Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dupont

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap bemutatták a Macbook Airt, az alapgéphez 1799 dollárért juthatunk hozzá (SSD-vel már 3000 dollárt kell fizetnünk érte). Nézzük most milyen milyen kiegészítőkkel lehet használhatóvá tenni és mennyit kell fizetnünk mindezért. Az Ethernet adaptert 29 dollárért vehetjük…..
comment:com Elindult a Tv-ostrom 2007.12.10 16:24:53
Elege van már az Önök kérték Kádár-kori somolygásából? Unja már a politikusoknak benyaló Napkeltét? Ne csak fikázzon, inkább induljon rohamra velünk az MTV elnöki székéért! Az Index és az Ön jelöltje, közösségi tévézés és punkzene, ezt ígéri a Tv-ostrom blog, az Index…..
Amikor a hír és a hirdetés egymást kiegészítve valami sokkal többet, és sokkal mélyebbet mond el a világról, mint amit egy hírportáltól megszoktunk. Ez minden marketinges álma. És végre megvalósult.A képeket a Magyar Hírlapon lőtte abel von kesselbauer kódnevű olvasónk...
Rohadt hideg hétfő este elé nézünk, ilyenkor marad a forrralt bor, vagy a meleg kakaó, esetleg egy sör, de ha már, akkor inkább az Unikumot javalljuk, ha abból lezúz az ember egy fél litert, talán el tudja viselni Győzike újabb egyórás üvöltözős-kurvaanyázós kalandját, nem…..
Premierekkel nyitunk, a Viasat igencsak jó sorozatokkal kedveskedik a függőknek ma este: először (22:05) jön a bulvárújságírás mocskába könyékig turkáló Dirt, ami a magyar keresztségben kapott egy alcímet is (A hetilap). Ebben a sorozatban tér vissza Courtney Cox a tévébe, és…..
Vágó István rovatot indít a Képes Újság című hetilapban, ahol az ezotériával, az okkultizmussal és egyéb sarlatánsággal veszi fel a küzdelmet. A "Sarlatánok kíméljenek!" címmel futó rovatban hétről hétre zavarba ejtő kérdéseket tesznek majd fel a Vágó István…..
dupont 2007.07.31 19:20:11
hamár a hit került szóba: nol.hu/cikk/458451/ különben amikor volt atv-én egy ilyen tv műsor ahol szembesítés történt, na ott aztán nagy paraszt volt a kecskeszakállú. a legnagyobb problémám meg ezzel a dologgal az hogy ahelyett hogy valamit be akarnának bizonyítani, vagy cáfolni, inkább ki kéne deríteni hogy mi is van valójában. tehát alapvetően vágó elfogult és nem is lehet objektív innentől meg hiteltelen mert nem kiváncsi hanem van egy prekoncepciója/juk amit csak erősíteni akar/nak és hangoztatni. ennyi.
A ProSiebenSat1-csoport felvásárolta a Tv2 tulajdonosát, az SBS-t, de valójában egy kockázatitőke-alapokból álló konzorcium adta el egyik cégét a másiknak. Az eddig a cégcsoporton belül jelentősnek számító Tv2 már közel sem olyan fontos, mint pár éve, pedig a cél most egész…..
comment:com Csak semmi cicó 2007.07.13 17:00:00
Csak semmi cicó, nálam van a slukker. De messze van Missisipi, látlak-e még Lujza. A szappanból faragott pisztoly, a gyertyának álcázott dinamit, és a kenyérbe rejtett, csöppet sem feltűnő kamera. És az összes többi durva poén a legklasszikusabb Woody Allen-remekben, a Fogd a pénzt…..
A Cool új műsorszerkezetét és műsorvezetőit elnézve jutott eszembe, hogy ha az RTL és a TV2 bevállalósabb lenne, és a snájdig férfiemberek helyett csöcsös menyecskéket ültetne a székbe, talán könnyebben lemenne az ember torkán a legújabb népnyúzó kormányintézkedés. Aztán…..
A TV2 mindent elkövet annak érdekében, hogy senki, még az agyhalottak se legyenek kíváncsiak a műsorára, hogy a francba lehet egy olyan német filmet szombat estére tenni, aminek már a címétől (Siegfied, a baromarcú lovag) is menekül mindenki? 20:15-től lesz egyébként, de nem…..
Mika Brzezinski neve nem sokunknak mond bármit is, a kellemes külsejű és hangú hölgy az MSNBC egyik elismert műsorvezetője, és tegnap élőben jelentette be, hogy tele van a töke Paris Hiltonnal. A belinkelt videóban először kiakad, hogy miért egy ilyen jelentéktelen szarság a…..
dupont 2007.06.29 17:05:39
az ap-nek is csak 15 napig sikerült a paris kisasszzonyt bannolni( theblemish.com/2007/03/the-ap-ban-paris-hilton/ ). ezután nem tudom mit számít ez a kis incidens. a hölgy lelkének biztos jót tett..
Mi megírtuk, ők pedig nem tagadták. Mármint hogy hányan is olvassák a Magyar Hírlapot. Viszont válaszoltak, más megvilágításba helyezték, meg árnyalták. (Ez így együtt nem képzavar?). A lényeg: Pölöskei Gábor, a Magyar Hírlap kiadóigazgatója válaszol arra a kérdésre, hogy…..
Kérem szépen, a mogyoróküldő akció sikerrel járt, a CBS úgy határozott, hogy ebből elegük van, hiszen térdig még csak-csak lehet mogyóróban közlekedni, de ha így megy tovább a dolog, akkor nyakig ér majd az áldás a folyosókon, és az nem jó. Nina Tassler, a CBS Entertainment…..
A nyugdíjascsatorna nevének megfelelő tempóban halad előre, habár az új sorozatok között találunk olyanokat is, melyek inkább illenének egy fiatalosabb adóra - egyértelmű, hogy a tavaly megkezdett szemléletváltás újabb állomásához érkeztünk. Sajnos kinyírták a…..
A MadTV paródiákat nagyon szeretjük, mert viccesek, és általában célbatalálnak - és ez nincs másképp ebben az esetben sem, amikor összetalálkozik a sírva picsogás a geciséggel, azaz Grace klinika Házdoktorral. Angolul kell hozzá tudni, de a képi poénok is jók...
Tessék elképzelni egy olyan országot, ahol nem egy Fábry van, hanem minimum négy, és mind a négynek van műsora minden este. Jimmy Kimmel, az egyik ilyen showman, szombat este a Larry King Live című műsort vezette a hózentrógeres King helyett, és úgy nekiesett a Gawker nevű…..