Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ftomy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
 A Picasat windowson használók örülhetnek a hírnek, egy gomb letöltése után közvetlenül a Picasaból tölthetnek fel egyenesen az Indafotóra. Kattints ide a gomb letöltéséhez! A Picasaba kaptok egy piros gombot, a dolgotok mindössze annyi, hogy jelöljétek ki a feltölteni…..
A MATT, azaz a Magyar Tervezőgrafikusok Társasága néhány hónappal ezelőtt írta ki pályázatát Zavar? tervezd át! címmel, arra buzdítva a grafikusokat, hogy ha valami olyasmit látnak a környezetükben, ami bántja a szemüket, akkor ne elégedjenek meg csak az elégedetlenkedéssel…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
ftomy 2009.08.19 16:25:40
@SLacc: tudom, ezek a külföldiek olyan gusztustalanok :)
ftomy 2009.08.19 16:36:32
@Radio Silicon: szerintem meg a kormánynak semmi köze ahhoz, hogy leviszek egy családot a kockaladámmal a zebráról, vagy sem... szemetelek-e vagy sem...
ftomy 2009.08.19 16:52:54
@Radio Silicon: igen, ez így van, csak nálam általában kivágja a biztosítékot. Ez nekem egy kicsit olyan, hogy elfogadjuk, hogy a magyar mentalitásba jogosan beletartozik mindenféle állatság. Csak nem :S Mondjátok, hogy nem.lécciléccilécci
Meghökkentően ötletes, szórakoztató és profin kidolgozott kisfilmmel állt elő a tévészpotjaival nem túlságosan sziporkázó Pannon a YouTube-on a múlt héten. Az új videóban egy Ian "Karmarobot" Cox nevű skót zenész vezeti körbe a meseszép luxusházában a nézőt,…..
Szertár Конец? 2009.04.29 06:42:00
Sziasztok, ez itt a Szertár... eddig kb. 50-szer hangzott el ez a mondat a videókon, hellyel-közzel heti rendszerességgel. Most azonban úgy néz ki, eléggé bizonytalanná vált, mikor lesz legközelebb Szertár-adás.Mi a gond?A kísérleteket kitalálni és felvenni nem vesz el sok…..
A Szegeden alakult Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetője néhány zseniális street art munka után hivatalosan is megjelent új lakhelyén, Budapesten. A Király utcai Boulevard és Brezsnyevben rendezett blöffkiállítást. A fedőtörténet szerint a Na ez az! Budapesten látható először…..