Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eviblyy

41 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi kompetitív analízist Horváth Balázs, a magyar mobilos szaksajtó fenegyereke, jelenleg a BitPort munkatársa készítette a BerryBlog számára. Balázsnak velem ellentétben nincs BlackBerryje, tehát garantáltan pártatlan, egyben szakmai kontent következik: Megszületett,…..
Hiánypótló termék a piacon, az biztos: megláttam, felröhögtem, és azóta sem bírom abbahagyni. A szoptató anyák közül sokan szembesülnek azzal, hogy bár a gyereket tökre nem érdekli, épp otthon tör-e rá az éhség vagy sem, nyilvános helyen szoptatni szinte egyet jelent azzal,…..
A Vissza a jövőbe trilógia nagy reneszánszát éli mostanában, megjelent a trilógia Bluray-en, illetve egy sor más vele kapcsolatos termékbejelentés, közlemény is előbukkant így 2011 felé baktatva. A Nike egy remek tie-innel jelentkezett, ami a trilógia első részében is látható…..
 Egy korábbi postban már utaltam rá, hogy rendkívüli készülék ugyan az INNOV8 (ezt most is fenntartom), de szoftveres oldalon azért vannak buktatói. A legújabb ilyen gikszer a Google Maps-szel kapcsolatos.   Az i8510 előtelepített Goggle alkalmazásokkal érkezik: Kereső,…..
Dél-Afrika mindent bevet, hogy élvezetes világbajnokságot rendezzen. Dübörög a marketing gépezet, nemzeti jelképek születnek, klasszikus darabok emelkednek szimbólumi magasságokba. Vuvuzela, makarapa, diski-dance. A vuvuzeláról már esett szó. Most itt egy kis oktatóanyag, hogy…..
Kicsit rendhagyó írás következik, már amennyiben nem én vagyok szerző, hanem rendszergazda kollégánk. Az ő ismertetőjegyei: kütyümániás, mindent megszerelő, megjavító, gondelhárító technikai szakértő, aki szívesen nyúzta hosszabb ideig az Omnia II-őt. Jöjjenek tehát az ő…..
A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az első neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelőtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk…..
eviblyy 2010.03.05 12:54:58
@Bergeroth: Surrender a második albumuk? Mi van? Exit Planet Dust, Dig Your Own Hole (utána a Brothers Gonna Work It Out), s akkor jött a Surrender.

Amikor voltak a Szigeten hatalmas zúzást csináltak, nekem nagyin bejött. Sosem voltam Soundon, de most sanszos...
nonstop MOBIL blog Okos, buta... 2010.03.03 11:56:00
Ebben azért van igazság:-) ..
 Egyre több Android rendszerű készülék kerül a kezeim közé és ezért egyre többször szembesültem a címben foglalt problémával. Sajnos nálam ez alapban probléma, mert a dokumentációk, YouTube-videók és a Microsoft Help oldala szerint is ez egy rém egyszerű feladat, nekem…..
eviblyy 2010.02.23 12:45:19
@hexend: Hát, minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt így végigtoltad:-) A többieknek meg akkor itt egy újabb megoldás, ami működik. Köszi, hogy megosztottad!
Nem szoktam nagyon panaszlevelekkel jönni (a mobilparkolást kivéve:-)), meg ilyesmi, de azért csak idevésem, tudjatok róla, és tanulság: mindig alaposan olvasd át a számlád.   Mindhárom szolgáltatótól van SIM-kártyám, bár ezekből csak az egyiket használom telefonálásra,…..
Olyat láttunk már, hogy prezentáció közben törik szét egy strapabírónak mondott notebook kijelzője, de ez a videó még azon is túltesz. A BBC riportere az egyik Sonim-ot tartja  a kezében, amit jelen pillanatban a világ legellenálóbb mobiljának tartanak. A cég képviselője…..
Régen jelentkeztünk, de most végre van is apropója egy új bejegyzésnek. A Colabs mindig is szívünk csücske volt, és most úgy néz ki, hogy találtunk (illetve egész pontsan ők:-) egy közös pontot, ahol együtt tudunk működni.       Ennel első jele ez a két videó,…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
eviblyy 2009.09.24 15:54:59
Remek gyűjtés, horror/thriller filmekből: nincs térerő, beleesnek a vízbe, mocsárba, leesnek a tetőről, és egyéb nyalánkságok. Mindenütt ott vannak és mindig rosszak:-D     ..
 Baromi nehezen:-). Egyik ismerős BT szettet szereltetett az autójába, ami csak akkor olvassa be a telefon kontaktjait, ha frissül a mobil szoftvere. Ó, mondtam, ide vele, imádom a kihívásokat! Szinkron kábelem is volt hozzá, még annak idején egy Nokia E70-hez vettem (nem tud valaki…..
Voltak pletykák ugyan, hogy jön a Nokia új internettáblája, de valahogy nem bíztam benne. Illetve nem érdekelt különösebben, hiszen a korábbi nettáblákban nem volt GSM modul, hagyományos értelemben telefonálni nem lehetett vele, maximum Wi-Fi segítségével.    Most…..
Mennyire igaza van:-D    ..
Túl vagyunk egy-egy fordulón. Idemásolom a kérdéseimt, az arra adott válaszokat, illetve azt a választ, amit ma írtam nekik. (Elég hosszú post, de érdemes végigmenni rajta. Alul nyomjatok a Tovább gombra.)  Sajnos a kérdéseimre nem kaptam választ, ezért újrafogalmazom őket…..
nonstop MOBIL blog Mobildömping 2009.08.05 11:22:00
Megint úgy alakult, hogy egyszerre több, nagyon érdekes mobilt gyűlt össze a kezeim alatt, amit próbálok szétosztani, meg magamnak is kiutalni egyet, hogy bírjunk vele.   Elsőként itt a Nokia E52, ami valami egészen érdekes/furcsa/meglepő. Már tapintáskor, kézbevételkor…..
Megjött, elindult, de idén érezhetően messze nem érdekelt annyi embert, mint tavaly. Érthető is, hiszen "mindössze" odakerült mellé egy S betű, megismertük nagyjából a T-Mobile árképzését. Igaz, hogy gyorsabb, jobb, többet tud, de az újdonság varázsa elmúlt. Ami…..
 A nagy csönd végre megtört és ma dél környékén megjött a nem túl bőbeszédű közlemény, mely szerint július 31-én indul az iPhone 3GS. Még az árakat sem emelték be, hanem a T-Mobile weboldalára irányítanak bennünket. Korábban annyit tudtunk, hogy júliusban fog…..
 A való, kézzelfogható világunk és az interaktív, hálózati rendszerek (értelmes) összekapcsolása még várat magára. Sőt, jómagam azt mondom, nem is biztos, hogy szükség van még rá, vagy fel vagyunk egyáltalán rá készülve. Ha praktikusság szempontjából nézzük, akkor…..
Olvassátok el a kérdésem, majd a Nokiától jött hivatalos választ. Nektek mi erről a véleményetek?"Szia,  A kérdés: miért, illetve milyen (jog)alapon kötelezik a Nokia tulajdonosokat arra, hogy a szervizbe, hardveres gonddal beadott mobiljukon kötelezõ jellegû…..