Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afromagyar

0 bejegyzést írt és 849 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig nem úgy indult a nap, ahogy elterveztük. A tegnapi elhatározásból, hogy ma templomba megyünk, annyi lett, hogy beállítottam fél 4-re az ébresztőt, de egyikünknek se akaródzott felkelni, aztán addig nyomogattam a szundi gombot, míg 5 óra lett. Akkor kellett volna indulni,…..
afromagyar 2014.04.28 20:08:40
A füstön sütés lassú tűzön műfaját érdemes a csirkecombbal kezdeni. Szaftos, kellőképpen zsíros, ízben gazdag húsfajta. Relatív vastag bőre is segíti, hogy a hosszabb sütési idő alatt ne száradjon ki a hús. Az elérhető csirkecombok minőségi spektruma nagyon tág, a…..
Ha van olyan sorozat jelenleg, amit a magyar tévéadók adását nézők sajnálhatnak, hogy nem láthatnak (legálisan), az a The Walking Dead. A zombiapokalpiszis túlélőiről és a mindennapi kínlódásukról írt és rajzolt képregényt Robert Kirkman tíz évvel ezelőtt, 2003-ban…..
Jennifer Teege könyvében ír élete felfedezéséről. A nigériai-német nő ugyanis rájött, a hírhedt náci, Amon Göth unokája. Teege kisasszony látta az 1993-as Schindler listája című filmet, amiben a „Plaszow mészárosaként” is ismert Göth szerepét Ralph Fiennes játszotta.…..
afromagyar 2013.10.03 10:46:12
@bambanő: Kit nyirtak volna ki Nigeriaban? Honnan szedsz ekkora hulyeseget? Jezusom...
comment:com A nap képe 2013.09.05 13:00:00
Zsivány posztert kapott az American Horror Story.  ..
Újabb ötletek divatos öltözködéshez. :) Akár egy szexis estéhez, akár egy beöltözős mulatsághoz, akár hétköznapokra. Válogassatok örömmel! ..
afromagyar 2013.09.04 15:33:29
@fat.acceptance: Ezert respect!
A címben szereplő két szó a társadalom nagy része szerint kizárja egymást. Ez nem más, mint ordas hazugság. De kezdjük az elején. Sok dagadtfóbiás hozzászóló azzal indít, hogy ő csak az illető egészségéért aggódik, milyen rossz lesz neki a felsorolt hatvan problémával…..
afromagyar 2013.09.01 20:51:52
@fat.acceptance: lassan irom, hogy vegre megertsd.
A kommentelok nagy tobbsege nem az eletstilusodat teszi szova, hanem a bicskanyitogato, ignorans (es abszolut nem tolerans) stilusodat, miszerint mindenki forditva ul a lovon, es nem erti, mirol beszelsz.
Kivancsi vagyok, vajon tenyleg meg vagy gyozodve arrol, hogy ennyi hulye jon veled szemben az autopalyan, vagy neha elgondolkozol es belatod, hogy talan megis te megy szembe a forgalommal? Nem kell bevallanod, de magadert, konyorgom, ulj le es gondolkozz el ezen.
Tisztelt Hölgyem/Uram!  Évekig dolgoztam egy multicégnél - pályakezdőként kerültem egy már évek óta ott dolgozó csapatba -, ahol sajnos én is áldozata lettem a munkahelyi pszichoterrornak.  Az első évben minden remekül ment, úgy tűnt, a főnököm nagyon is elégedett a…..
afromagyar 2013.08.30 18:24:29
@eloi: 100%-ban egyetertek...
Nyugodtan írjatok. Jöhettek, ahányan csak akartok. De nem számít, amit írtok. A testemet tisztelem, mert ez az egy van. Ebben élek, ezt használom. Ezért szeretnem kell. Bárki, aki mást mond, nem számít.  Írhattok bármilyen csúnyát, degradálót, vagy kioktatót, az nem…..
afromagyar 2013.08.12 21:11:47
@fat.acceptance: konyorgom, mutass mar ra, hol utalkoztam, hol tamadtalak, hol irok rondakat rolad. Ja, nem tudsz ilyet. Akkor miert nekem jossz azzal, hogy "jajacsunyabacsikcsunyakatirnaknekem"? En csak kommunikalni probalok veled, sehol egyetlen serto mondatot nem talalsz tolem, vagy ha valamin megsertodsz, amit irtam, akkor nagyon erzekeny vagy.

Leirom meg egyszer (en is leirtam mar parszor, de azt meg te nem erted...), mit nem ertek: el akarod fogadni magad ducin (latod, milyen szepen fogalmazok?), hogy aztan ha megtortenik az elfogadas, lefogyj. Ezt nem ertem, mert ha elfogadod magad, akkor utana miert akarsz lefogyni? Hiszen az elfogadas azt jelenti, jo vagyok ugy, ahogy vagyok. Sot, igy szeretem magam, ahogy vagyok, nem akarok megvaltozni.

Mert ha azt irnad, hogy a blog celja az, hogy mittudomen, tanacsot adj hozzad hasonlo testalkatu csajoknak es lelkileg erositsd oket, elerve, hogy kicsit batrabban is merjenek oltozkodni, vagy netalantan polgarpukkasztas celjabol teszel fel kepeket, mert imadod a trollokat es jokat rohogsz rajtuk, vagy az, hogy a sajat onbizalmad erositsd, mert jelenleg zsakokban mersz csak jarni, de szeretnek kicsit nekivetkozni, de ehhez az kell, hogy elobb ide, ismeretlen emberek ele kitegyel par kepet es a pozitiv kommentekbol erot merits, akkor megertenem. De a "majd akkor le tudok fogyni" resze a dolognak nem egyenes...

Nezd, en 162 cm vagyok es olyan 75 kg. Ebben az evben elkezdtem mindenfele finomsagokat sutni es rengeteget ettunk a csaladdal. Elkezdtem futni is, tobbszor is, es jol is esett, de aztan valahogy mindig abbamaradt. Es lehetne kifogasokat talalni, hogy "meragyerekekmiatt nincs idom", meg hasonlok, de minek, mikor en is tudom, hogy egesz egyszeruen egy lusta dog vagyok ebbol a szempontbol, raadasul imadok jokat enni, szoval ha igy haladok, nemhogy fogyni nem fogok, de meg hizni is sikerul jopar kilot. Epp ezert nem altatom sem magam, sem a kornyezetem azzal, hogy "majd lefogyok, amikor...", hanem jokat rohogok magamon, hogy mult heten haromszor sutottem valamit es mar megint azon jar az eszem, hogy mi finomat csinaljak hetvegen. Es most irhatnam meg azt is, hogy eddig mindig sikerult lefogynom, mikor nagyon akartam, mert sajnos nem mindig akarom elegge. Ha akarnam, nagyon akarnam, menne most is, megvan az az egyetlen modszer (1200 kcal naponta), amivel sikerulni szokott.

Ha lehetne veled ertelmesen beszelgetni, ahol nemcsak elbeszelunk egymas mellett, hanem normalis kommunikacio van (kerdezz-felelek, akar oda-vissza), akkor szivesen figyelemmel kisernem ezt a blogot. De ha allandoan tamadsz, csak mert nem azt irom, hogy "csak igy tovabb, szard le oket", akkor inkabb hanyagolom ezt az oldalt.
Sziasztok!Hányszor hallottuk vagy olvastuk már, hogy mi előnyös egy kövér nő számára és mi nem? Bizony, én sem tudnám már megszámolni...  Törd át a magazinok korlátait! A stílus nem méretfüggő. Viselj nyugodtan (főleg negyven fokban) forrónadrágot, testre simuló…..
afromagyar 2013.08.11 19:29:54
@cxc: egyetertek. En sem vagyok vekony, sot, nagyon sok ismerosom duci, de szerencsere tudnak jol oltozni es eleve ugy viselni a ducisagukat, hogy ne az jojjon le, hogy "atyauristen, ez hogy nez ki". Es tudom, hogy a bloggazda epp ezzel szemben akar fellepni, de nem fog sikerulni, mert ezekkel a provokativ kepekkel nem fogja tudni meggyozni azt, akinek egesz egyszeruen ez mar a sok(k) kategoria.

Amennyiben ezekkel a kepekkel es ilyen (enyemhez hasonlo es meg ilyenebb) kommentekkel egyutt megis kozelebb kerul a celjahoz (ami mi is? elfogadni onmagat dagin, aztan lefogyni... WTF???), akkor engem vegul is nem zavar, sot, kivancsian kovetem tovabbra is a blogot.
Íme a tökéletes példa arra, hogy mennyire nem igaz, hogy egy duci nő nem vehet fel csíkos vagy testre simuló ruhát.. Bár nálunk is lennének ilyen jó cuccok! :( ..
afromagyar 2013.08.11 19:25:15
Sziasztok! Ez a bejegyzés vidámabb dolgokról fog szólni. :) Összeállítottam egy kis listát arról, hogy kik vagy mik inspirálnak arra, hogy fogadjam el magam, és ezekről, róluk írok. Videoklip kategórában szó lesz Mika Big Girl (You Are Beautiful) című zenés videójáról. Dal…..
Szeretem magam.Szeretem a tökéletlen testemet.Szeretem a felemás hajamat.Szeretem a keskeny szemeimet.Szeretem a nagy orromat.Szeretem a striás mellemet.Szeretem a hájas, vastag karomat.Szeretem a nagy, lógó hasamat. Szeretem a hurkás hátamat.Szeretem az úszógumis derekamat.Szeretem a…..
Naija Wife Well done 2013.07.10 15:24:37
Több helyen olvastam, hogy a nigériaiaknak nagyon fontos az üdvözlés, azt nem lehet kutyafuttában elintézni, időt kell rá szánni. A napszaknak megfelelő köszöntés után meg kell kérdezni: Hogy vagy? Hogy van a családod/házastársad? Milyen volt az éjszakád? Hogy megy az…..
Hogyan legyen strandkész tested?1. Legyen tested.2. Menj ki a strandra! ..
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
afromagyar 2013.07.09 20:48:13
Szia! Nem olvastam el minden hozzaszolast, es lehet, hogy irtak mar, de szerintem itt es igy nem fogod elerni a celodat.
Ha jol ertem, el akarod magad fogadni, hogy ezaltal lelkileg rendben legyel es le tudj fogyni. A tobbseg velemenye szerint ez forditva menne, tehat eloszor lefogysz, es akkor lelkileg is rendbejonnel. Elmondasod szerint ez nem sikerulhet, mert hiaba fogysz le, az emberek miatt nem erezned magad lefogyva. Vagyis valami ilyesmit ertek abbol, amit olvastam toled.

Na most itt a hozzaszolok 90%-a negativ kritikaval illeti nemcsak azt, amit irsz, hanem a kepeidet is, amiket velemenyem szerint provokaciokepp teszel ki.
Ha valoban az a celod, hogy elfogadd a koverseged, akkor ehhez milyen szerepet szansz ennek a blognak (ha bevallasod szerint eddig is nagy jelentoseget tulajdonitottal masok velemenyenek)? Nem gondolod, hogy ezek a negativ hozzaszolasok csak meg jobban a lelkedbe taposnak?

Szerintem ez a blog valami teszt vagy felmeres, es kozel sem az, aminek mondod. Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy van olyan ember, aki onkent es dalolva, tele kisebbsegi komplexusokkal, terapias celzattal (aminek az a celja, hogy majd magat jol elfogadja) kitesz magarol egy par kepet, mikor tudja, hogy ugyis beszolnak majd a tipptopp es fitt nepek. Vagy pedig annyira ossze vagy zavarodva, hogy mar magad sem tudod, mit kezdj magaddal.

Ne haragudj, abszolut nem erdekel, hogy nezel ki es hany kilo vagy, de ugy gondolom, hogy vagy csak szivatsz minket, vagy elegge ossze vagy zavarodva es ez esetben nem artana felkeresned egy szakembert.
Igazi egzotikus élményben lesz ma részünk, hiszen Malajziára mehetünk, ott is egy paradicsomi szigetre. Hogy miként kerül egy magyar család Penangra és milyen is ott az élet, valamint hogy miként kerül mókus a szárítógépbe – nos, mindez kiderül Sisi írásából. (A képekért…..
afromagyar 2013.05.31 08:06:35
Kevés nehezebb helyzet akad annál az ember életében, mint ha öt év után kényszerből el kell hagynia azt az országot, ahol már berendezkedett és otthon érzi magát. Így járt mai szerzőnk, Zsófi is, aki a jelek szerint egyre csökkenő reménnyel próbálja a diákvízumát…..
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
afromagyar 2012.12.15 18:01:30
Több, mint négy év élblogászati tapasztalatával hátunk mögött kötelességünknek érezzük elboronálni a lelkes, ambiciózus, ugyanakkor kicsikét még bizonytalan utánpótlást. Van kedved, időd és energiád blogolni, de nincs ötleted, milyen témában érdemes? Egyedi akarsz lenni?…..
Kedves Szülők! Anyukák, apukák, miért..? Megannyi elhibázott élet, mennyi eltékozolt tehetség, a napi robot és a sikertelenség kalodájába zárt sas lélek, melyet aztán a szerencsétlen gyermekben próbálnak maguk helyett életre kelteni, sikerre vinni. -Mi már negyvenévesen nem…..
afromagyar 2012.12.07 13:39:59
@Mitya Ivanov: Igy van, en is ugyanazt a dumat nyomom a gyerekeknek, mint amit anno nekem.
Utcasepro leszel/mehetsz budit takaritani, ha igy folytatod.
Semmi mas dolgod nincs, csak hogy tanulj (kozben kiadva neki az egesz haz kipucevalasa, kicsikre vigyazas).

Na de _kerdem en_: jobb, ha hagyjuk, hogy csak _nojjon mint a gyom_? :)
afromagyar 2012.12.07 14:26:46
@KürtiT (Tromb74): persze, tok jo a pozitiv megerosites meg minden, de mikor elesben mennek a dolgok es a gyerek nem ugy teljesitett, ahogy szeretted volna, h teljesitsen, akkor nem biztos, hogy a szulonek eszebe jutnak az ilyenek.
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..