Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minekpista

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bloggal a célom az, hogy bemutassak egy itthon egyelőre kevéssé ismert ideológiát a Social Justice Warrior(SJW)-izmust és hogy betekintést adjak az USA-ban és a nyugati világban jelenleg folyó kulturális háborúba. Miről szól ez a kulturális háború?A tágabb konfliktus a baloldali kulturális…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Hát ezen már dühöngeni sem érdemes. Az idegesítő csaj egy gyors, könnyen hordozható, hosszú akkuidejű gépet keres 1700 dollár alatt, ezért elfordul a 15 colos, 2000 dolláros MacBook Prótól, de azonban nem fordul oda a kritériumoknak tökéletesen megfelelő 999 dolláros…..
Korábban írtam arról, hogy a gazdasági válság hatására az Apple ötven munkahelyet szüntet meg az egyébként sem jól muzsikáló Enterprise Sales részlegen, most kiderült, hogy az elmúlt negyedévben 1600 eladótól is megszabadultak az Apple üzletekből.Így már csak 14 ezer teljes…..