Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzsombi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Én vagyok a hülye, megint 2012.09.27 10:37:28
Winkler nemrég kétszer is írt a méregdrága RS Taichi nyári kesztyűjéről, amit már harmadik szezonban használ, legnagyobb megelégedsére. Hogy ez a méregdrágaság mennyire relatív, gyorsan megtanultam, méghozzá a saját bőrömön. A kézfej egészen újszerű, persze alig két…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
Tessék, a végére csak összeszedtük a képeket, videókat. Ilyen volt az idei kiállítás, jövőre ismét találkozunk! 260Z, 240Z, 360Z      ..
 Szívatja a ferihegyi pénzváltó a külföldre utazókat? - teszi fel a kérdést a Pénzcentrum.hu egyik hűséges olvasója. A nemrég új nevet kapott, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ugyanis meglepő árfolyamok várják az épp gépükre várakozó gyanútlan…..
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
mzsombi 2010.12.11 20:31:07
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Annyi érdekes autó van a világon - az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy leragadjunk egynél." - ismeretlen kínai filozófus gondolata a XIII. sz. közepéről. Nem, nem a Mercikről lesz szó, nem is a motorjaimról. A Panda most a sztár, ezennel utoljára talán. Öreg kicsi Fiatom egy…..
Tegnap kora délután beugrottam Handráshoz a legkisebb Apple-ért, aztán Dórával felugrottunk Gabihoz, Brigi gazdájához, és elhoztuk tőle az egykori Apple-csajt, a fékevesztett dühöngő vadállatot. Pár órája modellt álltak nekünk ketten, ahogy láthatjátok, Brigi, a valójában…..
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
Van mit javítani a vietnami Apple-részleg munkáján, ugyanis mostanában rendszeresen onnan szivárognak ki a titkok. Legutóbb a negyedik generációs iPhone-ról láthattunk néhány fotót, most meg a frissített MacBookról került napvilágra néhány részlet. Például a készülék…..
mzsombi 2010.05.18 11:05:21
Kedd van, a frissítések ideje, főleg hogy néhány Apple-termék már jócskán megközelítette, illetve el is hagyta  a termékfrissítési ciklusának szokásos hosszát.Ilyen például a MacBook Air, amiből az új verziót a jól értesült ausztrál Macworld jósolja mára, de vannak…..
mzsombi 2010.05.13 17:48:08
@nemetha: Najah, mindig csak az ígérgetés. Egy hónapja jelentették be, aztán sehol semmi, én is csak várok. Van egy olyan érzésem, hogy csak júniusban lesz MB Pro-m... :(
 Ezt a kifejezést sok helyen hallani és olvasni, és nekem mindig kicsit értelmetlenül hat. Ha valami elveszik, akkor eltűnt, nincs meg! Az hogy valahol, valamelyik pusztában évtizedek óta rohad és zabálják a termeszek, még nem jelenti azt hogy „elveszett”. Nekem…..
mzsombi 2010.05.05 00:18:06
@teddybear01: Ott van az még, amennyire tudom. :)
Szeretem az ilyen szép hosszú nevű kezdeményezéseket, mint a MacBook Repair Extension Program for Hard Drive Issues, mert - szemben a jellemzően rövidebb nevű kezdeményezésekkel -, sokkal hosszabb a nevük. Nem igaz?A program a 2006 májusa és 2007 decembere között vásárolt…..
Következő dalversenyünk játékosait szólítom színpadra, feltéve, ha kijönnek a sminkszobából! Azaz kérem, avászkodjanak már ki onnan, ha megy, akkor villantás nélkül. (Persze, ha mindenáron villantanának...) Szóval, nem is tudom, hogy kimondani, vagy leírni nehezebb a két…..
mzsombi 2010.02.14 11:45:56
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
Most éppen a Sciennet és a Lyoness van soron, de csaknem évente születik egy-egy új csillag (cég, szövetkezet, baráti társaság), amely arra épít, hogy a belépők gyakorlatilag a semmiből gazdagodhatnak meg. E két díszmadár (és előttük nem kevesen) ráadásul termék nélkül,…..
mzsombi 2009.12.11 15:21:14
www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHg

Ez szerintem mindent elmond... :D
Kár, nagy kár, hogy úgy tűnik, még mindig nem sikerült feltalálni a barátságos beszervezős üzletet, az átverésmentes piramisjáték-szerűséget, szimpatikus MLM-hálózatot. A Sciennet körül az a fajta felhajtás van, ami valahogy mindig bekövetkezik, ha valaki…..
Erdekes kerdoives felmerest talaltam. Megkerdeztek embereket kulonbozo eletkorokban: Mire gyujtenenek, ha 10 evvel fiatalabbak lennenek? A felteves az, hogy minden ember egyforma. Ha tudni akarod, mire kell most gyujtened, kerdezz meg nalad 10 evvel idosebbeket, mit szeretnenek, mire kellene most…..
A forint meg az euro meg a tobbiek. Legtobben csak a nyaralas miatt valtanak penzt, de talan mostanaban neked is eszedbe jutott, ha ennyire gyengul a forint, erdemes lenne atvaltani eurora. Vagy meg mindig van egy kis dollar a nyaralasbol, ezert most visszavaltanad forintra. En havonta kb. egyszer…..
Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy a K&H e-bankon keresztül kezdeményezett euró átutalása összességében majdnem tízszer annyiba került, mintha besétált volna egy K&H bankfiókba, felvette volna készpénzben a megtakarítását és befizette volna a másik…..
Éjjel fél tizenkettőkor még Árva várát nézegettük a térképen, Szlovákiába indultunk volna knédlit tömni, tatrázni, ahogy három héttel korábban meg is beszéltük. Aztán Mariazell lett a dologból, és ezt az özönvíz ellenére sem bántuk meg. Vélemények az azonos című…..
Szertár CD buborék 2009.08.05 07:18:00
 Felejtsd el a szappanos vizet! Fújj buborékot CD-ből! A videómegosztó oldalakon időről időre felbukkannak király kísérletek, vagy legalábbis annak látszó tartalmak. Ezek aztán futótűzként terjednek, boldog-boldogtalan koppintja, már ha nem kamu az egész. No, én sem…..
A frissen bemutatott Piaggio MP3 Hybrid megosztotta a robogósokat. Sokan ragaszkodnak a robbanékony benzinesekhez, igaz, egyre szélesebb az elektromos hajtású gépek felhasználói köre. Az olaszok régóta várt robogója a két tábor közé verne hidat a hibrid hajtás előnyeivel, és…..