Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stulquec

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nyugati imperializmus és gyarmatosítás, a vallási bigottság és az intolerancia megnyilvánulásaként tartják ma sokan számon a keresztes hadjáratokat, amelyet az inkvizíció mellett szoktak emlegetni, mint a kereszténység morális megsemmisülésének bizonyítékat. Tévesen:…..
stulquec 2011.06.21 10:52:17
@Tilikov: Sőt igazából az Oszmán hadakat is mosolyogva, kenyérrel kellett volna várni, nem pedig végvárakat építeni és Mohácsnál elpusztulni ezerszámra. De gondolom te a szovjeteket is mosolyogva, egy szép dekni kenyérrel vártad volna '45-ben.

Szar ember vagy...
Gréczyblog Egy becsületbeli ügy 2011.06.21 06:41:00
Hosszú, közel négyórás vitát folytatott a Demokratikus Koalíció Országos Tanácsa és Elnöksége, hogy mi legyen a pártszavazással. Az már egyértelmű, hogy az MSZP platformja nem hátrált meg, azonban a döntés nem véletlenül született meg ilyen hosszú idő alatt.Az aggódók…..
Mandiner blog Gyalulnak 2011.02.02 12:15:00
  Lecsengett a kommunista diktatúra ikonjairól (Schönherz Zoltán, Szamuely Tibor, Münnich Ferenc, Sallai Imre, Fürst Sándor, stb.) elnevezett utcanév táblák lecserélése a ’90-es évek elején Budapesten. Aki ott volt, nem csak a létrán balanszírozó Krassó György…..
Kedves Szakosztálytársak és tisztelt olvasóközöngés, úgy érzem a mai éjszakám tapasztalatait meg kell osztanom veletek (tudom, hogy péntek volt, de ne aggódjatok nem nő ügyről van szó). A lényeg az, hogy a mai éjszakát is a Deutsche Post alkalmazásában töltöttem, ahol…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Kövér László napokban megjelent kijelentései kapcsán, ami már itt is megjelent, arról beszél, hogy nem szívesen látja Gyurcsány Ferencet szabad emberként. Szerintem minden demokrata, minden ember, aki hisz a jogállamiságban, aki a legteljesebb mértékben elutasítja a diktatúrát,…..
stulquec 2010.06.15 23:33:54
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
stulquec 2010.05.14 13:27:43
Talán másoknak is feltűnt, hogy a parlamenti bizottsági helyek elosztásáról szóló tanácskozáson a vezető szerepet negyven év alatti politikusok játszották. Korábban sem volt ritka, különösen a Fidesznél, hogy fiatalnak számító emberek kerültek kulcspozíciókba – ne…..
stulquec 2010.05.12 10:14:29
@Pukker: Schiffernek nagyon terheltek a családi kapcsolatai. A naívabbak ilyenkor mondják, hogy "mibajod vele, kicsi az ország". Hát szerintem azért nem erről van szó. Nagybácsi meg a dédnagypapa kikövezte neki már az utat a politikába.
Mandiner blog Kamasuka Krausz 2010.05.11 08:01:00
 Megvolt a 65. Győzelem Napja. Vonultak a NATO-katonákká alakult szövetségesek és  medvekucsmás britek a Kreml előtt, úgyhogy ezen élvezkedtek a fotósok, mert ezúttal Sztálin-mentes övezetté nyilvánítottak a parádét. Persze a cárevics nyilatkozataiban ott volt még az…..
Sárdobáló Fegyverszünet 2010.05.09 12:00:00
1945. május 9-e alighanem benne van a világtörténelem top 10 legfontosabb dátumában. A Harmadik Birodalom ezen a napon adta meg magát feltétel nélkül a szovjet katonai vezetésnek. Nyugaton május 8-át ünneplik mint a háború végét, ám a teljes szövetséges haderő május 9-én…..
Na jó, ha senkinek nem tűnt fel ez a remek kijelentés, akkor a kedélyek csillapultával megírjuk mi. Orbán Viktor, 2010. április 25., a választás második fordulójának estéjén: "A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma…..
stulquec 2010.05.07 11:16:44
@Salsa: Aki 2006-ban még a szocialistákra szavazott, sikeres ember nem lehet. Jól beszoptad a harci faszt, csak sajnos az ország is...
  Most szombaton a Ligetben Horváth Csabának volt egy jó híre Budapest számára: a szocialisták ingyenessé díjmentessé tennék a BKV-t a fővárosiaknak. Az ötlet önmagában is meglehetős értetlenséget és indulatokat váltott ki a sajtóban, a VEKE azonban emlékezett…..
stulquec 2010.05.03 11:28:31
@El Topo (Sgt. Elias): Topo. Budapestről beszélünk... Angyalföldből kiindulva azért lehet félni.
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
stulquec 2010.05.01 10:04:07
@ati41: Nahbazdmeg. Megnéztem a blogod. TE egy komcsi buzi vagy? Úristen! Ilyenek még létezhetnek nálunk? Nem gondolod, hogy Kanadában kicsit tágasabb lenne neked? Ott talán nem utálnának annyian mint itt.
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
stulquec 2010.04.28 09:24:02
@iqsamp: Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy itt él és magyar nyelven beszél már magyar, te is jól tudod. Például te Joáv Blumot is magyar embernek tekinted? pedig ő is itt él ( sukorón is van bejelentett lakcíme) és elvileg magyarul is beszél. Liszt Ferenc nem tudott magyarul mégis sokkal nagyobb magyar volt Blumnál. A magyarság vállalás kérdése és nem születésé. Sajnos a magyarországi zsidóság jelentős része ( és ebben sajnos természetesen belejátszik a háború alatti üldöztetésük) nem érez igazán együtt a társadalom többségével a nemzeti sorskérdésekben (Trianon, kommunizmus, Felszabadítás-Megszállás, kisebbségi lét, nyugattal, izraelllel való kapcsolat). Míg pl. a svábok, bár jó részüket kitelepítették teljesen máshogy viszonyulnak magyarságukhoz. Sokkal közelebb áll magyarságfelfogásuk az átlaghoz mint a zsidóságé.
stulquec 2010.04.28 09:56:45
@szucsneszilvi: Radnóti nem volt zsidó. Kikeresztelkedett. Katolikus-keresztényként halt meg. Van egy bája annak amikor a zsidó-magyarok kisajátítják maguknak Radnótit.

Hányom az antifáktól
Vasárnap 57 körzetben választottunk, én most személyes okokból egyet emelnék ki. Ott élek ugyanis. Nem tartozott a legizgalmasabb választókerületek közé, se egy Szanyi kapitány, se egy Molnár Oszkár, ráadásul az 51%-os eredménnyel első ránézésre gond nélkül nyert a fideszes…..
Na, helyreállt az egyensúly a világban. Éppen a héten dicsértem meg az Index-et (Sajtótörténelmet írt az Index), de ugye Budán is csak 3 napig volt kutyavásár egyszer volt Budán kutyavásár, viszont minden csoda három napig tart. A  Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó…..
Vastagbőr A MOL az aranyérmes 2010.04.13 10:01:00
Na, vajon ki reagált a leggyorsabban a választási eredményre? Nem gondoltam volna, hogy a MOL lesz az aranyérmes, rajt-cél győzelem, az Igazgatóság nyelve lett a legfürgébb és hatolt a legmélyebbre: 2010. ápr. 12. 19:33  Rendkívüli tájékoztatás: (Köszönjük Viktor a…..
Kemény egy nap volt: 2 óra 20 perc alatt tudtam csak leszavazni. Az OVB ingyen és több millió néző örömére élőben adta elő az MSZMP KB ülését 1985-ből. Az egyik OVB tag 18:45-kor a Híradóból tudta meg, hogy emberek vannak az utcán szavazásra várva. Egy másik…..
stulquec 2010.04.12 09:43:03
@Zuzu Petals: Az lmp egy választási viccpert. no alapszervezet, ismeretlen emberek. Mégis mi a fasz az az lmp??? nálunk kibaszott 750 kopogtatót nem gyüjtöttek. arra is képtelenek voltak.
  Ha a 2010-es országgyűlési kampány legemlékezetesebb arcát kéne megnevezni, akkor valószínűleg mindenkinek Király András, Müller Niki, esetleg Kubatov Gábor neve ugrana be. Pedig volt tegnap egy rögtönzött listázós tiltakozás a Fidesz kampányzárójának…..
Vastagbőr "Komcsi vagyok" 2010.04.09 11:01:00
Egy párt erejét szépen mutatja, hogy egy "ügyre" hogy tudnak reagálni, meddig tudják görgetni, lesz-e belőle lavina. A Kubatov-videó után sok mindenre számítottam: Sírós Szili Kati, gyászolós Sajtóklub, kétségbeesett Népszava akció, a ballib értelmiség utolsó nagy nyílt…..
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
stulquec 2010.04.07 12:49:59
@Lastres: Az Antifa vonuláshoz mit szólsz? Mint tudjuk kurvára nem volt semmi fasiszta kődobálás a dohány utcában. Egyszerűen kicsit sokat ittak és hangoskodtak a széder-esten egy ortodox lakásban és valaki megunta. De amint látod exszdszes, lmp-s, mszps szépen együtt vonult a nemlétező fasizmus ellen! komolyan szánalom!
stulquec 2010.04.07 13:10:27
@Lastres: Te el tudod képzelni?:) Ha igen akkor elég élénk a fantáziád és felmerülhet bennünk a sanda gyanú, hogy te is egy vonalas antifa vagy.. ami már a mandíneren is übergáz, nem hogy itt.
stulquec 2010.04.07 13:49:32
@Lastres: Tudok az arányok, azok a fránya arányok. Itt vidéken ha a cigányoknál gyerek születik vagy elballag egy gyerek 8. osztályból olyan bulikat rendeznek, hogy az egész város hallja. Ha kihívod a rendőrséget még ő próbál lebeszélni, hogy feljelentsd őket, mert hát a család...
Persze vonuljanak fel nyugodtan, vegyék védelembe a zsidókat, de tisztelt schiffer, iványi meg mécs imre és társai jelenjenek meg a kis falukban, városokban és védjék meg vonulásukkal az ott szinte terrorban élő magyarságot. Hidd el, ha pár éve ezek a liberális megmondóemberek lementek volna falura, kisvárosba védeni a magyart (sic), akkor most se gárda se jobbik nem lenne sehol.