Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Kálmán

288 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy naponta változtatják a hazai reklámadó törvényt, és mindez érinti az online reklámozást is, érdemes elgondolkoznunk ennek várható következményeiről. Először is, a törvényhozás bénázása és az előzetes egyeztetések hiánya egy olyan bizonytalan jogi helyzetet…..
2013. február 21-én megnyitja kapuit Budapest legmacskásabb helye, a Cat Café!A különleges atmoszféra ezúttal nem csak a remek kávénak és a finom süteményeknek köszönhető, hanem annak a tizenöt csodálatos cicának is, akik vendégeink között járva-kelve szépségükkel és…..
Filmsztárokat, nagynevű, netán még tehetséggel is bíró színészeket sokan tudunk sorolni hosszan, tipikus fordulatok, jellemző filmes klisék is akadnak szép számmal, csakúgy mint emlékezetes járművek, épületek, vagy helyszínek. Én azonban, mint kertész, a filmekben is árgus…..
Azzal kezdődött, hogy egy srác felrakta a netre: azt igérte a mellett ülő csaj, ha kap 1 millió lájkot, akkor élhet fajfenntartási ösztöneivel. A dolog sikeres volt, bár gyerekáldásról egyelőre nincs hír, de a Facebookot sikerült megtermékenyíteni, azóta is jönnek a…..
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
Varga Kálmán 2013.01.07 15:53:24
@Nínó Karotta: Most első próbálkozásra jó, ha bezárom a cikket és újra megnyitom, másodszorra továbbra sem jó :(

Bug lehet még, hogy a jobb oldali függőleges "fülön" elvileg az "1" és "2" számokat kellene látni közép-magasságban (attól függően, hogy melyiket nézed), azonban a rendes index címlapon üres a fülön az erre szolgáló hely, míg az index2-n (ahol ugyanez a bal oldalra kerül) egymás mellett összetorlódva van az 1-es és a 2-es szám.
A HD marketing Magyarország egyik vezető keresőmarketing ügynöksége keres junior tanácsadót budapesti munkavégzéssel.Feladatok:Online marketing tanácsadók munkájának a segítéseRendszeres marketing statisztikák, jelentések készítéseKampányokhoz kapcsolódó adminisztratív…..
A napi 8-10.000 egyedi látogatóval és havi 12 millió oldalletöltéssel rendelkező Lovasok.hu, piacvezető lovas szabadidős tematikus portál gyakornokokat keres az alábbi feladatok elvégzésére:Facebook fejlesztések Facebook alkalmazásainak feltérképezése, Testreszabott alkalmazások…..
A Skype-ot az elmúlt néhány napban már hírbe hozták a Google-lal, a Facebookkal és most legutóbb a Microsofttal is. Úgy tűnik, ez utóbbi pletyka igaznak bizonyult, a Wall Street Journal hétfő este még azt írta, nagyon közel a megállapodást a Microsoft és a Skype között, a WSJ…..
Mostanában a csapból is ez folyik, azonban szerintem nem lehet eleget beszélni erről az új vásárlási formáról, mert egyre szélesebb körben hódít! Az NRC friss – az elmúlt héten végzett – felmérése szerint a hazai internetezők egynegyede regisztrált már valamelyik…..
Egy kis segítség, ha vállalkozásindításban gondolkodsz Te is! "Mióta az infomeme.com szolgáltatást elindítottuk angyal befektetők segítségével, azóta kapom a kérdéseket, hogyan lehet befektetőt találni egy-egy ötlet vagy vállalkozás beindításához. Több előadást…..
A közösségi vásárlás és az m-commerce, azaz a mobileszközökön zajló e-kereskedelem lesz a VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia két fő témája, de emellett természetesen szóba kerülnek az e-kereskedelmet meghatározó további trendek is. A SzEK.org rendezvénye évek óta a…..
Junior keresőmarketing tanácsadót és/vagy gyakornokot keresünk! Dinamikusan fejlődő, nemzetközileg terjeszkedő magyar internetes cég keres online marketing tanácsadót.Amit kínálunk: * Intenzív, gyakorlat-orientált képzés, nemzetközi minősítésű vizsgatétellel *…..
Mélyponton van a hazai online tartalomszolgáltatói piac. A tartalomipari túlkínálatot jól jellemzi a naponta keletkező, jelentős átfedésű 5-8 ezres szerkesztőségi cikk-tömeg, melyet organikus és irányított formában kapnak az olvasók az erős és az alig létező internetes…..
Az Elevator Pitch Competition egy speciális programsorozat, melynek célja nagy növekedési képességű vállalkozások és magánbefektetők kapcsolódásának megteremtése formabontó keretek között. A versenyen olyan működőképes, üzleti stratégiával rendelkező projektek mutatkoznak…..
Az eddig elérhető HTML és Android platformról tovább terjeszkedik a Zong.com fizetési rendszer. Az egyszerű, gyors fizetést lehetővé tevő, a Facebook kreditpontok piacán is erős pozícióval rendelkező Zong ezentúl az interaktív TV-től a különböző játékkonzolokig számos…..
Csapatunkba Sales Manager munkakör betöltésére keresünk munkatársat!A 2011-es év egyik legnagyobb online üzleti lehetősége Magyarországon, a közösségi vásárlás. A forradalmi rendszer előnye, hogy felhasználóink megfelelő vevőbázis ellenében, akár 90%-os kedvezménnyel is…..
Csomagolóanyagok nagykereskedelmével foglalkozó magyar tulajdonú KKV Online marketing gyakornokot keres. Cégünk nemzetközi szinten értékesít, kiterjedt B2B online értékesítési rendszert épít és működtet. Neked való a pozíció, ha érdekel az online marketing, és szeretnél…..
SzEKIT Blog Traffic Awards 2011 2011.03.01 13:06:00
A Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség Kft. immáron negyedik alkalommal hirdet pályázatot a marketing szakma iránt nyitott egyetemista és főiskolás diákok számára. Várjuk minden olyan – elsősorban marketing, vagy kommunikáció szakos – diák  jelentkezését, aki…..
"2011-ben első alkalommal jönnek össze webáruház szakértők, fejlesztők, menedzserek, marketingesek és beszámolnak tapasztalataikról, megmutatják milyen stratégiát kell alkalmazni annak érdekében hogy a webáruházunkat eredményesebben üzemeltessük, és több pénzt keressünk…..
SzEKIT Blog A jövő Wikipediája 2011.02.21 15:16:00
Teljesen átalakítaná az emberek információhoz való hozzáállását a Qwiki, mely nem szövegesen, hanem képekkel, videókkal és hanggal mutatja be a keresett szócikket. A szolgáltatás még csak alpha állapotban van, tehát még erősen kezdetleges az egész, az eddig látottakból…..
Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre!A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az…..
A Facebook és a Twitter már-már lejárt téma, az összes valamirevaló étteremnek van facebookos oldala, regisztrált Twitterre, Foursquare-re, vagyis aktívan használja a közösségi médiát. Legalábbis külföldön, itthon még nagy a lemaradás – itt még az okoz izgalmat, ha…..
Olcsó tankönyvekkel, a sorok közé, ábrák fölé rajzolt emlékeztetőkkel és tollas jegyzeteléssel akarja meghódítani az amerikai egyetemistákat a Kno táblagép - reméljük kishazánkban is elérhető lesz hasonló, méghozzá záros határidőn belül!Nem a tömegeket akarja megnyerni,…..
"Neten a Cégem" - ez a neve a most induló, hosszútávú, az egész országot behálózó kezdeményezésnek, ami az Online Marketing Akadémia szakmai támogatásával, közös együttműködésben a Google Magyarországgal, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, a Budapest Bankkal…..