Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morcelli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat forduló után utolsó a Fehérvár az EBEL-ben, első sora mégis a legjobb mutatókkal rendelkezik. Ladányi Balázs, Vas Márton és Sofron István a leghíresebb támadótriókat is megelőzik. Az adatok alapján eddig ők teljesítettek a legjobban a ligában. Ne felejtsük el azt sem, hogy…..
Az alapszakasz-nyolcadik horvát EBEL-csapat túljutott az alapszakaszelső Grazon. Az első szezonját töltő Medvescak Zagreb úgy jutott a legjobb négy közé, hogy előbb a nyitó meccset, majd a második találkozót is elvesztette, két nappal ezelőtt pedig háromgólos hátrányból jött…..
Nazem Kadri, az OHL-es London Knights csatára egyre jobb helyen áll az NHL-draftjelöltek között, írja a tsn.ca. A libanoni fiatalember Kanadában született, de gyakorló muzulmán. Az OHL-ben Kadrit tartják a legjobb játékmesterek egyikének. Kiválóan kezeli a korongot,…..
morcelli 2009.06.03 10:12:58
@cámpuszmadár: remélhetőleg igzad lesz, de azért az sem mindegy, hogy valaki Kanadában nevelkedik, vagy sem...
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Akkor is továbbjutunk, ha hosszabbításban kikapunk a magyar válogatottól, jegyzi meg hírében a sportpanorama.by, de a beloruszok ettől még győzni akarnak. Mai ellenfelünk célja nem is a továbbjutás, hanem a negyeddöntő. A csapatnak két sérültje van, de ha minden igaz, már jégre…..
morcelli 2009.04.28 12:41:17
@Slaci65: Az elvileg a szlovákok ellen volt, de remélhetőleg itt is működni fog!

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
morcelli 2009.04.24 23:26:55
@branyik: ÁÁÁ nem hiszem ;-)
morcelli 2009.04.24 23:32:23
@bopat: lehet, hogy rosszul látom, de az ilyeneket, mint ez a hunor srác, figyelmen kívül kellene hagyni, ha nem reagál rá senki, talán hamarabb észre veszi, hogy nem ide való...
persze lehet, hogy az sem segít rajta