Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yankee75

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történések: Paysinger, Holliday, Girmble az oldalvonal mellett maradtak. Ayers nem mutatta meg magát, viszont Patterson és Beatty visszatért. Odell Beckham Jr. továbbra is a puntok elkapásával foglalatoskodott. Charles Brown volt az első csapat vakoldali tackle-je, Beatty…..
Elkezdődött a futballszezon! Csapatunk megkezdte a felkészülést a 2014-es esztendőre, most pedig az edzőtábor mai napról szóló jegyzeteit olvashatjátok. A punt returner egység a következő játékosokból állt: Randle, Holliday, Beckham, Cruz. A következőképp állt fel…..
Szinte minden szurkolót ez a kérdés foglalkoztat az egyik legjobban. Tavaly összesítésben a 31-dik helyen zárt az egység, ez pedig az egyik oka volt annak, hogy lemaradtunk a rájátszásról. Idén ennél több kell, így érdemes egy összehasonlítást végezni, hogy vajon tud-e javulni…..
A mai nappal kezdetét veszi csapatunk edzőtábora is és itt a remek alkalom megtippelni, hogy ki lesz majd továbbra is csapatunk tagja 2013-ban. A bejegyzést mentsétek el a könyvjelzők közé, jókat lehet majd ezen röhögni az ősszel:D QB (3): Eli Manning, David Carr, Ryan Nassib Carr…..
A tavalyi évben a védelem gyengélkedésének egyik legnagyobb oka a borzalmas pass rush volt. Senki nem teljesített az elvárt színvonalon, így az egyik legnagyobb kérdés, hogy idénre javul e a helyzet. Csapatunk vezetősége mindig is törekedett arra, hogy minél több klasszis defensive…..
Itt a következő draft játék is. Az elsőre "nem túl sok" tipp érkezett, szóval tessék megerőltetni magatokat!:) Most kicsivel könnyebb dolgotok lesz, hiszen csak a Giants választásokat kell megtippelnetek. A feladatotok a következő: Egymás után tippeljetek meg nyolc pozíciót. Ez…..
Találtam egy írást, amelyben összefoglalják jelenlegi cap helyzetünket, ami borzalmasan fest. Ennek a lényegét most összefoglalnám és leírnám hogy is állunk. Jelenleg a következő meghatározó játékosok vannak szerződés alatt: Poz. Név Cap…..
2010 január 29. Egy apró, Közép-európai ország autókkal foglalkozó netes magazinjának szerkesztőségében pár pillanatra ismét egymásnak feszült a két gigász: egy 73 köbhüvelykes koreai négyhengeres Chevy és a 146 köbhüvelykes törökországi dízel Ford.Változnak az idők.....
Yankee75 2010.02.01 21:22:00
@Suttora: Jah...továbbra is elborítja mindenkinek elméjét a germanicusmindenttudus fóbia...:D..LOL
Yankee75 2010.02.01 16:44:30
@redriot77: Khm...bár nem ehhez a "cikkhez"tartozik:)..de azért nem tudom,h.ki-mit szól ehhez:a jövőben a suzuki a wolksvagen diesel motorjait használja az új-friss házasság eredménye képpen..ako most mit is kell majd szidni?..gondolom-mi magyarok-újfent és újra-újra germánok maradunk..:D
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
Yankee75 2009.04.28 22:04:39
@balukp.:
Teljesen egyetértek!:)Szép,igazi mester-ember munka..igényesebb alap kellene a valódi elismeréshez,mert sokaknak ez a masina mindig is a"kis-polák"marad!
Amúgy:grat!:D
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..