékpáros témák sokkal, de sokkal nagyobb nyilvánosságot kapnak mostanában, mint korábban, így engem is foglalkoztatnak. Az is biztos, hogy ki is vagyok élezve mindenre, ami a bicikli. Meg a mindennapjainkat…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.03 23:37:29
@Akárki Akármit Mond: Jellemzően azért nem negedik falhoz támasztani őket, mert szétcseszik a vakolatot,

@norbi2k: milyen vakolatot látsz azon a tégla falon?

Azért írtam hogy jellemzően, nem itt, hanem általában. A szövegértelmezés nem megy?

Amúgy a kormány magasságában nem tégla van hanem díszburkolat. Látom a képek értelmezése sem nagyon megy...

min@ Aha, szétcseszik.Persze... A falfirkálok nem. Azokkal nem foglakoznak. Érdekes azt nem látom kiírva, hogy falat, vagont fújkálni tilos! A városban sem látom, hogy műtárgyakra gördeszkával/korival felugrálni tilos. Mert azzal ugye nem cseszik szét őket csak a falnak támasztott bringa okoz kár. Vajon miért is nem csodálkozok már ezen...

Az általad felsoroltak szándékos rongálások, egyértelmű az álláspont. A kerékpár odatámasztása nem szándékos, de sok esetben még is rongálás. Erre szokott figyelmeztetni az ilyen felirat.

Egy rakás normális biciklis van, de a fórumokon csak olyanok írkálnak akiknek elgurult a gyógyszere. Nehéz így szót érteni ha mindenki csak magára gondol. A bicikliseknek is tenni kell nem ugyanúgy leszarni másokat ahogy velük teszik sokszor...
Megvan a smiley face kráter a Marson a Watchmen-ből? Azt a jelenetet Dr. Manhattannel és Silk Spectre-el eredetileg a Holdra szánta Alan Moore, de közben a NASA közzé tette a marsi Galle kráterről készült felvételt, ami kísértetiesen emlékeztetett a képregény likonjának számító…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.03 19:11:51
... a fotosopp, és a myspacepicsa nézés, hiszen elég könnyen megvezeti az embert egy direkt jól lekapott randaság fotója. Kedvencem a lent látható fogas baba, szerintem neki nem nagyon szabad vicceset mesélni, mert elég komoly sokkot okozhat a látvány...
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
Akárki Akármit Mond 2009.10.01 18:53:48
Lehet hogy a vásárlásra körberakja szalmabálával:

index.hu/bulvar/kst080127/

Amúgy abszolút pofátlanság, mert aki nem ismeri a környéket az távolabbról utazva feleslegesen megy oda.

Én is néztem olyan lakásokat, ahol elfelejtették megemlíteni hogy a 7 lakásból 6ban cigányok laknak. Feleslegesen csesztem el 1,5 órát.

Egy hirdetés legyen valósághű, a vásárlónak joga van tudni mit vesz.Remélem a büdös életbe nem adja el...
Sorozatunk következő részében a különféle nyugati harcművészeti rendszerek közül a német hosszúkardos iskolát mutatjuk be, melynek alapjait Johannes Lichtenauer fektette le az 1300-as évek második felében. Ennek oka egyrészt az egykorú források, valamint a modern tanulmányok,…..
Akárki Akármit Mond 2009.09.28 21:39:46
 Hogyan lett a férjem az al kaida filmese XDD Azzal kezdődött, hogy szabadszellemű emberek lévén már vagy tíz éve évi szabadságunk idején járjuk Európa útjait egy, a férjem által kisteherautóból kialakított, lakóautóval. Bárkinek tudom ajánlani a nyaralás eme…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Egy átpezsgőzött éjszaka elég indok, hogy a barátságból szerelem legyen. Vagy ha az nem is, egy kellemesen mámoros este még nem a világ, és az esetleges bűntudatra a hajnali napsugár nyújt majd vigaszt !   Sziasztok! Én egy 25 éves lány vagyok, és soha se voltam híve az…..
A 23 éves Daniel Jones, a Nemzetközi Jedista Vallás vezetője elmondása szerint hátrányos megkülönböztetésben részesült vallása miatt egy Észak-Walesi Tescoban. A bevásárlóközpont dolgozói nyilvánosan inzultálták az Erő egyik nagymesterét. A vallást több mint 500 000-en…..
"Szájer kilátásba helyezte, hogy amíg Szlovákia nem vonja vissza a törvényt, addig egyetlen olyan felszólalásuk sem lesz az Európai Parlamentben, amely erről az ügyről ne emlékezne meg." (MTI híre)   Elképzelem, amint valamelyik magyar néppárti képviselő az EU-konform…..
Akárki Akármit Mond 2009.09.06 08:52:43
@Deneware.: "Szép, szép... De Magyarországon MA egy szlovák/román/szerb/horvát/szlovén/roma/sváb/ukrán magyar állampolgár kisebbségi (a teljesség igénye nélkül) a saját anyanyelvén az okmányirodában tud -mondjuk- személyit cserélni??? (...) Akkor meg mi a faszról beszélünk???"

Te akkor sem értenéd ha elmagyaráznák. Magyarországon nem tiltja törvény ha egy szlovákul tudó ügyintéző egy szlovákiából érkezett embert anyanyelvén szolgál ki udvariasságból.
Amúgy meg bazdmeg Magyar földön büntetni a Magyar nyelvet, érteeeed? Látom még mindig nem...
Villámbejegyzés videóval-Mint arról pénteken este a Markíza szlovák televízió esti híradójában beszámolt, sok lengyel határhoz közeli kisbolt és panzió tulajdonosát felháborítja az új szlovák nyelvtörvény, mely szerint ki kéne dobniuk a lengyel reklámtábláikat, melyekkel…..
Akárki Akármit Mond 2009.09.05 21:41:03
@Holden: De könyörgöm, addig is valaki szóljon Reisz Andrásnak, hogy legalább amíg a szlovák nyelvtörvény életben van, ne használja a szlovák tájszólását, könyörgöm, ha a szlovákiai magyarok nem beszélhetnek magyarul, én nem akarok szlovák (pálóc) tájszólást hallgatni a magyar közszolgálati televízióban. Ettől én még nem vagyok elvakult nacionalista, vagy igen?"

Pont ez a lényeg, ha nem használhatná a nyelvjárását akkor ugyanazt tennéd vele mint amit a szlovákok tesznek. Gondolkodj már!!! És a zalai tájszólás is tilos lesz? A többi öttletedben van ráció de ez az utolsó egy faszság.