Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agymester_b

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felejtsétek el néhány percre a mostani, gagyi vígjátékokban limonádézó Eddie Murphyt, és utazzunk vissza a nyolcvanas évekbe. Eddie a legújabb komikus sztár, friss, mint a hajnali harmat és erős, mint Humbák Feri pálinkája. Szóval a mocskos szájú, kekec, de őszinte Eddie…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ön is ismer olyan mondatszerkezeteket, amelyek ha megütik a fülét, legszívesebben azonnal "lekaparná magát"? Esetleg "kifutna a világból", ha meghallja őket? Következzenek a mi nyelvi kriptonitjaink, amelyektől másodpercek alatt tudunk "sikítófrászt kapni".…..
Aztakurva, mi folyik itt! Cristofel után már Pákó is behallucinálta magát a rapbizniszbe. Szegény ember Kanye West-je a Bors szerint tényleg komolyan gondolja a stílus váltást..
agymester_b 2012.09.01 03:55:43
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
ZP-nek nem jött be a Zöld Pardon pénzbedobós beléptetési rendszere, mert a pénzváltó kisasszony unatkozott és csak egy rövidebb műsor és torlódás hatására volt hajlandó rendeltetésszerű tevékenységet végezni:Előrebocsátom, hogy nem vagyok nagy Pardonba járós, jópár éve…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
agymester_b 2009.06.23 13:28:18
Ritka történet, ahol a bank a figyelmes, hozzáértő és segítőkész, de itt mégis ez a helyzet. Ami nagy szerencse, mert a Kalocsai Földhival annyit szívatta a szerencsétlen gazdát, hogy valakinek észnél kellett lennie. Hitelt szerettünk volna felvenni, melynek feltétele az volt,…..
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
agymester_b 2009.06.15 13:35:51
@Bésanyi: Nekem funyirashoz megteszi az Aszok is :-)
Subba De-pression: Dübörög 2009.05.30 23:23:00
Biztosan nagyon nagy életérzést ad, amikor egy Rock kocsmában dübörög az alábbi De-Pression szám, de autóba, BKV-ra, vagy gyaloglábra ragadt ember nem érdemel ekkora bömbölő himnuszt. Igazából ez csak azoknak jár, akik széles hónaljtartásban közlekednek. Őket képviseli a…..
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
agymester_b 2009.06.01 17:06:45
@romano: Azert alazza mindenki, mert jol lathatoan fogalma nincs a kozlekedesrol, autovezetesrol, megis autoba ul. Azt is lehetne mondani, hogy szandekosan veszelyezteti masok eletet. Te talan szolidaritast varsz iranta? Az ilyen kibaszott idiotak szoktak balra indexelni es jobbra fordulni. A Dunaba kene loni az ilyen isten barmat.
Édesapák az Úrban, mi a jó élet ez? Mit csinál két felnőtt férfi csutka fél pucéran egy mikrofonnal és egy szintetizátorral? Remixre szólítjuk fel a lakosságot!   ..
agymester_b 2009.06.01 16:54:35
@Garden of Imre: mi ez a fos fidesz reklam ember?
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
agymester_b 2009.06.01 12:54:54
@jesszumpepi: nem vagod melyikben van az a Wagner iras, amelyikben az az ember van, aki meg nem latott ufot? Regota keresem.
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
agymester_b 2009.05.16 21:42:04
@Animacs: Hihetetlen mennyit isznak. En tegnap szolgaltam fel egy halotti toron, 2kor kezdodott, 4-re az 50 fos tarsasag haromnegyede merev reszeg volt. Es 50-60 eves korosztalyrol beszelek. Amugy alap az ebedidoben 2-3 korso sor vagy pohar bor a legtobb embernel.
David olyan átverés áldozata lett az Auchanban, amit bizonyítani ugyan nehéz lenne, de mi abszolúte hiszünk neki, mert egy ilyen sztorit az égvilágon semmi értelme nem lenne kitalálni. És nincs az a Homár vagy olvasó, akinek ilyen beteges fantáziája lenne. David ugyanis…..
agymester_b 2009.05.11 19:35:28
@Andie: segg szor :-)
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
agymester_b 2009.05.11 17:08:37
@a.c.a.b.er: sajnallak, hihetetlenul ostoba ember lehetsz.
A múltkori körkérdésre adott rengeteg válasz után egy olyan hobbimnak hódoltam, aminek már évek óta nem: tősgyökeres budaiból átváltoztam turistává, akit minden budapesti sarok után valami meglepetés vár, akinek itt minden új. Ez az állapot, amikor az ember addig észre nem…..
agymester_b 2009.05.11 02:15:15
@öntelt radírpók: Kedves tosGYOKERes budapesti baratom, fejtsd mar ki legyszives a videkiek ellen erzett "burkolt" ellenszenved miertjet. En 12 evet toltottem el Budapesten, nem lakoskent, bejaro videkikent. Gyakorlatilag nincs olyan hely, ahol nem jartam. Imadom Budapestet! Imadom az epiteszetet, a zegzugos utcakat, a Duna partot, Obudat, es meg sorolhatnam. Azt mondod, hogy a videkiek az oka mindennek(nem szoktak hozza a nagyvarosi lethez blablabla) a lenyeget osszefoglalva. En videkikent immmaron 3 eve Londonban elek. Ami NAGYVAROS. Tegyuk ehhez hozza, hogy a nagyvarosokhoz kepest, Budapest piciny. Elmondhatom magamrol, hogy sikerult beilleszkednem(nem magyarok segitsegevel jutottam ki, igen, tudok angolul, teljesen egyedul, magam szervezte modon jarom az utam), angol baratokra szert tennem, es jol erzem itt magam. Annak ellenere, hogy Budapestet meg mindig a szivem csucskenek tartom, azt hiszem, hogy videkikent nem artok semmit Londonnak, beilleszkedtem es jol erzem magam. Amugy a kerdesem az lenne, hogy definialnad a videki kifejezest? Varom valaszod.
HamPLÓ Mit szeretsz Budapest(b)en? 2009.05.05 19:12:00
A Városkép blogon ment a polémia arról, hogy kinek mitől élhető és/vagy szerethető Budapest, és egy kommentező rádöbbentett, hogy ma még több dolgot szeretek Budapestben, mint tizenöt évvel ezelőtt. Én, aki gyakran foglalkozom a várossal, sem veszek észre dolgokat... ki…..
agymester_b 2009.05.07 02:37:19
@Hamster: jaszkarizas, ezt egy regi haveromtol hallottam, es azota sem, o nagykovacsi szuletesu volt, talan ismered, mindenesetre jol esett, hogy eszembe juttattad.
agymester_b 2009.05.07 02:38:55
@agymester_b: bocs az off miatt
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
agymester_b 2009.05.06 02:37:17
@Balance Of Power: Hoppa, hasonlot akartam irni, szinten gyerek nelkul vagyunk, viszont megoldjuk magunk a fozest, heti 3-4, alkalommal, es ferfiember letemre ennek a felet en csinalom, szintugy a bevasarlast, takaritast.
Van úgy, hogy egy bonyolultabb ügyben az ügyfélszolgálatossal nehéz eljutni a megoldásig, mire minden részletet és adatot tisztázunk, de Maci most rendesen beletenyerelt. Egy egyszerűnek tűnő lakcímváltozás és csekküldés jutott el odáig, hogy begépelje nekünk a teljes…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..