Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigrincstappancs

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                           Kedves Kutyások és nem kutyások!  ....avagy állattartók és többiek....Az itt megjelenített történetek és képek NEM a képzelet…..
Critical Mass egy másik nézőpontból... mod027 lencséjén keresztül.És igen, elismerem, hogy vannak korrekt, szabályokat betartó, kreszt ismerő kerékpárosok is...kár hogy nem annyian, mint kellene.Előttük tisztelgem ezzel a képpel.A fotót mod027 készítette, köszönöm neki…..
Critical Mass...Azaz mért utálom a kerékpárosokat.... Nem, sosem kerékpározom. Nem, soha nem is fogok.  Amennyiben mégis, nem, sosem fogom szidni közben az autósokat, a gyalogosokat, a kormányt meg a Tóth Jóskát. Sőőőt a szomszédot, meg a pártot, meg a Nagy Lajost, meg a H.…..
Kedves véletlenül ide tévedt Látogató! :)            Ha már ide tévedtél, szeretettel üdvözöllek az oldalamon.A blogom magamnak írom, afféle emlékiratként...de nevezzük egyszerűen naplónak.  Könnyen elképzelhető, hogy…..
Ezt a kérdéssort loptam, de... :)) 0.  Vélemény magáról: Nehéz ember, nem ajánlom. 1. Hol fogtad utoljára valakinek a kezét? Tegnap, PiciCsöppét, az utcán. 2. Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd? Nem. Elsők közt lőnének fejbe a nagy szám és a hülye…..
         Végzet vagyok, vagy kezdet,Fojtogató, avagy lélegzet.Élet vagyok, vagy tán halál?Sötét titok, örök talány.Napfény vagyok, vagy tomboló vihar,Megbízhatatlan, vagy ki örökké kitart.Ellenség vagyok, avagy barát?Sötét titok,…..
Mi az, ami miatt az egyik ember közömbös, a másik ellenszenves, a harmadik szimpatikus, és miért éppen Ő? És ha éppen Ő, akkor mégis miért nem értem, miért nem ért meg? Vagyis mi az ami miatt egy barátság működik, és mi az, ami miatt mégsem működik az, ami addig (akár…..
2009-04-06 11:34 barikád.hu "A magyar embereknek aközött kell választaniuk, hogy elveszítik az állásaikat, vagy átmenetileg lemondanak a jövedelmük néhány százalékáról" - mondta tegnap Bajnai az MSZP kongresszuson. Nagyrészt kik fognak lemondani erről a "néhány…..