Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A sors úgy hozta, hogy ma, néhány perces eltéréssel egymás után szembesültem életem első pro-MDF és pro-MSZP felhasználói videóival (nem tud valaki jobb magyar szót a user generated contentre?). Az MDF-es videó esetében vannak kételyeim, mennyire felhasználói…..
Bár még négy év van hátra a 2014-es világbajnokságig, valószínűnek látszik, hogy a pénzügyi átláthatóság (vagy inkább átláthatatlanság) terén a brazíliai esemény sem lesz sokkal különb a dél-afrikainál. A DPA hírügynökség értesülései szerint a kormányzat most…..
krz 2010.01.09 12:46:17
@Artsuhtaraz:
Off, de egyáltalán nem triviális, hogy Afrikát a gyarmatosítás "kúrta el".
krz 2010.01.09 13:22:42
@lexx: Ötven év után szerintem elég kínos erre fogni a problémákat. De ez tényleg off.
Ez egy szolgáltató jellegű poszt. Ha valakiből újabb fontos megmondásokat csalt elő BI cikke, ne maradjon bent.P.S Semmi bajom sincs Bacher cikkével.P.P.S Umlautot nem tudok csinálni. Valahogy pedig lehet, egy német oldalról bemásolhatnám pl. de most még ehhez is lusta…..
krz 2009.08.17 23:39:13
  - Kálmán, geci, mondjatok már valami jó kínait, mert meg lesztek baszva! - szokott minket nyaggatni idős plébános ismerősünk. A hasonló kéréseket nem tudjuk visszautasítani, úgyhogy most mondunk egy jó kínait, olvasóink okulására is.     A Wang Mester Konyhája…..
  Még egy rövid poszt mára. Joggal merül fel a kérdés, hogy Juhász Ferenc mit keresne az országgyűlési karzaton egy miniszterelnöki beszéd alatt, amikor a parlamenti patkóban van a helye.   Éppen ezért megnéztük az ülésnapok felvételein, hogy Gyurcsány Ferenc idei…..
krz 2009.05.07 00:18:00
@civilkontrol: "De ezekről még mind fingot sem lehetett tudni márciusban!"


Dehogynem lehetett.
 Az Oriens tanácsadó-cég közgazdászai gazdaságpolitikai programtervet készítettek, követve és továbbgondolva a részben általuk készített CEMI tanulmányt. A gazdaságpolitikai javaslat jó – de nem tökéletes. Ebben az írásban a program egy összegszerűségében kicsi,…..
A súlyos kudarcait céltalan hidegháborúval palástoló magyar közélet üdítő jelensége, ha néha egy-egy ténylegesen gondolkodó ember beleszól a programozott droidok kánonjába. Ezek az intermezzók nem tartanak sokáig, pláne nem alkalmasak a debilitássá fokozott…..
 A képen látható tusnádfürdői panelbeszélgetés éppen mikrofonba szóló moderátora soha nem tartozott a politika élvonalába. Igaz, nem is volt politikus. Nevét leginkább a külpolitika iránt érdeklődő vájtfülűek ismerték. Mégsem túlzás azt mondani, hogy a…..
krz 2008.03.20 17:32:45
"A lakosságnak drágulást hozhat a januári piacnyitás" - írja tegnapi számában a Népszabadság. "A piaci szereplők elsietettnek, a gazdasági minisztérium és a versenyhivatal pedig túl vontatottnak tartja a villamosenergia-ipari piacnyitást - derült ki a Népszabadság…..
A Medián márciusi politikusi népszerűséglistáján Pokorni Zoltán, a Szonda felmérésében (hármas holtversenyben) Rogán Antal végzett dobogós helyen. Úgy látszik, a t. közönség vevő az építkezős-egyeztetős-nempártpolitizálós (esetleg bulvárpolitizálós)…..