Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LJS

0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sung Yeonju magasabb, művészibb szintre emeli az 'ételekből ruhák' kategóriát, mint a Lady Gaga által bemutatott botrányosan undorító húsruhát. (Persze, értem én hogy művészet, meg minden, de akkor is.) A padlizsánból vagy éppen banánhéjból készült ruhák…..
HeStyle LV iPad tok 2010.04.28 11:00:00
Közületek vajon ki lepődik meg a képek láttán? Ugyanaz, mint mindig. Amint kijön egy olyan kütyü, ami körül nagyobb a felhajtás, a Louis Vuitton egyből kiad hozzá egy tokot. Az ember választhat: a ronda barna logós kell-e neki vagy a jellegtelen szürke kockás. Én most már…..
Már kapható az ELLE Man vadonatúj, 2010-es tavaszi/nyári száma, Vincent Cassel-el a címlapon. Én már megvettem és nagyon tetszik, lapszámról lapszámra válik egyre jobbá és terjedelmesebbé. Nem is tudok igazán negatívumot említeni, maximum annyit, hogy az "Igen vagy…..
LJS 2010.04.21 20:36:52
@Mc Murphy: Köszi :) Mondjuk kár, hogy ilyen ritkán jelenik meg, de majd holnap rákérdezek az újságosnál.
HeStyle Spanyol Vanity Fair címlap 2010.04.21 11:06:23
Andres Velencoso Segura szerepel a spanyol Vanity Fair magazin májusi számának címlapján. A képeken igencsak lenge öltözetű modellel fotósorozat is készült, melyből íme néhány kocka:..
Új sorozatunkban a tavasz és a nyár igen széles cipőkínálatából szemezgetünk majd. Elsőként jöjjenek a szezon egyik legnépszerűbb darabjai, a szandálok. Úgy látszik, a régi berögződéseket, mint, hogy a szandál elavult és ciki viselet, jobb lesz elfelejteni. Ezen a típuson…..
Vastag keretek, belül arany és ezüst színű díszkerettel, érdekes formák. Én kedvelem Fujiwara munkáit, szerintem érdekes dolgokat alkot, de most nem tudok állást foglalni.Nektek tetszenek ezek a szemüvegek vagy nem?   ..
OurFashion Kyriakos + Kolette 2010.04.19 09:59:00
Aki pénteken csak egy negyedórára is betette a lábát a Merlinben rendezett Room partyra az biztos találkozott azzal az úriemberrel, aki fekete harisnyát húzott a fejére, és úgy próbálta élvezni a zenét, és az emberek társaságát (mert inni valószínűleg nem tudott). Azonkívül…..
LJS 2010.04.20 09:53:02
Ritkán szoktunk magyar újságok fotósorozatairól írni, de Viszlay Márk fotói Mihalik Enikőről a májusi Glamourban, olyan jól sikerültek, hogy nem mehetünk el mellettünk szó nélkül. A képek hangulata nagyon megfogott, romantikus és érzéki fotókkal állunk szemben, ahol Kökény…..
HeStyle Dior Homme: 10 Classics 2010.04.20 08:00:00
A 10 Classics elnevezésű kollekcióval a Dior megmutatja nekünk, melyek azok a ruhadarabok, amelyeket minden férfinak a gardróbban kellene tudnia. Nagyon tetszik ez a törekvés, jók a ruhák, és aki kicsit el van veszve a trendek között, az az efféle iránymutatásnak biztosan örülni…..
Feltűrt nadrágok, pólóingek és laza anyagok jellemzik az Uniqlo tavaszi lookbookját Clément Chabernaud modell prezentálásában. Szerintetek milyen lett? Tetszik valami?             (képek: fashionisto)..
HeStyle COS 2010 őszi lookbook 2010.04.17 12:25:00
Megjelentek az első lookbook fotók a COS 2010-es őszi/téli kollekciójából. Én nagyon szeretem ezt a márkát, rendkívül tetszenek a letisztult, egyszerű szabású ruháik, amiket a vásárlóknak kínálnak. Most sincs ez másképp, és bár nem az összes, de jó pár darab tetszik…..
A Converse és a Missoni közös együttműködése révén született meg ez a Chuck Taylor All-Star tornacipő, mely magán viseli az olasz divatcég már jól ismert mintáit, ismertetőjeleit.Converse mániásoknak és gyüjtőknek kötelező darab! :)..
LJS 2010.04.18 09:40:40
@bojlergyulabá: teljesen egyetértek!
Úgy látszik egyre jobban szeretne a Humanic a fiatal vásárlók körében is nagyobb népszerűséget elérni. Ennek érdekében fotózták Elisabeth Hoff és Callum Wilson modellt a cég 2010-es tavaszi kampányához, ami gyökeresen elüt az eddigi Humanic reklámoktól.A képek tetszenek, bár…..
Marc Jacobs készített interjút az Interview Magazine számára Kellan Lutz színésszel, aki a Twilight filmek által vált nők millióinak bálványává. A rendhagyó interjúhoz természetesen fotósorozat is készült, amelyben a színész nem sok újat mutat, ismét a felsőteste kerül…..
Mindig támogatom az olyan törekvéseket, amelyek próbálnak valami megszokottól eltérőt alkotni, akármiről is legyen szó. Most a Pumánál gondolták úgy, hogy a megvásárolt cipőt haza lehetne vinni az eddig megszokottól eltérően is. Yves Béhar tervezővel fogtak össze és az…..
Mathias Lauridsen a modell a képeken. A fotókat Benjamin Alexander Husemi készítette a Vman magazin 18. számához. Többek között a Burberry és Vivienne Westwood őszi ruhái közül válogattak, amelyekhez extrém kiegészítőket párosítottak, így egy fura, fantáziadús világot…..
A spanyol Elle-ben Disney-figuraként látható néhány neves divattervező.  Mókás képek, jellegzetes helyszínekkel. Némelyik egész felismerhető, de azért nem mindet találtam volna el. Ti hányat ismertek fel? (Igaz, hogy oda van írva apró betűvel a képre a megfejtés, de…..
Jake Gyllenhaal szerepel a GQ májusi számának címlapján. A színész a vele készült interjúban többek között új filmjéről és a tragikusan elhunyt Heath Ledger-hez fűződő barátságáról is mesél. Az interjúhoz készült rendhagyó fotósorozatot a Times Square-n, egy…..
Marc Jacobs 2010-es tavaszi/nyári kollekciójában szerepel ez a cipzáros, magasszárú cipő, mely 630 amerikai dollárt kóstál. Nekem nem annyira tetszik, főként a túl magas szára miatt.Nektek mi a véleményetek?Tetszik vagy Nem tetszik?..
Nézzünk néhányat a világ legdrágább módosított Apple laptopjai közül. Elsőként itt egy 2007-es arany Macbook Pro. Természetesen 24 karátos aranyból van, a logót Swarovski kristályokkal rakták ki, majd adtak neki egy '80-as évekből származó, igazán béna nevet: Powermax…..
Az interneten böngészve találtam rá Gál Ildikóra és a nemzetközileg elismert általa gyártott cipőkre. Ildikó nemrég nyitotta meg üzletét New York-ban, ahol a saját, többek között kézzel, bőrből készített cipőit árulja kb. 2500 dolláros kezdőárról. Az ár lehet, hogy…..
HeStyle Garçon García 2010 ősz 2010.04.15 14:00:00
Nicolas Ripoll modell szerepel az argentín márka, a Garçon García 2010-es őszi/téli kollekciójának kampányában. Még nem találkoztam ezzel a márkával, de nekem tetszenek a képek és az azokon szereplő, abszolút hordható ruhák is. Nektek hogy tetszik?..
Ahogy egy kicsit jobbra fordul az idő és kisüt a nap, sokaknál előkerül az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező kiegészítő fajta, a napszemüveg. Rengeteg típus közül válogathatunk, bár valószínűleg idén is a tavalyi év nagy slágerei, a Ray-Ban Wayfarer-ek (vagy ahhoz…..
LJS 2010.04.14 15:13:38
@Mc Murphy: köszi, majd ha esetleg arratévedek körülnézek :D.
ami pedig a sztárokat illeti szinte biztos vagyok benne, hogy tudatos reklámról van szó. Főleg ha klipről van szó az ugyanis bevételt jelent. Carrera-t például azért is szeretnék már (pontosabban Carrera Championt) nagyon, mert Lady GaGán is láttam a Bad Romanceben :P
Korábban már mutattunk egy képet a a Dsquared2 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának kampányából, azóta pedig már megjelent az egész fotósorozat is, mely hozza a már jól megszokott Dsquared2 kampányok hangulatát és stílusát. Semmi extra, de nekem tetszenek a fotók.Nektek hogy…..
Ellen von Unwerth fényképezte Paolo Anchisit és Francisco Lachowskit. Melléjük utólag odamontírozták a Shrek mesefilm szereplőit. Fura elképzelés, valószínűleg az új Shrek film (?) közelgő bemutatója miatt. Nektek tetszik? (képek: fashionisto)..
LJS 2010.04.13 13:08:29
Ennél borzalmasbb fortósorozatot régen láttam. a Shreket én sem szeretem.
@balazsman: Az viszont nem Garfield hanem a csizmás kandúr a shrekből.