Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kék Robot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet bármely területéről is legyen szó, a Dying Fetus-szal rábaszni nagyon nem lehet, ahogy ez a példa is remekül mutatja. Bár az eredményhirdetés nincs rögzítve, tuti, hogy még big band és líra kategóriában is nyert!    ..
Kék Robot 2009.11.25 11:53:54
< A mobil megjelenése óta voltak páran, akik azt állították, hogy az Apple készüléke egy túlárazott filléres szar, ami csak nyugaton lehet sikeres, mert a technológiailag fejlettebb keleten legfeljebb lebőgni lehet vele. Az sosem zavarta meg az ellendrukkereket, hogy az iPhone-ba…..
Van miért leesni az állunknak! A psdtuts+ csokorba szedte az éppen legmenőbb photoshop mesterek legjobb munkáit a bolygó összes zugából. Ezen a héten Európa legjobb dizájnerei vannak terítéken, jövő héten Dél-Amerika következik! A képek magukért beszélnek a tovább után és az…..
Kék Robot 2009.07.31 11:15:46
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Kék Robot 2009.06.19 09:47:31
Budapest, 2009. május 8., péntek (OS) - Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke a mai napon az alábbi levelet juttatta el Ofir Venturának, Tito Ortiz jogi képviselőjének. Tisztelt Ofir Ventura úr! A magyarországi sajtóban a napokban megjelent hírek szerint Tito Ortiz küzdősport-bajnok a…..
best of semmi 2009.04.26 17:22:00
 Lambéria.Kérdőjel kategória...
Kék Robot 2009.04.26 18:33:34