Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PM001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Van egy barátom. Úgy hívják, Sün. Nagyon rég láttam már, de mostanában sokat hallok felőle. Bekapcsolom a tv-t, s ingerült emberek üvöltözik a nevét. Irtó sikeres lett. Nem igazán tudom, hogyan futott be. Régen mesélt blackmetálos terveiről, de kinevettük. S most torzult…..
ROFL-net Hasselhoff muzsika 2009.03.20 06:40:00
Komolyan, ilyen végtelenül beszívott zeneklipet is rég láttam  Küldte: Edem..
Lucky star a Virgin Megastore-ban járt, a Times Square-en barátnőjével. Felpróbáltak néhány Hoffos pólót és az erről készült képeket postázta, mivel újabban gyakori vendég nálunk Hoffie. Egyszer már raktam föl Hasselhoff pólóról képet, azt Norbi küldte…..
Akitől minden germán bugyi nedves lesz az Alpok 1000 kilométeres körzetében: David Hasselhoff. Hajlakkal feltöltött bokorfejét és állandóan szörős mellét a filmtörténet legfontosabb testi kifejezőeszközei közé lehet sorolni kb. Derrick szemtáskái mellé. Ráadásul ami KITT-nek…..
Ez nagyon jóóóóóó! SÜN, ..., SÜN, ..., SÜN, ..., SÜÜÜÜÜÜÜN!!! Köszi Blackie! natural born chillers ft brfk rock the funky sün mp3 Letöltés: ITT!..
Az index cikke kapcsán jutottak eszembe a következőek, és szerintem ezek a sünös videó igazi tanulságai: 1. A téren ott kószáló rendőrök fizikailag nagyon gyenge állapotban vannak. Ezek után nem tudom például, a rendőrség kötelékébe való jelentkezéskor, a felvételinél…..
 Leborulok a nemzet nagysága előtt... A Sün!-őrület már eddig is bearanyozta szürke hétköznapjainkat, de a Magyarok nyulai által jegyzett videó egészen új minőséget képvisel a Sün!-termékvonalban (ráadásul korábbi bejegyzéseünket is új megvilágításba helyezi): ..