Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gallardo007

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagyon jól néz ki a Spec-V változat.Gyönyörű felnik,kipufogók,szín,beltér és még sorolhatnám.Ja.. és gyorsabb,erősebb,és minden technikai adatában jobb mint a "mezei"GT-R.Elsőnek ebben a színben jön,de később még lesz fehérben is.77399 Nissan GT-R R35 Spec-V…..
Gallardo007 2010.03.17 08:45:46
@SeprangbronzeM5: Az AA szép, ez tény, csak a felnit baszarintották el, ami sokat dobna a gép megjelenésén.
 Először  Kyosho R8-at szerettem volna.Írtam is bejegyzést a blogba hogy ő lesz a következő.Ám nem alakultak jól a dolgok.Labdacstól szerettem volna megrendelni,de sajnos addigra már elfogyott arról az oldalról ahonnan ő rendel,és sajna csak feketét,meg ezüstöt tudott…..
 Elég jó képeket találtam az AA LP560-4-ről.Remélem hamarosan megjelenő zöld,és kék változatról is minél előbb találok képeket.Ugyanis vagy ez a fehér,vagy a narancs,esetleg a zöld fog beparkolni hozzám...
 Nagy nehezen,de végül eldöntöttem hogy a következő kyosho modellem az R8 V10 lesz.Ez lesz a 2. modellem ebben az évben.Majd fogok róla írni egy bemutatót.Valószínűleg február végéig össze tudom gyűjteni az árát.Néhány kép a blogban eddig sokat szereplő…..
Gallardo007 2010.02.21 09:54:02
@modelcar: A kéket, nem akarlak semmire rábeszélni, de a Vitaráék ma rendelnek Modelissomoról és több mint valószínű jobban járnál, és lehet én is benne leszek szóval a posta osztódik.
 Nagyon gondolkozok hogy az R8 V10-et vagy az M3-at vegyem meg.Az első kyosho-m,a nissan GT-R,az idei első autóm ráadásul.Szóval szépen kezdtem az évet:DAnnyira megszerettem a kyoshokat hogy most a következő is kyosho lesz.Szóval ha valakinek van véleménye  hogy szerinte…..
 Nagyon szép egy autó az R8,és ráadásul kyosho minőségben fog megjelenni.Ezt mindenképp szeretném a gyűjteményemben tudni.           ..