Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G u r u

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevalljuk, annyira nem indultunk be az olimpiától, de azért nap közben fél füllel szoktuk hallgatni a sportrovatból átszűrődő versenyzajokat, otthon a vasárnapi mosogatás közben pedig csak odakapcsoltuk az MR1-ben közvetített egyéni karddöntőre. Az olimpián egyaránt hallottunk…..
Puzsér Róbert személyében végre egy tisztességes ember is helyet kapott a Csillag születik zsűrijében, akinek az agya és a szíve is egyaránt a helyén van! Lelkendezett Dr. Thürmer Gyula a tehetségkutató fináléját követően, aki szintén nagy rajongója a műsornak, bár inkább…..
A Queen legendás gitárosa, Brian May az Independetnek nyilatkozva elmondta, annak idején szívesen csatlakozott volna az AC/DC-hez. Persze gyorsan hozzátette, hogy mármint akkor, ha soha nem ismerkedik meg Freddie Mercuryval és a többiekkel, és nem lesz tagja a Queennek. A zenész elmondta,…..
G u r u 2012.03.28 15:02:39
@Brando: Nálam a kérdéses vitában a szubjektív rangsorban May előrébb áll, mint Angus, de a numero uno nekem is Gilmour. Zseniális hangzás, érzelemgazdagság, kreativitás, fülbemászóan megjegyezhető (de a giccsesbe nem hajló) dallamszólók, ahol minden hangnak megvan a helye és a szerepe!

www.youtube.com/watch?v=IwJxLAN88Og&feature=related
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
G u r u 2010.12.20 09:07:12
Érdekes, hogy nekem mind énektudásban, mind körítésben a Megasztár jött be sokkal jobban, mint az X-faktor. Hozzáteszem, valszeg elfogult is lehetek, mert amikor még párhuzamosan ment a 2 műsor szombaton, akkor is csak a Megasztár szüneteiben néztem az X-et. Mindenesetre nekem nagy pozitívuma volt a Megának az élő zenei kíséret, a nagyobb színpad, a több táncos, a két profibb műsorvezető (Kaludia a valódi poénjaival Ördögh Nóra izzadtságszagú előre kigondoltjainál, és Tillának a versenyzőket megnyugtató jelenlétével) valamint a katasztrofális Eszenyi Enikő kivételével a zsűri is (bár egyetértek azzal is, hogy Presser nimbuszának sem fog már sokáig használni a szereplése ezekben a zsűrikben. Nagyon ellenszenves, és mű volt számomra az X-ben a mentorsággal járó végtelen elfogultság a saját istálló versenyzői mellett, és az egész műsor forgatókönyvének sütően manipulatív, mesterkélt, érzelgős, és művi jellege, ebből a szempontból is sokáig sokkal természetesebbnek éreztem a Megát, bár el kell ismerni, hogy a döntők vége felé -sajnos- ők is erőteljesen belehúztak ebbe a műfajba, aminek látványos végkifejlete lett a döntők vége felé a producerek által "kegyvesztetté vált" Szíj Melinda kiejtésére irányuló multi csatornás össztűz (hozzáteszem Melinda kiesése jogos volt, csak annak mesterséges előkészítésének módja volt gusztustalan). Természetesen a két döntő 12-es mezőnyét összehasonlítva is érzek minőségi különbséget a Mega javára, de sztem sem a legjobbak jutottak a döntőbe egyik vetélkedőben sem. Míg a Megában Giorgio, Lakatos Yvette, és a Fivérek volt számomra a leginkább hallgatható, az X-ben Veca mellett a középdöntők végén kihullott nyírmadai kislány, és a félprofi Wolf Kati voltak a legkitűnőbb hangú versenyzők. Sokáig azt hittem, hogy Király L. Norbi egy valódi unikum, egy őstehetség, de a döntősorozat közepétől kezdve sajnos elhitte magáról, hogy ő egy világsztár, és elgörcsölte a versenyt. Ezzel együtt remélem, hogy a verseny végeztével ő majd visszatalál a természetes Norbi énjéhez, ami igen szórakoztató és piacképes lehet. Zármondatként még annyit, hogy mindenek ellenére 100-szor inkább Megasztárok és X-faktorok, mint VV-k és BB-k!
Király András, a Jobbik szóvivője a párt honlapján közölt önéletrajza szerint átlagos jobboldali fiatal. ”Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
  Újabb két autópálya-szakasz épül Horvátországban: az A12-es 86 kilométer hosszú lesz, s 45 milliárd forintnak megfelelő kunából épül, ez körülbelül 0,5 milliárd forint kilométerenként. Igaz, egy 23 kilométeres szakasz már létezik gyorsforgalmi útként, amit csak…..
Nem túl örömteli végignézni, hogyan játszottunk 0-9-et a 24-szeres világbajnokkal, de megvannak a tanulságai. A magyar válogatott ennél sokkal többet tud, és ezt minden bizonnyal már kedden megmutatja. Alant St. Louis mesterhármasa és még hat gól. ..
G u r u 2009.04.27 15:39:48
@Szalo:

Miért Szalo, szted, ha mondjuk legnagyobb formában védő Dominique Hasek véd tegnap a magyar kapuban, akkor hány góllal úsztuk volna meg tegnapi találkozót? Esetleg még 0:0-ra is ki tudtuk volna húzni?

Honnan veszed azt egy meccs alapján, amikor David játszott Góliáttal és David kapuját védte valaki, hogy ugyanaz a valaki a Góliátok kapujában nem védett volna sokkal hatékonyabban?

Fel szeretném hívni a figyelmedet arra a tényre, hogy ma azt olvastam az IIHF honlapján, hogy már készül Szuper Leventével a sztárriport!
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..