Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etc111

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk ki végre: "Soros-terv" nem létezik. Akkor sem, ha ezt Orbán után ezer fideszes tízezerszer elharsogja. Nincs ilyen. Ugyanis ha lenne, már rég szolgáltattak volna rá bizonyítékot is. Anélkül viszont csak uszító, gyűlöletkeltő propagandáról beszélhetünk...
etc111 2017.08.08 16:14:15
@Ballib cenzúrázók réme 25: Erre próbáltam utalni és is ;o)
Illetve arra, hogy szerintem lényegtelen, hogy ki hívja fel rá a figyelmet. Legyen az Orbán, a sarki fűszeres, jobb oldali, bal oldali... tök mindegy.

Nem érdekel, hogy ezzel akármelyik politikai oldal politikai tőkét akar kovácsolni vagy nem. Egy végletekig globalizált és profitorientált világban nehezen tudom elképzelni, hogy a legnagyobb pókerjátékos humanitárius célokkal keveri a kártyát.

És még csak annyi a 'hetes számú bizonyíték'-kal kapcsolatban, hogy egy ilyen kérdés ahhoz hasonlítható, mintha egy állatketi gondozó egy torna tanárral beszélgetne arról, hogy az általános relativitáselmélet miért jó. Ha mi átlagemberek tudnánk, akkor mi lennénk a forbes listáján...
Hazánkban igazi kultikus státuszba emelkedtek a Bud Spencer-Terence Hill filmek, melyre egykori nagy sikerük ellenére sem tettek szert a tengerentúlon. Sokan próbálták már megfejteni, hogy miért vált kultikikussá a színészpáros által készített tizenvalahány film itthon. Itt az én…..
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
etc111 2010.11.24 21:29:06
@Mr. Acid: a "tartozom neked" cédulákat. Arról viszont rendszeres elszámolást is kap....
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Tegnap kigyulladt Kaposváron a volt SZÜV-székház. Több emelet, 150 benttartózkodó ember, óriási füst mindenhol. A mentők és a rendőrök mellett 10 gépjárművel vonultak ki a tűzoltók. A  kaposváriakon kívül a dombóvári, a szigetvári egységet is riasztották, és a…..
Az ORFK különleges nyomozócsoportja talált egy olyan bűntényt, amelyet Hunvald György biztosan nem követett el - adta hírül az MTI. A VII. kerület polgármesterét így már csak fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerűen,…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..