Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viharhozó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GW ismét támad, ezúttal a boardgamegeek.com-ot, méghozzá azért, hogy távolítsák el az összes, a rajongók által készített segédletet. A reakciókat nem akarom jelen írásban taglalni, szerintem mindenki el tudja képzelni, hogy mit, hogyan és hányszor szeretnének az érintettek…..
Viharhozó 2009.12.04 18:19:35
Gróf Úr
Fogadjunk, van még lejjebb is :-)

Hát persze ,hogy van és ez a legtutibb:(
www.tabletopgamingnews.com/2009/11/17/31483

De már szóltam öcsémnek is ,hogy az általa rendezett Baranya Blood Bowl bajnokságot nevezze át Baranyai Baráti Bokarugdosó Bajnokságra mert még a végén öt is elkaszálják. De a viccet félretéve én imádom a Blood Bowl-t de egyre inkább elmegy tőle a kedvem. Még csak az kéne ,hogy felújítsák és kapjon egy rakat hülye szabályt, meg vadi zsír csapatlistákat ami alapján a régi csapatok mehetnek a kukába. Ha ez megtörténik én kiszállok.
Valószínűleg az eddigi legrövidebb FAQ-ját adta ki a GW a Planetstrike kiegészítőhöz. Ami a meglepetés benne, hogy az 1 kemény megválaszolt kérdéssel és 1 szabályjavítással is üdítő változásokat értek el. Igen, kabaman, most már a démonok is rohamozhatnak Deep Strike után…..
Valóban limitált példánszámú a Space Hulk, már erőteljesen fogyóban van a készlet. Még anno az előrendelések idején az egyik legjobb internetes boltban, a Maelstrom Games-nél 1 azaz egy óra alatt elfogyott az összes rendelhető doboz, most pedig a GW jelentette be, hogy az online…..
Viharhozó 2009.09.08 21:34:56
@tengerSAM: Igen természetesen. De megérte , hétvégén megyek is tolni.
A doboznak meg van súlya rendesen.
Ímhol egy kis kitekintés a "klasszikus" csaták világába, Ügyfélszolgálatos barátunk tollából! Imre barátom már régóta mutogatta a Tide of Iron táblás játékot, hogy milyen jó és szép, tele van tankkal, próbáljuk ki. Pár hete mivel Ladislaus elhúzott a pocakos…..
Találtam (khmmm...) a neten egy magyar fordítást a space marine codex-ről, akit érdekel esetleg akár le is töltheti (1 MB, PDF): Űrgárdista Kódex Reméljük az angolul kevésbé tudó SM-rajongók ezentúl felkészültebben érkezhetnek az összecsapásokra! :) A készítőnek a…..