Regisztráció Blogot indítok
Adatok
microblogt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megannyi Blu-ray lejátszó kapható már a boltokban, de az igazi árrobbanás csak most várható. Arról nem is beszélve, hogy az új készülékek a kezdeti darabokhoz képest szebbek, gyorsabbak, okosabbak és nem utolsó sorban technológiailag is magasabb színvonalat képviselnek. Első…..
Feltételezem, hogy ez lehet az a kérdés, ami a legtöbb nőt a legképtelenebb fogyókúrákra kényszeríti. Mégpedig azért, mert bizonyított tény, hogy a nők kb. 80%-a elégedetlen saját alakjával és testével, sőt ami még ennél is rosszabb, a testsúlyával. A testsúly pedig…..
Hozzászólás következik innen arról, milyen feltételeknek kell teljesülnie egy állás elnyeréséhez. Amúgy végre itt a péntek :). Talán nem is várok választ, csak leírom nyűgjeimet. Én most egy álláskereső vagyok. Összesen 13 év átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezem a…..
Jó hírek jönnek Olaszországból. Az autók után a kerékpárok vásárlásra is ösztönzőket ad az állam.Több biciklit, hogy bolodogabbak legyünk!A Környezetvédelmi Minisztérium honlapján is meghirdetett program keretén belül – az adószám felmutatása után –…..
Nem plakáton láttam a hirdetést, TV-spot hatott rám annyira sokkolóan, hogy kényszert éreztem arra, hogy megírjam.A Garnier haj- és arcápolási termékeit, testápolóit már jól ismerhetjük. Most azonban egy olyan termékcsaláddal áltak elő, ami eddig nem keltette fel más cégek…..
A fenéket lesz az internetből kollektív intelligencia. Az internet "intelligenciája" az itt elérhető tartalmakat, szolgáltatásokat "publikálók" intelligenciája, és bár elvileg ez összeadódik, és ebből valami új, valami minőségi lesz, a gyakorlat más. Elég…..