Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LackoMester

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
LackoMester 2009.11.07 09:58:27
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
LackoMester 2009.07.17 08:50:03
mi a f@szt akarna a Gundeltöl,gyenge mint a harmat...a Hajdu B.nagyon ász,le kalappal..
Ha a MI skinheadjeink és az Ő skinheadjeik kéz a kézben tudnak csápolni egymás zenekaraira, mi állhat még a nagy nemzeti megbékélés útjába? Vona Gábor kínálja meg egy korty pálinkával azt a bolondos Slotát, Bajnai masszírozza meg Fico gerincbántalmait, mindenki csókoljon…..
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Index anyánkon megírtam, hogy lassan befejeződnek az Elit alakulat kvázi folytatásának tartott The Pacific című minisorozat munkálatai, amiben az elődöt is jegyző Tom Hanks - Steven Spielberg páros a csendes-óceáni hadszíntér eseményeit dolgozza fel és lesz benne Okinava, meg Ivo…..
LackoMester 2009.06.27 10:35:23
Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak…..
Bombaként robbant a magyar éterben a hír, hogy a következő szezontól 3 éven keresztül a TV2 is ad majd Bajnokok Ligája meccseket. "A kereskedelmi tévé kedd esténként a legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzést fogja élőben közvetíteni, majd összefoglalót ad a többi aznapi…..
LackoMester 2009.04.30 08:51:41
@tygger:
valamilyen szinten szerencsésebb vagyok mivel vannak olyan csatornáim amik közvetitik a keddi meccseket és még értem is...(STV3,CT2)...
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
LackoMester 2009.04.25 09:44:35
@Szülő:
arról ir,h.a magyar szurkolók problémákat okoztak a rendezöknek.h.az egyenlitö gól után nem megengedett módon-kezdet ünnepelni-petárda stb.Lényeg az,h.majdnem felgyújtották a fapados stdion,a biztonságiaknak kellett elojtani,söt 1 füst fel is robban a biztonsgi emberke lábaaltt,a 46.a magyar sektoban is felrobbant 1,de azt a magyar szurkolók eloltották
naggyából ennyi
LackoMester 2009.04.25 10:00:26
@orbital:
igy néz ki a teljes forditás