Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mobilhu

108 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kis jeladó-zavaró kütyü, egy iPhone, és egy héliummal töltött lufi kell és máris mehet a kalózadás az óriás kivetítőn:    Forrás:Dude hacks Times Square screens with an Iphone. What have you done today? (Video)..
Több, mint százan töltötték ki a mobiltelefon kérdőívet.Az alábbi grafikonok mutatják az eredményeket a mai napig:..
Mobil HU Mobiltelefon kérdőív 2011.01.06 08:41:31
Betöltés.....
Az elmúlt egy évben az Android jelentősen előretört nem csak a nemzetközi, de a magyar mobiltelefon piacon is. Ha nem is birtokol sokkal több ember androidos eszközöket, a reklámkampányoknak köszönhetően már sokkal többen kapcsolnak, mit is jelképez a kis zöld robot. Íme az…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
Az LG sokat méltatott ,,csokoládé" telefonjai - érintőképernyős LG BL40 és a szétcsúsztatható LG BL20- szép csendben beosontak a hazai áruházak kínálatába is. Az LG azonban nem áll meg itt a Black Label szériával és egy újabb elegáns mobiltelefon, az LG Chocolate…..
Az X3 a Sony Ericsson Xperia X1 mobiltelefon és X2 utódja nevet változtat. Innentől X10-ként várjuk jövetelét. Hogy mi viszi rá a gyártókat ezekre a titokzatos névváltoztatásokra? Talán milliós méretű marketing kutatások?…..
Azt hiszem nem a Philips jut eszünkbe a Nokia, a Samsung, az LG, Sony Ericsson,vagy a Motorola után elsőként, mint nagynevű mobiltelefon gyártó a világmárkák közül. A Philips ennek ellenére már a második Android alapú mobiltelefon piacra léptetését tervezi, minden bizonnyal bízva…..
Igazán környezettudatos mobillal állunk szemben, amikor kihúzom a telefonból a töltőt, ránk szól, hogy a konnektorból is húzzuk ki a dugót, mert akkor kevesebb áramot fogyasztunk. Szép.  De nem ezért szerettem a Sony Ericsson T715-ös mobilt, leginkább azért mert kicsi, szép…..
Az LG legújabb alacsony költségvetésű érintőképernyős telefonja -ami az LG KP500 által kitaposott ösvényre kíván lépni a jövőben - nem más mint az LG GD510. Ez a mobil minden szempontból vonzó lehet a kispénzű mobil…..
Mobilhu 2009.10.13 10:30:30
@RBoris: Valószínűleg drágább lesz kissé az aluminium ház miatt
A G-Invader a régi jól ismert Space Invader Windows Mobile telefonokra (pl. a Samsung GT-i8000 Omnia II) kifejlesztett változata. Az irányítás elsősorban a mobiltelefon mozgásérzékelőjére épít. Unaloműzésre első osztályú! Forrás: G-Invader: Space Invader on Windows Mobile..
Az Ovi Store-ból  beszerezhető Airport Touch játék segítségével megtapasztalhatjuk milyen egy repülős forgalomirányítónak lenni: különböző kisgépek és óriás utasszállítók mozgását kell koordinálni egy kis méretű repülőtéren anélkül, hogy komolyabb balesetet…..
Világszerte 65 millió ember használja szinte kizárólag mobiltelefonon a legnagyobb közösségi oldalt egy múlt héten mért adat alapján,és ez az érték folyamatosan növekszik. Az első mérés 8 hónappal ezelőtt volt, ekkor mindössze 20 millió mobil Facebook felhasználót…..
Mobilhu 2009.09.29 14:37:46
@aggreg: Én úgy tudom a Nokia 5800, meg a Nokia 5530-on biztosan.
Mobil HU Nokia X6 bemutató videó 2009.09.23 15:15:52
A  NokiaX6 mobiltelefon az egyik alternatívaként szolgálhat arra, hogy merre lépjen tovább a Nokia az XpressMusic telefonok vonalán a Nokia 5800 után, méghozzá sokak szerint a megfelelő továbblépésnek tűnik. A Nokia X6 külsejét illetően markánsabb ismertetőjegyeket kapott,…..
Mobil HU Samsung M3310 mobiltelefon 2009.09.23 11:21:03
A Samsungnak valószínűleg megtetszett a Nokia N86 mobiltelefon megoldása a két irányba csúsztatható billentyű kiosztása, és szeretett volna maga is egy ilyen elrendezésű telefont piacra dobni.                   A mobiltelefon tudásban…..
Panasonic bemutatta első Full HD 3D plazma házimozi rendszerét. A 103”-os Panasonic plazma tévé, a vele szinkronizáltan működő 3D-szemüveg és a Panasonic Blu-ray lejátszó kombinációja valósághű háromdimenziós élményt nyújt Full HD felbontásban. Kipróbálnám, mennyire…..
Természetesen nem csak hogy érintőképernyős, de természetesen Qwerty billentyűzettel is ellátták az LG most bemutatott az Európában első Android telefonját. Az LG Etna mobiltelefon 5 megapixeles kamerát, wifi csatlakozási lehetőséget tudhat magáénak.…..
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
A Nokia legújabb okostelefon reménysége, a QWERTY billentyűzettel ellátott Nokia N900 mobiltelefon a volt az a termék ami leginkább lázba hozta a múlt héten a Nokia World 09 látogatóit. Az új Linux alapú Maemo operációs rendszer alatt futó mobiltelefon a legtöbb kommentet vonzotta…..
Mint a Netkutatások blogon is írtak róla, a CheckFacebook.com adatai szerint a Facebook magyar közössége felkerült a legdinamikusabban növekvő országok közé. Egészen pontosan a 10. leggyorsabban növekvő ország Magyarország. Jelenleg amúgy az adatok szerint valamivel több mint 373…..
Minden alkalommal komikus pillanat az amikor a híradás-technikai iparágban egy régóta pletyka tárgyának számító termék végre bejelentésre kerül.                 Aki kicsit is foglalkozik a mobiltelefonokkal, mostanra már tudhatja hogy a…..
Sajnos egyelőre csak Hong-Kongban vásárolható meg a Sony Ericsson W395 mobiltelefon Hello Kitty kiadása, de minden bizonnyal a hazai bakfisok is örvendezhetnek majd, ha megjelenik itthon is. A Sony Ericsson W széria amúgy is az ifjúságot célozza meg zenélős funkcióival, a Hello Kitty…..
A Nokia ügyesen titokban tartotta eddig a Nokia N900 mobiltelefon fejlesztését, gyorsan letudta a pletyka-időszakot és hamar be is jelentette a  Nokia telefonok legújabb zászlóvivőjének megjelentetését, és most már egy fantasztikusan szerkesztett reklámot is összerakott hozzá.…..
Bigyóblog Mini laptop a Nokiától 2009.08.24 14:32:55
A Nokia a Windows-alapú Nokia Booklet 3G-vel a személyi számítógépek világába is megpróbál betörni. Az Intel Atom processzorral rendelkező Nokia Booklet 3G teljesítménye meggyőző, az akár 12 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően, így a felhasználóknak nem kell magukkal…..
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
Mobilhu 2009.08.27 13:42:52
@csmiklos-35: Már csak ha ránézek égnek áll a hajam :) Az lenne a legjobb ha magát a telefont látnák el napelemmel. A Samsung csinált most egy ilyet (Samsung blue earth)