Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c63amg

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plastikman jelentősége az elektronikus zene történetében vitathatatlan, így első magyarországi fellépése igazi kuriózum. Mi több, Richie Hawtin legendás alteregója a Telekom Bónusz Electronic Music Festival közönsége előtt az egész európai kontinensen először mutatja be…..
Hosszú távon az egyetlen sikeres külpolitikai stratégia az, ha okosabbak, jobbak és gazdagabbak vagyunk, mint mások. Robert Fico ismét elemében van. Martonyi János pozsonyi látogatása után a szlovák kormányfő kijelentette, „ha a (kettős állampolgárságról szóló)…..
c63amg 2010.05.14 14:00:45
@Várúr: vegyétek már észre magatokat!
Folyamatosan jöttök itt a fellengzös dumával, magyarok igy meg amúgy, a szlovákok meg egy senkiházi népség, történelem, meg minden nélkül, de nem veszitek észre, hogy annál nagyobb a szégyen a magyarokra nézve, hogy egy fiatal, föld és történelem nélküli nép húzott el úgy a dicsöséges magyarország mellett, mint a japán szuperexpressz, ugye milyen vicces?:-)))))))))))))))))
c63amg 2010.05.14 14:08:29
@Flaggx: az elhúzás már ré g megtörtént...
inkább adjanak ezerszer a görögöknek, mint nap mint nap azon idegeskedni, vajon ma mennyivel esik a forint, és mikor kell újabb milliárdokért kuncsorogni az IMF-nél, hogy elkerüljék az államcsödöt...
c63amg 2010.05.14 14:17:07
@Muad\\\'Dib: tudod mi az egészben a legjobb? Szlovákiában az égvilágon SEMMI probléma sincs a szlovákok és a magyarok között, mindenki elvan a másikkal!!! a szlovákok döntö többségének semmi baja a magyarokkal, magyarországgal, megeszi a finom pick szalámit, megissza a finom magyar bort, a magyar pedig megeszi a finom szlovák juhtúrót és megissza a sört, megfordul az utcán a gyönyörü szlovák lányok után... a feszültséget a két ország pár idióta politikusa szitja, mesterségesen, és sajnos az egyszánjegyü iq szinttel rendelkezöknél célba is érnek...
retro gastro Piros mogyorós csoki 2010.03.11 06:16:00
Aki a ’70-es években volt gyerek, annak mogyorós csoki csak egy van: a piros. Hiába tűnt el az ABC-k polcairól már több mint húsz éve, ha mogyorós csokira gondolok, mindig a piros csomagolást, az egész mogyoró darabokat és a 3 cm széles létraszerű osztással ellátott…..
c63amg 2010.03.11 14:37:07
@bajnaikondom:
A Kraftnak jó termékei vannak, a szlovák édességipar pedig össze-vissza veri a magyart, a szlovák csokik és kekszek nagyságrendekkel finomabbak a magyarnál...
c63amg 2010.03.11 14:44:52
@Mitya Ivanov:
ezek szerint még nem ettél szlovák csokikat, kekszeket. Mert ezen vitatkozni sem érdemes...
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..