Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vincent1

174 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MagicMagyars Valahol Niksicsben 2013.07.05 17:10:08
A horvát-bosnyák-montenegrói nyaralásom lehetővé tette, hogy a magyar foci rajongójaként a helyszínen tekinthessem meg a Budapest Honvéd niksicsi EL-selejtezőjét. Megérte elmenni a Fekete Hegyek országának alföldjére. A 2006 óta független Montenegró labdarúgó-válogatottja…..
MagicMagyars Irány Európa! 2013.07.03 07:00:00
A csütörtöki Európa-liga-selejtezőkkel megkezdik a magyar csapatok a szereplést a nemzetközi porondon. Képekben felelevenítünk egy-két emlékezetes meccset. 1964-ben KEK-döntőig jutott az MTK. A Celtic ellen ugyan 3-0-ra kikaptak az elődöntőben a kék-fehérek, de a visszavágón…..
A napokban írtam Hahn Roland golfozó sikereiről, így a legnagyobb magyar hölgyreménység eredményei mellett sem mehetek el szó nélkül. A még csak 16 éves Rózsa Csilla junior Európa-válogatott, és annak ellenére, hogy a golf egyéni sportág, csapatban is tud gondolkodni. Papíron…..
Aki 3,8 kilométert úszik, 180 kilométert kerékpározik és ezek után még egy maratont is fut, mindezt 9 órán belül, az tényleg vasból van. Csomor Erika ultratriatlonista sokadszorra teljesített Ironman-versenyt, és pályafutása során ötödször nyert. Már a kerékpározás után…..
MagicMagyars Ezt is megúszták 2013.06.30 16:55:12
A debreceni úszó országos bajnokság után lehullt a lepel, Kiss László szövetségi kapitány ugyanis megnevezte azt a 16 főt, akik Magyarországot képviselik majd a barcelonai úszó világbajnokságon. Cseh László a rangidős, a B-szint nem játszott. Széchy Tamás nevét viseli az…..
Néhány kreatív ember a labdarúgás és a golf keresztezésével létrehozta napjaink új őrületét, a footgolfot, amit saját tapasztalatból mondom, hogy érdemes kipróbálni. De tudjátok mi lesz abból, ha keresztezünk egy válogatott labdarúgót és egy golfozót? Picit rossz volt a…..
MagicMagyars Végképp eltörölni? 2013.06.28 06:28:41
A spanyol-olasz Konföderációs Kupa-elődöntő hosszabbításában arról beszélt Knézy Jenő, hogy Franz Beckenbauer is tagja annak a bizottságnak, amelyet arra jelölt ki a FIFA, hogy találjon ki valamit a tizenegyespárbajok helyett. Teljesen ledöbbentem, hogy ez a kérdés napirenden van…..
MagicMagyars A Schalke 28-asa 2013.06.27 21:14:12
Végre! Csütörtök délelőtt megtörtént a nagy bejelentés, amire vártunk: a Schalke a hivatalos honlapján közölte a hírt, hogy négy évre leigazolta a Mainztól Szalai Ádámot. A magyar válogatott támadója kemény fába vágta a fejszéjét: az eddig kirobbanthatatlannak hitt…..
Böde Dániel még idegeskedett is a meccs szünetében. A mesterhármasig jutó robusztus csatár megfogalmazása szerint ahelyett, hogy kitömték volna a siófokiakat, nekiálltak bu**zni. Akkor még nem sejthette, hogy az ellenfél is a sok gólért játszott, csak nem úgy, ahogy ő. T.…..
A célegyenesbe érkezett a Benedek Tibor által irányított férfi vízilabda-válogatott. A barcelonai világbajnokság kezdetével lejár a türelmi időszak, ami amúgy parádésra sikeredett. Tavaly a Világliga európai csoportkörének első két meccsét megnyerte a háromszoros olimpiai…..
Megtörtént az európai kupák selejtezőinek sorsolása, ami után jó hír, hogy egyik magyar csapat sem kapott verhetetlen ellenfelet. Paulo Sousa máris visszatér Magyarországra, magával hozza Cuyffot is, és az is kiderül majd, hogy busszal jön-e Kispestre a montenegrói ellenfél. A…..
A XXI. század divathullámának részét képezik a tetoválások. Ebből a szenvedélyből a sportolók sem maradhatnak ki, akik általában pályájukkal kapcsolatos dolgokat varratnak magukra. De vannak egészen különleges, vagy megbotránkoztató darabok is.  Az egyik leggyakoribb…..
Hétfőn tartják a Bajnokok Ligája és az Európa-liga sorsolását, amelyen az Európai Labdarúgó-szövetség - a területi elv alapján - évek óta ázsiai csapatokkal ajándékozza meg klubjainkat. Kazahsztán, Azerbajdzsán, vagy Grúzia a jutalom, ha kiemelt az ember csapata. Gyanítom,…..
MagicMagyars Kenő 2013.06.21 10:19:06
Már-már megdöbbentő hír volt olvasható több helyen is: Kenesei Krisztián távozik Szombathelyről. Aztán szerencsére lentebb odabiggyesztették, hogy ez nem egyenlő a karrierje végével. Kész szerencse, mert ő jelenleg A csatár megtestesítője az NB I-ben. Kenesei, Kenesei gól -…..
A hírek szerint Roberto Mancini fia, a 20 éves Andrea Kispesten folytatja pályafutását. Nyilván mindenki azt várja, hogy legalább annyit tud, mint az apja, számos példa mutatja azonban, hogy egy futballista sztárrokon csak megnehezíti az ember dolgát. Az NB I-ben legalábbis…..
A kapusok általában büntetőből, vagy szabadrúgásból lőnek gólokat, de van, hogy a csapat egyese a 90. percben szöglet után szerez akciógólt. A brazil Rogerio Ceni 103 gólnál jár, Paraguay kapusikonja, José Luis Chilavert pedig még világbajnokságon is próbálkozott, ahol nem…..
Ha labdarúgó-vb és magyar ezüstérem, akkor Aranycsapat és a fájó 1954-es berni döntő. Pedig 16 évvel a svájci világbajnokság előtt túl voltunk már egy vesztesen megvívott vb-döntőn, amit természetesen akkor is kudarcként élt meg a magyar közvélemény. 75 éve játszotta…..
Mi ugrik be először az embernek egy kamionosról? Nekem egy nagydarab, leginkább szőrös pofa, aki tekintélyt parancsoló magabiztossággal uralja a nagyméretű járgányt. Előbbi nem nagyon, utóbbi viszont igaz a kamionozást sportként űző versenyzőkre is. De arról már csak a…..
MagicMagyars Tucatnyi profi 2013.06.15 18:49:25
Úgy döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség, hogy a következő idényétől kezdve hivatásos játékvezetők fognak közreműködni az OTP Bank Liga meccsein. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott tizenkét sípmesternek ez lesz a szakmája. Nem akarom őket sajnálni, de azért csak…..
Jó tanuló, jó sportoló - ez is lehetne a mottója az "egyetemi olimpiának", azaz az Universiadénak, ami az egyetemisták és főiskolások világjátéka. Július 6-17. között 129 magyar - köztük olimpikonok, világ- és Európa-bajnokok - versenyző lesz ott Kazanyban. A Magyar…..
A magyar-román vb-selejtező volt a legrosszabb futballélményem az utóbbi időben. Amikor 2-1-re vezettünk, és ott voltunk a győzelem kapujában... De nem éreztem azt az extázist a tv előtt ülve (az Ötvenhatosok terén és a Puskás Ferenc Stadion előtti kivetítő előtt állva sem)…..
Nem feltétlenül igaz, hogy aki jól focizik, az automatikusan jó edző is lesz. Ott van például Diego Maradona, aki trénerként egyelőre csak a helyét keresi. Meg talán sok pénzt. A magyarok azonban ebben is kiemelkednek. Előre jelzem, hogy csak példák következnek, nem…..
MagicMagyars Juhász 10 másodperce 2013.06.12 15:44:03
10 másodperc a válogatottban. Azt hiszem, nem csak én adnék sokat azért, ha legalább ennyi időre pályára küldenének a magyar nemzeti csapat meggypiros, vagy akár a fehér mezében. Nem tudom viszont, 77-szeres válogatottként hogy gondolnám, de biztos nem az újságíróknak…..
Sikeres amatőr ökölvívó Európa-bajnokságon van túl a magyar válogatott, az ökölvívóinkat több évtizede felkészítő szövetségi kapitány mégis távozik. Szántó Imre épp az egyik bronzérmes (a másik Varga Miklós), Harcsa Zoltán miatt lép le a színről.  "...Nekem a…..
Micskó Sándor gyűjti az öveket. 26 évesen kettő van neki, de mivel ökölvívóról van szó, ez már nagy szám. MicsK.O. a legrangosabb világszervezet, a WBC (World Boxing Council) regionális bajnoka. Micskó Sándor egy igazi gentleman - nyilván nem ez jut először az ember eszébe…..