Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakszemmel

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Választások előtt az egyik slágertémát mindig az jelenti, hogy vajon lehet-e „rosszul” szavazni, azaz „elveszhet-e” valahogy a választópolgár voksa. Sok levelet kaptam az elmúlt napokban én is ebben az ügyben, számosan tudakolták, hogy mikor járnak el okosan…..
Nyilvánosságra hozták a Fidesz-közeli helyek listáját. Kétmillió ajánlószelvény összegyűjtését tervezi a Fidesz – ez a nap híre. Hatalmas szám! A célok pedig nyilvánvalóak: 1. Amit mi gyűjtünk össze, azt nem kaphatja meg más párt jelöltje, tehát jól megnehezítjük…..
Koplárovics Béla aki itthon a ZTE és a PMFC labdarúgója volt, legutóbb kölcsönjátékosként a szlovén Nafta Lendvanál játszott. A MU verő csatár most egy iráni másodosztályú klubhoz utazott orvosi vizsgálatra.A hírt Koplárovics menedzsere erősítette meg a…..
Anglia Premier League Tottenham - Hull City 0:0 (Halmosi Péter nem volt a keretben) Blackburn - Fulham 2:0 (Gera Zoltán végigjátszotta a találkozót) Chelsea - Sunderland 7:2 (Fülöp Márton védett) Aston Villa - West Ham United 0:0 (Kurucz Péter kispados volt)Championship Plymouth –…..
A Het Laatste Nieuws belga lap az olvasói körében meghirdetett szavazáson arra volt kíváncsi, hogy az olvasók kit választanak a belga bajnokság posztonkénti legjobbjainak.Ez azért érdekes, mert a belga bajnokságban négy magyar játékos is szerepel. A védők versenyében…..
Mint arról korábban már beszámolt az ftc.hu, 2014. június 30-ig szóló szerződést ír alá a klubhoz Csizmadia Csaba. A 12-szeres magyar válogatott védő már várja, hogy a Fradi-tábor előtt játszhasson, célja az, hogy egy igazán jó Ferencvárosban is alapember legyen, de a…..
 Nah, azért ennyire nem utálom az MDF-et, hogy egymásután két posztot szenteljek nekik, főleg így fél év nem írás után. De az alábbi kis infót az esti posztom után kaptam, majd a Facebookon futottam bele az MDF-be méghozzá, úgy is, hogy nem akartam, és nagyon nem szeretem ha…..
Futács Márkó január 3. és 10. között Dubaiban edzőtáborozott a Werder Bremen csapatával. Dubaiban a 30 fokos melegben napi három edzés volt kiírva a zöld-fehéreknek, valamint a kint töltött idő alatt kettő edzőmeccset játszottak volna, amiből végülis csak egy…..
A Ferencvárosi TC vezetősége tárgyalásokat folytat az olasz bajnok Internazionale vezetőségével Filkor Attila átigazolásáról. Filkor jelenleg a Sassuolo kölcsönjátékosaként szerepel, de ha sikerül megyegyezni az olasz sztárklubbal, akkor a 21 éves középpályás kölcsönbe…..
Az mtkhungaria.hu oldalon olvasható egy interjú Kulcsár Tamással, aki jelenleg a lengyel Polonia Warszawa játékosa, de most itthon van és korábbi csapatánál az MTK-nál edz.A 2008-as bajnoki aranyéremben tevékeny szerepet vállaló Kulcsár Tamás újra az MTK-ban edzett. A…..
Először is elnézést kérek, hogy hosszú ideig nem jelentkeztem a blogomban írással, remélem, megértik a kedves Olvasók, hogy sok dolgom volt az elmúlt napokban. Vasárnap délelőtt írtam alá a szerződésemet Mainzban, délután pedig már szerepeltem a csapat edzőmeccsén. A nagy…..
Az osztrák bajnokság 10. helyén szerénykedő LASK Linz vezetőedzőjének a kívánságlistáján szerepel a DVSC-TEVA válogatott labdarúgója, Szélesi Zoltán, aki védőként és középpályásként is bevethető.„Az egyetlen játékos, akit konkrétan megneveznék,…..
Vayer Gábor ezidáig a lengyel másodosztályú LKS Lódz labdarúgója volt. Vayer mint az LKS legjobban fizetett játékosa, szerződést bontott csapatával és így szabadon igazolhatóvá vált. Vayer sokat volt sérült, ha egészséges volt akkor is sokszor mellőzték, összesen…..
Kádár Tamás nem érezte jól magát, emiatt nem lehetett ott a Plymouth elleni kupatalálkozón, ahol a szarkák magabiztosan jutottak a következő körbe. A vendégeknél nem volt a keret tagja - idén már sokadszorra - Tímár Krisztián. A szarkák Lövenkrands…..
Elmaradt a leleplezők leleplezése. Mára az MSZP is, a Fidesz is csak árnyéka régi önmagának. Javában tart a választási kampány, bár még nem tudjuk, mikor kell az urnákhoz járulnunk, hogy leadhassuk voksainkat leendő országgyűlési képviselőinkre. Pártjaink azonban kegyesek…..
Az Omonia Nicosia hivatalos honlapján olvasható, amit már tudni véltünk, hogy Leandro a DVSC válogatott hátvédje a ciprusi bajnokjelölt Omonia Nicosiahoz igazolt. A tízszeres válogatott eligazolásának útjába nem gördített akadályt a DVSC vezetősége, így csak az orvosi…..
Az IIHF hírlevelének októberi számában a 2. oldalon jelent meg egy rövid hír arról, hogy a szervezet versenybizottsága (Competition Committee, CC) a tuniszi kongresszuson előterjesztett egy javaslatot a világbajnokságok rendjének átalakítására. A tagszövetségek november 15-éig…..
vakszemmel 2009.11.23 13:54:32
@kerusz: Köszönöm, a jégkorong virtuális szurkolói, azaz mi, a vakok nevében!
Komolyabb rendbontás nélkül értek véget az idei március 15-i rendezvények. Illetve majdnem véget értek... A Bazilika előtt lezajlott kvázi spontán demonstráció befejeztével Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina sikeresen meggyőzte az ott kb 100 fős tömeget minden irányból…..
A Magyar Köztársaság miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc a Kelet-Magyarország című nyíregyházi napilap szerkesztőségébe látogatott, ahol alulöltözött médiamunkások fotózkodtak vele. Mosolyalbum. (Forrás: szon.hu)..
A Fradi és a Loki főbuzdítói hagyományos gyűlölik egymást, együtt pedig a cigányokat. Ritka esemény, ha valamiben egyetértenek a Ferencváros és a DVSC törzsszurkolói, most azonban összehangoltan demonstráltak a cigánybűnözés, a romák agresszivitása ellen. A női…..