Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InTheGajd

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon - néhány hónap szünet után - egy nem túl hosszú pályafutást megért lapról szeretnék írni, mégpedig a Forráskód (A programozók lapja) című újságról. Mindössze három számával találkoztam, és legjobb tudomásom szerint nem is jelent meg több. Ezek a számok az…..
"Azt sajnáljuk, hogy nem olvastuk el a többi 200 kommentet a foglalás előtt!"  Na kérem, ez itt a lényeg. Jön a nyár, végre itt van a szabadság, ne tessék már olyan helyen elkölteni a véres verejtékkel megkeresett pénzt, ahol nincsenek visszajelzések. Ahol meg vannak, olvassuk már…..
InTheGajd 2019.05.30 17:17:34
@Secnir: Semmiképp se írj emiatt. Inkább fogd a pénzed és tölts el egy hetet ebben a szállodában. Aztán majd megírod magadtól is utána te gyökér!
A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi?…..
Webáruházból van szuperjó, meg olyan is, amelyik jó esetben trehánykodásból, rosszabb esetben előre megfontolt szándékkal hagyja irtózatosan pofára esni a vevőjét. Ezekkel két állandó kérdéscsoportban foglalkozunk: 1. hogy lehet felismerni őket2. mit lehet tenni, ha mégis besétáltunk a…..
InTheGajd 2019.04.24 15:36:01
@InTheGajd: Ha meg olyan kell amit nem találok meg az MM-ben akkor csakis évek óta működő bolt jöhet csak szóba, amit sokan értékelnek és évek óta működik. Na meg persze nálam alap, hogy nagy ívben elkerülöm az emagot, euronicsot és az extreme digitalt és láss csodát, sosem volt problémám eddig.
A tavalyi megújulás és meglepően magas nézettség azt igazolta, hogy ha tévés tehetségkutatás, akkor énekelni kell - az X-Faktor annak ellenére, hogy ezen a blogon többet ütöttem, mint bármelyik másik hasonló produkciót, a nyolcadik évadra is meg tudott újulni, például azzal,…..
Szegény Magyar Postát annyit szidjuk, már szinte én szégyellem magam miatta, de mit lehet tenni, ha újra és újra kiérdemlik az egészen elképesztő eseteikkel? Most például, hogy sikerült vajon egy másik VÁROSBA kézbesíteni valaki csomagját?  Üdv! A helyzet a következő lenne. Rendeltünk egy…..
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Nehéz megmondani, hogy bénázás vagy csapda, mindenestre érdemes tudni, hogy az Euronics honlapon látható árak netes árak, az üzletekbe rongyolva más, akár jóval magasabb összeggel is találkozhat "a szomszédban készleten" jelzésen fellelkesült vásárló. Ja, és persze mindez benne van az ÁSZF-ben, de…..
InTheGajd 2018.02.18 10:16:02
@Leadfoot: Itt jön a képbe a józan ész. Vagyis a posztoló esetében csak jönne...
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
InTheGajd 2018.02.18 10:00:34
@InTheGajd: Az, hogy ha fordul be valahová szét is kellene nézni, hogy esetleg a kijelölt gy. helyen nem-e mennek gyalogosok, az már túl komplex. Aztán jön a satu fék. De a telefon ott van a balfasz fülén.
A számok magukért beszélnek.  Sziasztok! A Telenor díjcsomagreform = áremelése miatt írnék nektek. Tavaly még: 100MB - 465Ft, 500MB - 1000Ft, 1GB - 1500Ft, 3GB - 2500Ft, 5GB - 3250Ft  Amit a mobilinternet áfacsökkenés miatt a következő árakra csökkentek:100MB - 465Ft, 500MB…..
A TV2 hozza el Magyarországra az ügyességi vetélkedőt, melyet Sixx "egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsorkén" írt le korábban. A csatorna most jelentette be, hogy a Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és…..
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
A Berényi Ágnest alakító színésznő ugyanis két és fél év után úgy döntött, a színházi szerepeivel szeretne többet foglalkozni. Így Berényi Ágnes a nyári szünet után kerül ki a sorozatból, igaz, nem teljesen, mert vendégként néha még továbbra is feltűnik majd a szappanoperában, írja a Bors. Gubík…..
InTheGajd 2017.07.17 10:19:21
Három és fél év után változás lesz a TV2 Tények című műsorában, igaz nem a tartalomban, csak hosszúságban, az eddigi közel másfél órás adásidőből ugyanis csak hetven perc lesz. 2014 januárja óta közel másfél órás a Tények, mely azért lett ilyen hosszú, mert rendszerint ez a TV2 legnézettebb esti…..
Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta…..
A hazai gasztroforradalom részeként az utóbbi években egymást érik a különféle akciókkal megünnepelt vendéglátós napok. Torkos ez, Falánk az csábítja a kis- és nagyobb pénzűeket, nem beszélve a Kézműves Minden Dolgok napjairól. Ezen a héten a fagyinak volt ilyenje, ami nyilvánvalóan extra terhelést…..
InTheGajd 2017.05.12 17:52:39
InTheGajd 2017.05.14 10:35:07
@Zamasu: Keress rá a nevére és érteni fogod az iróniát :-)
Az addig oké, hogy ahhoz, hogy hivatalos felszólítás legyen, muszáj papíralapú értesítést küldenie a szolgáltatónak a tartozásokról. De miért nem lehet ezzel párhuzamosan elektronikusan is kommunikálni a kialakult helyzetet az előfizető felé? Email, sms, telefonhívás - a nem ajánlott postai…..
Olyan panasz még nem nagyon érkezett hozzánk, hogy véletlenül a kiválasztott és kifizetett termék helyett nagyobbat, szebbet, okosabbat küldött egy webshop, de egyes esetekben - például olvasónkéban, aki ajándékba vett egy laptopot - nem is feltétlenül könnyű ezt észrevenni. De mi van, ha rájön a…..
Ebben a levélben nem az az érdekes, hogy a postás anélkül viszi vissza a csomagot, hogy megpróbálná kézbesíteni. Sőt még csak ennek a miértje sem, bár számomra tök rejtély, hogy ha odáig elviszi, miért nem kísérel meg legalább megszabadulni tőle. (Azt el sem merem képzelni, hogy eleve ki sem viszi…..
Forgács István írása   Nem, egyáltalán nem túlzó a cím. Ez az a döntés, amivel a rendszerváltás óta létező kormányok közül elsőként a mostani valóban tehet – és sokunk reménye szerint tesz is – azért, hogy az ország társadalmi és gazdasági viszonyai jó irányba…..
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Olvasónk mellékelte a szerződést és a panaszleveleit is, azok alapján egy nagyon hatásosan csomagolt, többoldalas, de konkrétumok helyett elég tágan értelmezhető vállalásokat tartalmazó iratot sikerült rájuk tukmálni, majd ezekre hivatkozva az elégedetlenkedést elutasítani azzal, hogy ha nem…..
InTheGajd 2016.10.22 10:38:02
@herk: Manapság divat lett a pályázatfigyelő- és készítő cég, kb. olyanok, mint az őrző-védő cégek, minden sarkon van már egy. Nagy részük kókler aki meg ért hozzá az vagy nagyon drága vagy nagyon be van táblázva.