Regisztráció Blogot indítok
Adatok
girosz

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ION Audio piacra dob hamarosan két iPhone-kiegészítőt, az egyik egy fullos méretű QWERTY billentyűzet - ennek hasznosságát most nem részletezném, mindenki döntse el maga -, nálam a másik termék tette be a kaput. Az iDiscover Keyboard egy 25 billentyűs, iPhone-ra köthető…..
girosz 2010.01.11 15:55:08
A tanuló ifjúság még annál is több erkölcsromboló kísértésnek van kitéve, mint azt eddig gondoltuk volna. Bence, ez a papírforma szerint romlatlan ifjú például gyógyíthatatlan agyfertőzést kapott, amiről az alanti, megrendítői sorai árulkodnak. Mielőtt lapozna, álljon meg…..
Számkeresgélős játék volt kétszer is a blogon, az első kirobbanó sikert, a második csak mérsékelt lelkesedést váltott ki. Elég régóta figyelem a betűkeresős, hasonló próbálkozásokat, és így a hetedik résznél éreztem azt, hogy talán már eléggé kiforrott a fejlesztő…..
30 darab hasznos (vagy épp látványos) Firefox kiterjesztés.   1. Google Toolbar A Google böngészőbe integrálható eszköztára, amellyel könnyen hozzáférhetünk a Google szinte összes szolgáltatásához, emellett tartalmaz kereső mezőt, szövegkiemelőt, egyéb a keresést…..
girosz 2009.12.27 08:12:26
Amik nekem hiányoznának:
Web Developer Toolbar (
addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/60) - lépni se tudnék nélküle. JS, java és egyéb tiltás, CSS nézés-keresés-realtime editor, http editor, keretezés, feliratozás, cookie törlés-módosítás-hozzáadás, http auth törlés, blokk elem paraméterek keresése, validáltatás, formok paramétereinek túrkálása és még kismillió funkció
PDF Download (addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/636) - Nem nyitja arcomba fölöslegesen a nagyméretű, lassú PDF fájlokat
Live HTTP Headers (addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3829)
Fire Gestures (addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/6366) - Az Operából ismerős egérmozdulat-alapú vezérlő. Egy cikkben olvastam először róla, felraktam poénból. Pár nap után már más gépeken is rángattam az egeret. Kolléganőmnek megmutattam, mert nem értette mi a jó ebben. Azóta az összes gépén fent van :) Elmondani nem lehet, csak rászokni.
Google Reader Watcher (addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4808) - Jelez, ha új RSS olvasnivaló érkezett. Ha az Echofon a listán van, akkor egy RSS olvasó is lehet :)

Opcionálisan valami jó Lorem Ipsum generátor (addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=lorem+ipsum&status=4)

Újratelepítés-áttelepítés esetén pedig valamilyen értelmes jelszó és form-data export-import addon. Kényelmes dolog reinstall után is ugyanazokban a formokban látni a korábban beírt cuccokat. Persze csak ha ez a célunk ;)
Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem tudatosan, de szépen lassan szinte nullára csökkentettem a tévénézéssel töltött időt. Ha bekapcsolom, legfeljebb valamilyen sportesemény miatt teszem, emellett szinte kizárólag filmeket vagy sorozatokat nézek, azokat viszont nem a…..
gépcseléd Meguntam a kefélést 2009.11.25 11:35:00
A fogmosás a világ egyik legunalmasabb dolga, de muszáj minden nap legalább kétszer elintézni. Viszont ebben a kefélésben nincs semmi élvezet. Szerencsére egy Philippe-Guy Woog nevű svájci úriember már 55 évvel ezelőtt feltalálta az elektromos fogkefét, ami alkalmasnak tűnt…..
Egy szülő hajlamos azt gondolni, hogy az ő Pistikéje a legkerekebb fejű, legokosabb gyerek a világon. Ez azonban távolról sincs így, mert a gyerekek messze nem olyan okosak, mint amilyennek hisszük őket. Még az ötödikesek se. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy ócska trükknek…..
girosz 2009.10.16 21:39:37
@reklámbuzi: A Simon's Cat überjó, de ezek, valahogy... nem is tudom...
  Mit mond a rendőr, ha külföldit állít meg? És hogyan? Problémahalmaz idehaza és Szlovákiában, bónuszként praktikus kifogás-szótárral. Vélemények az azonos című írásunkról...
Flash Játékok Outside Bath Escape 2009.09.25 17:12:00
A no1game legújabb 5percese :) (2 befejezése van)http://www.no1game.net/games/jp/game018.html..
girosz 2009.09.25 17:40:25
immortalis Te mit csináltál... 2009.09.11 12:01:00
...nyolc évvel ezelőtt a mai napon? Én két főiskolai előadás között voltam épp, amikor felhívott a Rudi haverom, hogy "geci, kitört a harmadik világháború, kapcsold be a CNN-t!" És te mit csináltál aznap?..
1962. A világ egy gombnyomásnyira van az atomháborútól, Graham Hill Forma-1-es világbajnok lesz a BRM-mel, idehaza megszületik Kalapács Józsi, a négyéves Michael Jackson pedig tátott szájjal nézi, ahogy a harlemi Apollo-színházban egy éjszaka alatt a Soul Keresztapja lesz James…..
girosz 2009.09.14 17:48:28
@Sausage: jaja, a harsonás srác is tépi rendesen :)
Hölgyeim és Uraim, szevasztok!Kísérleti jelleggel elindítok egy olyan blogot, ahol azokat a kajákat próbáljuk meg elkészíteni, amit eddig csak megvenni lehetett. Pl: mekis cuccok, burger king cuccok, pizzák, kinai kaják stb. Egyáltalán nem ördögi dolgok ezek, persze nem lesz minden…..
Hűtők, festmények, plazmatévék várnak arra, hogy porrá zúzzuk őket - nagyjából erről szól a Max Damage. Azért kicsit többről van szó, ugyanis nem lőhetünk akármennyit, és a minimum pontszám elérése egyes pályákon bizony agyalást igényel. Egy biztos, a 49 pálya, és a…..
Mostanában jól elvagyunk látva megdöbbentő macskákkal, a zuhanyozó/hidromasszázst élvező cica után most jöjjön egy kölyök, aki szopja az ujját. . "Láttam már pár macskát életemben (kicsit is nagyot is), de ilyet, amelyik az "ujját" szopja és cummog mellé... 10…..
Sokunknak a SkyEurope volt az első fapados élményt szolgáltató légitársaság. Tompus törzsutasnak számított a minap csődöt jelentő cégnél. Röviden összefoglalta mind a 36 repülését. Köszönjük a visszaemlékezést.   2004:   BUD-FCO FCO-BUD   Első fapados…..
Tegye fel a kezét akinek eszébe jutott volna így és itt "parkolni". Tömeg Kételyoszaltóként felkerült még egy kép, hogy ezt bizony élesben sikerült elkövetni, nem kell hozzá photoshop. Köszönöm Forrásként az englishrussia.com szolgált.    ..
girosz 2009.09.09 11:16:04
 BevezetőMagyar focitörténeti sorozatba kezd az orulunkvincent.blog.hu! A széria nem törekszik teljességre és nem nyúlik majd vissza a legendákkal övezett régmúltra. Nem kap helyet benne Orth, a Fogl-gát, Bozsik, Puskás vagy Hidegkuti. Nem olvashattok Albertről, Göröcsről…..
Olvasónk helyzetjelentése a martonvásári vonatról. Ingyér szauna, némi ájulási ingerrel. "Isten hozott nálam öcsém ez a való világ...." (A szerkesztő spec ma 180 km távon rendezett versenyizzadást a műbőr ülésen utastársaival, manuál klíma be, allergia roham…..
girosz 2009.08.31 16:34:16
@mabel_wheeler: Mabel, félretettem neked egy csirkefejet és egy kis répahéjat, azt elviheted. :)
Olvasónk Székesfehérvár felé szeretett volna utazni még hétfőn a Déli pályaudvarról. Két kijelzőre is az volt írva, hogy a 10-es vágányról indul a vonat, ezért több utastársával együtt felszállt és helyet foglalt. A vonatnak 17:43-kor kellett volna indulnia, ám csak ekkor…..
Nem mindenki lesz ma ott a Népstadionban, nem mindenki lesz ma kocsmában és baráti társaságban. Néhányan bizony otthonról (vagy munkahelyről), a tévét (vagy valami streamet) bámulva leszünk kénytelenek követni a Nagy Menetelés, Kapuk Előtti Utolsó Állomását. Különböző…..
A magyar ifjúsági válogatott fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzést játszott a lengyelekkel, és a csehek szlovákok feletti győzelmének köszönhetően a győzelem egyben kupaelsőséget is jelentett. Magyarország U18-as szelekciója két műsodik hely után először végzett az…..
Holnap este kiderül, ott lesz-e röpke 14 év pauza után ismét a magyar bajnokcsapat a Bajnokok Ligája főtábláján.  Ennek alkalmából folytatjuk egyetlen állva maradt kupacsapatunk nemzetközi menetelését monitorozó sorozatunkat, bízva abban, hogy ismét több névvel sikerül…..
girosz 2009.08.24 11:47:49
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..