Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bali77

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha meg kellene mondanom, melyik a legaktívabb (értsd: a legtöbbet a kultúrára és a legkevesebbet a politikára költő) szervezet a határon túliakat képviselők között, akkor a Magyar Egyesületek Szövetségét mondanám Horvátországból. Érdemes megnézni a honlapjukat, bocsánat a…..
Bali77 2012.07.14 14:18:11
 GYŐZÖTT A JÓZAN ÉSZ  !!! CSODÁS  reggelre ébredt ma KŐBÁNYA !  Örömmel  gratulálok   a Fidesz – KDNP megválasztott polgármesterének és képviselőinek  valamint  Kőbánya felelősségteljes választópolgárainak !!!Győzött a…..
Bali77 2010.10.06 14:17:45
@Kőkobaki: :-)
Bali77 2010.10.06 14:42:34
@Kőbányász:
Tisztelt Kőbányász!

Köszönöm üdvözletét, igérem ezután is próbálom követni írásait. (Képviselőnek viszont csak az eskütételem után fogok számítani, de köszönöm a megelőlegezett címet.)

Sajnálom, ha úgy érzi, hogy megbántottam írásommal, valóban meg voltam győződve róla, hogy Ön Fidesz szimpatizáns és - lehet nehéz ezt manapság elképzelni, de -tényleg örültem, hogy örül a győzelmüknek, csakúgy mint a kőbányai választók 51%-a.

Meggyőzni nem állt szándékomban, mindössze az én nézőpontomat írtam le. Ha azt mondja, hogy ezt a blogot nem erre szánta, igérem többet nem írok be véleményt.

Üdv:

Tóth Balázs
Ma délután lejárt az ajánlószelvények gyűjtésére rendelkezésre álló - jelentősen megrövidített – idő. A hivatalos honlapra folyamatosan kerülnek fel az indulók, ezért egyelőre végleges számokról nem beszélhetünk. Néhány dolog azonban már most látszik. (Fotó:…..
Bali77 2010.09.07 14:14:59
@radala:
Azért, mert nem értünk egyet a kopogtató cédulák gyűjtésének jelenlegi rendszerével, még össze tudunk gyűjteni sokat is. Általában amúgy is leadjuk az összegyűlt KC-kat, szóval nyomon követhető, hogy mennyit tudtunk összegyűjteni.

"vagy titokban összefognak az mszp-vel" Nagyon érdekelne, hogyan lehet kivitelezni, hogy titokban összefogunk egy másik párttal, de a nyilvánosság számára ebből semmi nem jön le...
Bali77 2010.09.07 14:21:37
@BonFire:
Nem tudom eldönteni, hogy egy önmaga álomvilágában elveszett dilishez, vagy egy duzzogó gyerekhez hasonlítasz-e inkább, aki hisztizik, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő szeretné.
Meglepő Facebookos beszélgetésre hívta fel a figyelmünket az egyik olvasónk. Az LMP egyik képviselője kiszámolta, hogy egy képviselő bruttó 533.340 forintot fog hazavinni. Erre a felvetésre reagált egy másik LMP-s képviselő, a vuvuzelához is értő Ertsey Katalin. Elmondta, hogy ő…..
Bali77 2010.05.27 11:26:31
A bejegyzés második része teljes félrevezetés - nem tudom, ki lepődik meg ezen egyáltalán. A Fideszes Harrach Péterrel vitatkozott. A Fidesz családbarát munkahelyeket, vasárnapi munkaszüneti napot akart, hogy "védje" a családokat. Katalin szerint ez képmutatás, amikor éjfélig nyomatják a Parlamentben az üléseket, sőt szombaton is. Neki, kétgyermekes anyának ez szörnyen megterhelő, míg férfitársainak kevésbé. Erre vetette fel, hogy a Parlamenti ülésezésben is gondolhatnának a családbarát napirendre. A teljes cikk:
index.hu/belfold/2010/05/27/az_mszp-t_zarjak_gettoba/?rnd=510
"Harrach szórakoztató vitába keveredett a nők szerepének kérdésében Ertsey Katalinnal. Az elempés politikus gyermeket nevelő, dolgozó nőként a családbarát munkahelyeket szeretne, erre válaszolta Harrach, hogy ők is. Viszontválaszában Ertsey a vasárnapi nyitvatartásra terelte a szót, és az éjszakába nyúló és a szombati ülésnapokra panaszkodott. Harrach köszönte, hogy képviselőtársa beavatta magánéleti gondjaiba, de közölte, hogy a vasárnapi szabadnap számára világnézeti kérdés, például nem szeretné, ha a dolgozó anyák lemaradnának a családi ebédről. Talán ő is félreértette Ertseyt, ahogy a tudósító is, aki azt hitte, a képviselő vasárnaponként vásárol. Pedig ő nem a vasárnapi szabadnapot kifogásolta, hanem Fidesz és a KDNP által diktált, családbarátnak nem nevezhető parlamenti munkarendből levezetetten "hitetlen, ájtatos családozást"."
Bali77 2010.05.27 11:36:30
A Youtub-os videó hogyan kapcsolódik a bejegyzéshez?

@egervari51: Szép dolog ez a demokrácia, amiben az ilyenfajta hozzászólások is helyet kaphatnak. Persze az ilyenfajta hozzászólók azt már nehezen viselik, ha velük egyet nem értők fogalmaznak meg véleményt. És szerencsére a többség nem ért egyet az ilyen nemzetáruló, náci eszmékkel. Megértem, hogy ez b@ssza a csőrét az ilyenfajtáknak.
Miután az LMP és az MSZP megvívta első párbaját, úgy tűnik nagy változások fognak beállni a volt kormányzópárt háza táján. Helycserés támadások kezdődnek a pártban és azon kívül is. Mint köztudott, az LMP ellenállt "Ildikó néni" csábítóan fenyegető…..
Bali77 2010.04.19 14:20:57
@Darvon: Na ezzel teljesen egyetértek! Tetszik a szlogen! :-)
Bali77 2010.04.19 14:27:54
@ironic_man: Bocs, valóban benéztem a neved. Milyen vitáról beszélsz? Néhány sor alatt az LMP-ségből eljutottál a teljes tagadásig, csak mert törvény előtt szeretnénk tisztába tenni, hogy egyik politikai ellenfelünk ne csaphassa be a választókat a mi szlogenünkkel. Te milyen jelzőt mondanál magadra?
Bali77 2010.04.19 14:29:20
@flea: Na most ezt a tetszettek volnás dolgot nem értem...

(Tudom, hogy Antall József mondta és azt is, hogy mire, csak azt nem értem, hogy jön ide.)
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
Bali77 2010.04.13 10:32:53
@Bougheau Tschichka: Érvelésed logikája előtt biztosan meg is hajolnak azok, akik olyan buták, mint az aludttej...
A főtéren nem szabad „tüzelni” a polgárokat kampány idején. Levelet kaptam lájf. Köszönöm küldőjének. Íme csonkítás nélkül: „Kívülálló számára is eléggé furcsa dolgot tapasztaltam múltkor Debrecen városának főterén. Kb. 10 napja a helyi LMP-sek…..
Bali77 2010.03.17 11:54:00
LMP-sként olvastam végig a cikket és a hozzászólásokat. Úgy látom, Debrecenben főleg az SzDSz utódpárt teória működik. Aki szereti az összeesküvés elméleteket, annak itt van ez a NOL-os cikk, miszerint Fidesznövendékek vagyunk. Kb. ennyit érnek ezek a találgatások! nol.hu/velemeny/20100311-hulye_vagy__fiam_

Van viszont egy nagyon pozitív dolog a cikkben és a levélíróban. Más párt szimpatizánsakén sem hajlandó elnézni, ha az LMP-t (és persze gondolom más pártot is) igazságtalanság ér. Ez a magatartás az, amely a pártok felett újra összekovácsolhatja az országot, a nemzetet. És mégvalami. Ha a "saját" pártunknak sem nézzük el, hogy korrupt...
Bali77 2010.03.17 14:13:20
@mókus(s): Nem tudom, mit értesz ez alatt pontosan, de az LMP programja tartalmaz szocdem, konzervatív és liberális elemeket is.
Bali77 2010.03.17 14:13:20
@ZX: Én is így látom! :-)
Az LMP-nek mindenképpen szüksége lett volna egy olyan listavezetőre és miniszterelnök-jelöltre, akinek felépítésére nem kell energiát szánni, hiszen a választásokig hátralévő alig több mint két hónap nagyon kevés. Az LMP másként döntött. Schiffer András politikai marketing…..
Bali77 2010.02.02 13:43:04
@HgGina: Kedves Gina! Rasszista hozzáállásod következtében most mondtál nemet a földmoratóriumra és a határon túli nemzetrészeink önrendelkezésének támogatására. Igaz Köszönjük!
8ker Lehet(ne) más 2009.11.09 18:27:00
A politika. De tényleg, ha komolyan gondolnák amit mondanak, még hinnék is bennük - de ismét csalatkozni kell.  Kedves Lesley! Hétvégén a Kálvária térről tekertem a körútig a Barosson. Eközben 14 LMP-s "vadplakátot" számolgattam össze (amelyek nem a kijelölt…..
Bali77 2009.11.11 10:51:27
@Galadhriel: Üdvözlet! Szóval a válaszok elmaradása azért lehetséges, mert valamennyien munka, család, tanulás mellett építjük az LMP-t és sajnos előfordul, hogy erre már nem jut időnk, energiánk.
Jómagam is ragasztottam ill. távolítottam el plakátot és matricát az EP kampány alatt. Az általatok említett felületrongálással nem találkoztam, mivel vittünk magunkkal vizet, szivacsot és fellazítottuk a matricákat, mielőtt leszedtük, lemostuk volna ezeket.
A közösségek és a kultúrák fontosabbak, mint az országhatárok Az LMP különösen fontosnak tartja, hogy olyan kapcsolat-rendszer jöjjön létre a Kárpát-medencében, amely az itt élő népek nyugodt fejlődését és egymás mellett élését hosszú távon biztosítja. EP-programjának…..
Bali77 2009.06.03 10:59:46
@marokkó marci: A "nemzet" szót nem az LMP-nek kell megtölteni értékkel, hanem az embereknek. Ebben meg lehet, hogy én voltam félreérthető. Nekem rosszul esik, hogy emberek egyik csoportja, igyekszik kisajátítani a jelentését, másik csoportja pedig idegenkedik, fél tőle.
Bali77 2009.06.03 11:04:04
@sidux: Az alapokat megtalálod eddigi anyagainkban (agenda, EP program stb.) A részletes kidolgozások pedig folyamatban vannak. ... Ne izgulj, sok pénzt nem igényel, társadalmi munkában végezzük.
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás tegnap és tegnap és ma leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt.Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog sikerülni,…..
Bali77 2009.05.08 20:09:21
@ezmegazmegamaz: Igazad van. Én például kemény ezreseket tettem bele (támogatás, telefon, benzin) és több százan (egyetemisták, nagycsaládosok, nyugdíjasok) szintén. Persze, hogy nem meglepő a 27.500 cédula.
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Sziasztok! Köszönhetően a nagyon sok ember nagyon sok munkájának, túlléptük a húszezret. Szerdán már lesz annyi, hogy bevihessük őket a választási irodába. Ahhoz hogy ez lehetséges legyen, be kell hozni őket az irodánkba: Andrássy út 77, vagy eljuttatni a megyei, kerületi…..
Bali77 2009.05.05 09:11:48
@KA_Steve: Akinek nem inge ...

Az aggodalom a kiírásnak szól, hogy így kezdődik:
"Megvan a 20.000!" Magamból indulok ki, amikor azt feltételezem, hogy az emberek egy része ilyen hírre hajlamos kiengedni, hiába van ott, hogy még tarcsi is kell. ... De mondom, ne legyen igazam!
A magam részéről is csak akkor leszek biztos a dologban, amikor Timi az új, brüsszeli irodájából jelentkezik be! :-)