Regisztráció Blogot indítok
Adatok
padlizsan

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi szembesítés után a Zsanett-ügy továbbra is ködös, hiszen az összes ügyvéd fújja ugyanúgy a magáét, mint eddig, és cáfolgatja egymás állítását, mint eddig. Ilyen helyzetben a legszánalmasabb az a riporter, aki eljátssza azt a szerepet, hogy ő már átlátja a…..
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..
Most ez dadaista költészet, szürrealista újságírás vagy egyszerűen csak egy interjúgeneráló szoftver bétaverziója? Mert hogy a Népszabadság Tv Magazin Sipos Pállal készült interjújában olyan kérdések és válaszok következnek egymás után, hogy az még Tristan Tzarának is…..
Csáp Géza Tortával dobni pofán 2007.03.22 16:30:00
Jól van, akkor zárjuk a demóversenyt egy tanulságos hiphoppal! Hiszen ez a műfaj a bölcs megmondók vajaskenyere, korunk Platónjainak műzliszelete, a frappáns igazságok alfája és omegája. Társadalmunk szószólói tudják jól, a rosszcsont lurkókat ma már csak rímekben lehet…..
Mit tett szegény Béláné, hogy kelta tutujkázást merészeltek beküldeni? Úgy nézek én ki, mint a magaskultúra pápája? Lecsót eszek rakott krumplival gyerekek, nekem ez a zene még tamponreklámban is sok. De egye fene, megkritizálom. Úgy tűnik három key-account manager spiné…..
Csáp Géza Eltávoltítva 2007.03.08 10:05:00
A szerkesztőség emberiségbe vetett bizalma dőlt meg a minap, amikor kiderült, hogy Büntető Béláné demóversenyének egyik résztvevője nem maga adta be nevezését a versenyre. A csalás miatt kénytelenek voltunk a pályamunkát kizárni. Reméljük, hogy ezentúl mindenki ügyel majd a…..
Csáp Géza A liftzene Hofmannjai 2007.03.06 12:05:00
Bioman, ez már név! Előre láttam: tökös, kigyúrt arcok zöldre kent arccal, kamuflázs overálban greenpeaces lolitákat gyaláznak a legsúlyosabb ipari grindcore-ra. Ez már valami, pöktem a tenyerembe, aztán majdnem hívtam a vejemet, mert a Pista akkora nyálas fasz, akinek tetszik ez a…..
Koriander, megboldogult édesanyám! Aztán látom, hogy pécsiek, akkor meg úgyis mindegy. Egyszer voltam Pécsen, az uránvárosi SZTK-ban katéterezésen, ennél kedvesebbet nem is tudok mondani a városról. Nem csoda, hogy befordultak szegény fiúk és az alkoholos delíriumból a valóságra…..
Észrevették, hogy így év vége felé egyre különösebb dolgok történnek? Most nemcsak a Szűz Komodói Sárkányra gondolunk, persze arra is, de Madafaka, a húszfős underground koncertek elszánt látogatója legutóbb Király Linda produkcióját tekintette meg. Furcsa.Elöljáróban…..
Amikor Csáp elindult, arra gondoltunk, képtelenség lesz elolvasni ennyi könyvet, azért egy jó csomó könyvbe csak beleolvasunk, és ez lesz a „beleolvastunk” kategória. A beleolvasás mértékét hatvan oldalban állapítottuk meg, de mostanra világossá vált, hogy egy jó…..
Csáp Géza Alázás konzervbabbal 2006.12.15 12:00:00
Nem tudom: szerintem ízléstelen dolog fiatalon azon spekulálni, mennyi ideig fog élni az ember, betölti-e a kilencvenet, a százat. Az ember legyen nagyvonalú, amíg lehet, úgysem fogja senki számon kérni rajta. Amikor meg már a vég közelít, valószínűleg nem lesz energiája self-help…..
Szerintem a rock akkor jó, ha festett arcú, szőrös férfiak macsós dolgokat üvöltöznek hatalmas bőrszerkóban, lehetőleg valamilyen középkori fegyverre emlékeztető gitárral a kezükben. Ezzel szemben azt kell látnom, hogy az összes mai rockert a matekszakkörök szemüveges világa…..
A rajongásnak is van határa, gondoltuk eddig, pedig nem, nincs neki. Az egy dolog, ha az ember a szobája falát Nox poszterekkel dekorálja ki, mert legfeljebb nem látogatja meg senki, ami adott esetben még áldás is lehet, esetleg vesz magának egy Pély Barna arcmásával ékesített…..
padlizsan 2006.12.07 11:18:42
A Slayer hivatalos oldalán (www.slayer.net) a videók között van egy, ahol a faszi az alkarjába véseti pengével a logót. Most éppen ez a második videó, Slayer slashing a címe.
Csáp Géza Fehér és szar 2006.12.05 11:34:00
A humoros rapnél kevés rosszabb dolog van kis hazánkban, de nálunk nem az N.W.A. dobálta a rímeket, hanem Geszti a.k.a. Kurvakibaszott Vicces MC. A rap ezért halott Magyaroszágon: vicceskedő majmok azt hiszik, hogy a rímeknek és az ütemeknek csak véletlenszerűen kell találkozniuk.…..
Csáp Géza Szigorú elmebaj 2006.12.05 11:34:00
Mi ez a név, gyermekem? Mindenidők egyik legrosszabb névválasztása egyértelműen egy Kozsó alteregót rejt, aki álmában szintetizátor virtuóz volt, majd felkelt. Citrom egy olyan előadó, aki azt hiszi, hogy a zene a nyolcvanas években alakult ki, majd a nyolcvanas években megszűnt,…..
Csáp Géza Koravén metálosok 2006.12.04 13:57:00
Szentül meg voltam győződve arról, hogy a lovaglós-kardozós dzsidzsimetál kategóriában kizárólag ötven felettiek zenélnek, akik öreg, festett hajú hősökként rázzák a gitárt, de tévedtem, hiszen a műfajnak tini áldozatai is vannak. Ez egy teljesen más megközelítése a…..
Csáp Géza Tesiből felmentve 2006.11.30 17:04:00
Az élet banális dolgairól írni mindig is a költészet speciálisan elszigetelt bugyraiba tartozott. Megannyi meg nem értett zseni írhatott már verset fülpiszkálásról, sorban állásról, esetleg fűnyírásról. A Flying Backwards zenekar pont a fogszabályzás borzalmait zenésítette…..
Gondolom, nem kell túl sokat magyaráznom, hogy blogokból könyvet csinálni miért értelmetlen, önellentmondó tevékenység, népiesen: fából vaskarika. A netes naplókra jellemző közvetlenség, interaktivitás, folytatólagosság mind kivész, és a szövegek – legjobb esetben -…..
Csáp Géza Grandpierre Karácsonya 2006.11.29 14:01:00
Grandpierre "Vágtázó" Attilát nem érheti a vád, hogy nem teszi a dolgát; bár esetében már azt sem könnyű definiálni, mi a dolga. A csillagász-filozófus-zenész egy olyan könyvet mutat be ezúttal az ajándékozási szezonra, amire - saját bevallása szerint - még maga sem…..
padlizsan 2006.11.29 15:36:37
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..
Az enyhén goás háttér előtt pózoló zenekar igézően keveri a műfajokat. Van itt funk-szerű alap, van U2-ra hajazó magas gitár, költőinek szánt, kozsós szövegfordulatok, és megszólal minden létező effekt a káosz-refrén alatt. Sőt, külön adalék még, hogy olykor…..
Csáp Géza Illedelmes faszozás 2006.11.27 17:04:00
A magyar hiphop legfőbb sajátossága, hogy nem nyolcadik kerületi gettólakók, hanem budai úri fiúk rappelnek a bűnről, az utcák kemény törvényeiről és a sarki luvnyákról. A valóság ismeretének teljes hiányában Lajos színre lépése nyit új fejezetet. Lajos rappelése szerint…..
Talán az életkorom miatt lehet, de nekem a rock igazából a Stonesig tart. Akkoriban még jóképű macsók voltak a rockerek, és a zenéjük is viszonylag élvezhető volt. A mai zenekarok már csak satnya kis semmirekellők, ugrálnak, kiabálnak, és közben a gitáros végig egyetlen…..