Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agi02

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14 gyakorlati tanács olyan pároknak, ahol az egyik partner autizmussal él. Mumbaiból származó Eva A. Mendes autizmus szakember és párterapeuta. Párkapcsolati és életvezetési tanácsokat ad autizmus spektrum zavaros (ASD) személyeknek és társaiknak, akik nem autisták. Életkor nem számít, fiataltól az…..
agi02 2016.03.26 18:29:50
@nagybalfasz: Ha az Aspergeres férfi ad magára, és jól néz ki le sem tudja magáról vakarnia nőket. Több barátom is működik így. Az már egy más kérdés, hogy sokszor nem veszi észre a közeledést.
Az együttélésnek szerintem egy szabálya van. Ne várd el a másiktól, hogy kitalálja mit is szeretnél. Mond meg neki. Jelentősen leegyszerűsíti az életet.
A február 27-én elhunyt Leonard Nimoy főként a Star Trek-beli Mr. Spock szerepével vált világhírűvé, mégis kevesen tudják róla, hogy 13 éves kora óta fényképezett. Eleinte csak a családját valamint a barátait fotózta, sötétkamrának pedig a bostoni lakásuk fürdőszobáját…..
agi02 2015.06.01 08:37:39
@Viszlát és kösz a halakat: Ezt is gyenge képnek találod? Vagy ezt nem mert ezen szupermodellek vannak és hivatásos fotós készítette?
maimanohaz.blog.hu/2015/03/22/variaciok_herb_ritts_stephanie_cindy_christy_tatjana_naomi
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Összeszedtünk néhány jellegzetes kifejezést, amit multicégek dolgozói osztottak meg a közzel, de mielőtt nekiesel a listának, lássuk a legfontosabb multi-tételt: a munkaköröd nem létezik a magyar nyelvben. Approved - a harmadik neved A PPT-d/prezid legjobb slide-jára nem jut idő…..
agi02 2014.09.03 14:48:52
@Tegee:
- Előrejutást ne remélj, mert a vezető funkciókat (pénzügy, kereskedelem) a sógor, unokatestvér, feleség, anyós töltik be. Ha a háztartást el tudja vezetni egy pár milliós bevételű cég pénzügyeihez is érteni fog alapon.

- A céget érintő stratégiai döntések vasárnap a családi ebéd közben fognak eldőlni. Valahol a húsleves és a rántotthús között.
Az Elhagyatva Magyarországon YT-csatornáján a szokáso urbex helyszíneket mutatja be, de a mostani videójukkal egy olyan budapesti épületre hívják fel a figyelmet, amit alig ismerünk. Pedig műemlék. Pedig nem kicsi. Pedig Budapest közepén van (legalábbis nem messze a mértani…..
Április végén érkezett egy bejelentés a Mérleg utcai szelektív szigetről – a blikkes rikkancs háta mögötti játszótérnél –, ahol a kukákból állandóan kifolyik a mocsok és a konténerek mellé is rendszeresen odahordják a lomot az emberek. Így nézett ki: Erre májusban a…..
Egyszerűen megőrülök a finom falatokért, és ha egyszer belevágok, képtelen vagyok leállni. Akár fogalmazhatunk úgyis, hogy mindennek ellent tudok állni, csak a kísértésnek nem. Ezzel semmi probléma nem lenne, ha botsáska lennék. De ez még álmaimban sem fordulhat velem elő. Nem…..
Nehéz a közel 40 fokban karácsonyi hangulatba kerülni, de a jelek szerint a londoni Harrods vagy tud valamit, vagy az áruház vezetése megőrült. Mindenesetre nemrégiben megnyílt a Karácsony Világa nevű részleg. Ki sem akarjuk ebben a melegben számolni, hány nap van még…..
Ez egy indulatposzt, igen. Jön haza középiskolás gyerekem kiakadva, hogy a BKV ellenőrök — rendőri kísérettel — kifizettettek vele 6000 forintot. Ennyi volt nála. Az indok az volt, hogy bérletátadással megpróbált másvalakit átjuttatni a metró bejáraton. A valóság ezzel…..
agi02 2013.06.11 08:25:05
@Atanos: az egyik első kommentjébe írta, hogy a nagykorúságot már elérte.

" sajtohuba 2013.06.10. 16:51:26
@ámbátor: Jelentem, fent hivatkozott egyén a nagykorúság vonatkozásában a betöltést már megvalósításra kerítette."
agi02 2013.06.11 20:48:32
@zgabi: kedves Gabi!

A gyerekeid simán le tudnának gyalogolni 1-2 buszmegállót szerintem. Ahogy pl Londonban vagy Párizsban mindenki teszi, mert fel sem engedik a buszra jegy nélkül, a metróba le sem tud menni fizetés nélkül és ha ez sikerülne akkor feljönni nem tudna.
És igen! A szabályok a te gyerekeidre is vonatoznak, ugyanúgy ahogy a többi utazóra.
sorok között Lóhúsos szendvics 2013.02.12 04:30:00
Szépen dagad a Nagy-Britanniában kirobbant, marhahúsnak álcázott darált pacikkal kapcsolatos botrány: Európai méreteket öltött szombaton a Nagy-Britanniában kirobban lóhúsbotrány, miután a marhahúsos készítményként árusított, ám nagy mennyiségű lóhúst tartalmazó…..
Akkor kezdődjön a klikkerezés Első kérdés, mit szeretnek enni a lovak, ami jutifalat méretben előteremthető? Ez könnyű. Almát és répát. Na igen. Ezek a lovak valamiért nem eszik egyiket se, fene a belüket! Egy ideig folyamatosan próbáltam mindenféle zöldségeket,…..
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
agi02 2012.12.07 19:33:21
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
megtennéd, hogy keresel egyetlen egy példányt mondjuk 2008-ból és belinkeled?

Az az igazság, hogy nem szeretem ha az orromnál fogva próbálnak vezetni. Akármelyik politikai oldalon is álljon az illető.
Ez nem egy ház úszómedencével, hanem egy ház és egy úszómedence - így aposztrofálta saját alkotását Joaquín Alvado Bañón. Rendhagyó spanyol építkezés Alicantéból, David Frutos fotóival. Az építész a lakófunkciók és a víz összekapcsolására kereste és mint…..
agi02 2012.11.19 12:42:53
@bnyuszi: azt hiszem leszögezhetjük: a kísérlet nem sikerült.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
  Néhány hete nagyot bringáztunk a Nyugat-Balatonon. Tudom, hogy úgy tűnik, mintha valami grufti kalandtúra lett volna, hogy a hévízi csontváz után most a Rezi közelében fekvő Gyöngyösi Csárda betyársírjaival folytatom, de ígérem, írok majd másról is. Most azonban…..