Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorikiraly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A római határvédelmi rendszer magyarországi szakaszának világörökségi nevezési programja során jutottam el az almásfüzitői római katonai tábor, Azaum feldolgozásához. Szegény tábor története rémmesébe illő, de a hideg veríték sajnos nem csak az eltávozott római…..
vorikiraly 2014.08.18 13:30:07
az alábbi link, B, Zsolt velünk készített filmje: indavideo.hu/video/Almasfuzitoi_7-es_kazetta
Ami valóban szégyenteljes: A Tvk pontosan a romai táborra hordja, és ásatja el az országból idehordott különösen veszélye anyagokat. Akit az iszap feldolgozhatósága érdekel nézzen be a honlapomra.
Jó egy éve, hogy a Tigázról elindultak a történetek, hogyan szerelik le kamu szövegekkel a gázórákat, hogy aztán lopással vádolják meg a fogyasztókat súlyos százezres bírsággal egyetemben. Ezt a "városi legendát" azóta nekünk is megerősítették  egy konkrét példával,…..
vorikiraly 2012.10.16 15:14:45
@batgirl: Én, egy vízteres kandallót építettem be, nagyon egyszerűen lehet rákötni a meglévő hálózatra, és maga a kandalló, a lakás : dísze. Ha beírod a google keresődbe hogy: kandalló, kiad pár-százat. Én Pásztóról vettem, házhoz is szállították.. a fogyasztása: igen kedvező--és persze, én szabályozom. Fa tüzelésű. ha jól emlékezek 130000 Ft. volt
Azt hiszem valami végleg elromlott. Vona Gábornak kicsit talán pihennie kellene. /Bár lehet, hogy csak sok közös porgramja volt Király Andrással .../Eddig csak azt fejtegette ő is, Szegedi Csanád is meg Szabó Gábor is, hogy a Jobbik győzni fog, meg hogy kormányzásra készül. Éppen…..