Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabien

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
fabien 2009.10.01 12:05:40
@Ben Zinkoot: Télleg igaz, hogy a blokkon rajta van. De mivan ha kpvel fizetsz és otthagyod a blokkot, mert mondjuk sietsz? :-))) Akkor lehet hogy észre sem veszed. Vagy te mindig minden blokkot átnézel?
fabien 2009.10.01 09:39:47
@RosszQtya: Ha tankoltál volna a soroksári kútnál tudnád, hogy ott tényleg te rakod bele a smart kártyád a terminálba. A bankkártya másik gép, azt nem te csinálod.

"adott smart kártyával max 3x, mert után nem fogadja el a központi gép, de akárhány vásárlóval akinek van smart kártyája."
AB gondolom úgy értette, hogy egy nap hány különbőző emberrel csinálja meg a nőci a lehúzást.
fabien 2009.10.01 12:03:16
@ionsrác: Szerintem nem attól függ hogy lehúznak-e vagy sem, hogy milyen cég kútjához mész hanem azokon az embereken akik ott dolgoznak. Lehet shell-nél is olyat találni ahol kedvesek és aranyosak, de lehet olyan mol-t találni ahol lehúznak ahogy kell.
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..